metallic je napisal/-a:For je napisal/-a:Kaj pa če je problem v deležu države Slovenije ki se je zavezala da bo prispevala (ne vem točno..popravite me..) 40 miljonov za proizvodnjo tega avtomobila. Takrat vem da je opozicija (SDS) zelo nasprotovala tej odločitvi takratne vlade. Mogoče zdaj ko so na oblasti vlada zavira vse skupaj. A kdo ve, če je že prišlo do isplačila Revozu, nekaj sem pred kratkim slišal, pa ne vem točno....
A mislš, da bodo zarad "ušivih" 40M zaj... sebe in svojo odlično tovarno?![]()
![]()
Neumnost.
jay je napisal/-a:_PaPy_ je napisal/-a:grdo ko svinja. Nwem kam bojo zabredli teli renault-ovc res delajo zadne čase grde oblike avtomobilov. Men ni qi
še res je renaultovi modeli so res eh...
tak se piše kilah beeeeekillah bee je napisal/-a:jay je napisal/-a:_PaPy_ je napisal/-a:grdo ko svinja. Nwem kam bojo zabredli teli renault-ovc res delajo zadne čase grde oblike avtomobilov. Men ni qi
še res je renaultovi modeli so res eh...
sam kak buče kotalite![]()
Kaj pričakujete od malčkov, upam da ne kakih superduper špotnih, udobnih limozin like BMW al pa Audi itd...![]()
Kaki so pa pežo 1007 , toyota , in citroen.
Morte vedet ,da so to mali mestni avti, in iz majhnosti ne moreš dobiti neke hude oblike. Čeprav mi je tale Twingo v narekovajih še najlepši mali avto do zdaj![]()
Imam pa občutek,da če bi bila kaka druga značka gor,da bi se komentarji odvijali v čisto drugi smeri
Kaktus je napisal/-a:metallic je napisal/-a:For je napisal/-a:Kaj pa če je problem v deležu države Slovenije ki se je zavezala da bo prispevala (ne vem točno..popravite me..) 40 miljonov za proizvodnjo tega avtomobila. Takrat vem da je opozicija (SDS) zelo nasprotovala tej odločitvi takratne vlade. Mogoče zdaj ko so na oblasti vlada zavira vse skupaj. A kdo ve, če je že prišlo do isplačila Revozu, nekaj sem pred kratkim slišal, pa ne vem točno....
A mislš, da bodo zarad "ušivih" 40M zaj... sebe in svojo odlično tovarno?![]()
![]()
Neumnost.
Tistih 40 MIO SIT je plunk v morje, kolikor je bilo ostalih investicij.
Do takrat, ko so rekli da je potrebno vse aktivnosti za X44 zaustaviti, so bila v SLO pri kooperantih Revoza že vsa orodja 99% dokončana.
Pomoje Renault ne more kar pokopat modela X44, ker je bilo že ogromno investicij zaradi njega (npr. podjetje, ki je razvilo veliko delov za X44 in financiralo orodja)...
Tudi Clio 2 se v Revozu ne bo izdeloval celo večnost, saj ga ljudje preprosto ne bodo več kupovali. Velika večina ljudi pravi (tudi nekaj mojih znancev), ko mu predlagam da naj kupi Clia 2: "če bom kupu cliota 2, bom meu tastar model - rajš dam mal več, pa mam "tanovga"..."
Po neuradnih podatkih naj bi se izvedelo kako in kaj bo v prvi polovici meseca novembra; upajmo na najboljše...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost