Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Po okt 31, 2005 8:42 pm

evo, še malo Zoe variacija Twingača... če ni čist Zoe (je že dolgo nisem vidu :P , sam za primerjat se mi pa ne da štefnat po netu):

Slika
Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

_PaPy_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _PaPy_ Po okt 31, 2005 9:06 pm

grdo ko svinja. Nwem kam bojo zabredli teli renault-ovc res delajo zadne čase grde oblike avtomobilov. Men ni qi :(

Uporabniški avatar
Kaktus
Novinec

Kraj: Mirna

Napisal/-a Kaktus Po okt 31, 2005 9:08 pm

metallic je napisal/-a:
For je napisal/-a:Kaj pa če je problem v deležu države Slovenije ki se je zavezala da bo prispevala (ne vem točno..popravite me..) 40 miljonov za proizvodnjo tega avtomobila. Takrat vem da je opozicija (SDS) zelo nasprotovala tej odločitvi takratne vlade. Mogoče zdaj ko so na oblasti vlada zavira vse skupaj. A kdo ve, če je že prišlo do isplačila Revozu, nekaj sem pred kratkim slišal, pa ne vem točno.... :?

A mislš, da bodo zarad "ušivih" 40M zaj... sebe in svojo odlično tovarno? :? :roll:
Neumnost. ;)

Tistih 40 MIO SIT je plunk v morje, kolikor je bilo ostalih investicij.
Do takrat, ko so rekli da je potrebno vse aktivnosti za X44 zaustaviti, so bila v SLO pri kooperantih Revoza že vsa orodja 99% dokončana.

Pomoje Renault ne more kar pokopat modela X44, ker je bilo že ogromno investicij zaradi njega (npr. podjetje, ki je razvilo veliko delov za X44 in financiralo orodja)...

Tudi Clio 2 se v Revozu ne bo izdeloval celo večnost, saj ga ljudje preprosto ne bodo več kupovali. Velika večina ljudi pravi (tudi nekaj mojih znancev), ko mu predlagam da naj kupi Clia 2: "če bom kupu cliota 2, bom meu tastar model - rajš dam mal več, pa mam "tanovga"..."

Po neuradnih podatkih naj bi se izvedelo kako in kaj bo v prvi polovici meseca novembra; upajmo na najboljše...
lp Peter

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Po okt 31, 2005 9:25 pm

1) Tale šop je kr neki. No, sej zadn del mi je kul, ampak spredn je pa mim. Sej renaultovci so rekl, da je bl zarad lepšga ta koncept (upam).
2) Kaktus: renault ne more skipat twingota. Pol mu manjka 1 avto. Novga verjetn ne bodo šli razvijat... :?

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po okt 31, 2005 9:41 pm

Kaj pa vem. Meni se ta novi Twingo ne zdi niti približno posrečen. Vprašanje koliko so prvotni projekt spremenili. Mislim, da bi moral biti novi Twingo v obliki enoprostorca, tako kot je sedaj.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Po okt 31, 2005 9:47 pm

Brez une beline nad okroglimi lučmi bi bil prov hud, badlookserijsko.press 8)

Naj nekdo odstrani uno belino nad lučmi,da vidmo. Kak PS mojster :D
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass To nov 01, 2005 3:40 am

lepo za zdej
zihr so ga spredi zajebal :P

Uporabniški avatar
Kaktus
Novinec

Napisal/-a Kaktus To nov 01, 2005 9:00 am

Men je pa na zadnji varijanti ravno sprednji del všeč, ki je drugačen od ostalih renojev.
Na zadnjem delu me moti, ker je zadnje steklo tako dol (črni del) in še znak na njem...
lp Peter

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay To nov 01, 2005 9:43 am

_PaPy_ je napisal/-a:grdo ko svinja. Nwem kam bojo zabredli teli renault-ovc res delajo zadne čase grde oblike avtomobilov. Men ni qi :(

še res je renaultovi modeli so res eh...

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To nov 01, 2005 9:55 am

jay je napisal/-a:
_PaPy_ je napisal/-a:grdo ko svinja. Nwem kam bojo zabredli teli renault-ovc res delajo zadne čase grde oblike avtomobilov. Men ni qi :(

sam kak buče kotalite :D

Kaj pričakujete od malčkov, upam da ne kakih superduper špotnih, udobnih limozin like BMW al pa Audi itd... ;)

Kaki so pa pežo 1007 , toyota , in citroen.

Morte vedet ,da so to mali mestni avti, in iz majhnosti ne moreš dobiti neke hude oblike. Čeprav mi je tale Twingo v narekovajih še najlepši mali avto do zdaj ;)

Imam pa občutek,da če bi bila kaka druga značka gor,da bi se komentarji odvijali v čisto drugi smeri ;)
Slika

Tu_Nera
Novinec

Napisal/-a Tu_Nera Po nov 07, 2005 6:38 pm

killah bee je napisal/-a:
jay je napisal/-a:

sam kak buče kotalite :D

Kaj pričakujete od malčkov, upam da ne kakih superduper špotnih, udobnih limozin like BMW al pa Audi itd... ;)

Kaki so pa pežo 1007 , toyota , in citroen.

Morte vedet ,da so to mali mestni avti, in iz majhnosti ne moreš dobiti neke hude oblike. Čeprav mi je tale Twingo v narekovajih še najlepši mali avto do zdaj ;)

Imam pa občutek,da če bi bila kaka druga značka gor,da bi se komentarji odvijali v čisto drugi smeri ;)
tak se piše kilah beeeee :woohoo
Slika :ewil:

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Po nov 07, 2005 7:43 pm

Tako model x44 je zagotov predan u roke Revoza! 8) Danes dopoldne je Ghosn podpisou pogodbo in dal zeleno luč za izdelovanje ter samo pripravo za izdelovanje projekta x44! Tako se bo konec prihoednjega leta začela izdelava novega avtomobila. naložba vredna 400mio eurou je podprla tudi država ki naj bi le primaknila okoli 10% državnega denarja. Tko da REVOZ u akcijo in še dodatnih 500delovnih mest :bow =I Za naše državljane ;)

Upam na popoln uspeh!

LP

Uporabniški avatar
Kaktus
Novinec

Napisal/-a Kaktus Po nov 07, 2005 7:49 pm

Točn tko kot je reku speedfight.
Vendar naj bi biu začetek proizvodnje že drugo leto okoli dopusta enkrat - najverjetneje proti koncu dopusta ;)
lp Peter

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Po nov 07, 2005 8:26 pm

no pa se bo začelo delat :) pač za ene simpatičen za druge mal manj simpatičen avto,ampk jst mislm da ma dost šans da postane še dobr prodajan avto ;) revoz je ponudu dodatna delovna mesta,delalo se bo na ful,tko da je avto marsikej dobrga potegnu za seboj :) ampk zmer se najdejo taki k bojo avto tunkal pa u drek dajal,ampk komu mar,na konc so važne le številke 8)

Lp
Slika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To nov 15, 2005 11:30 am

hja... meni še najboljši shop do zdej....:

Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban To nov 15, 2005 11:43 am

Se men samo zdi al so te gume res nekam velike za tako mejhen avto?

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To nov 15, 2005 11:49 am

tako majhne spremembe glede na prejšnji fotošop, pa toliko lepši. Še sprednje luči mal popravijo, pa bo...

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic To nov 15, 2005 12:23 pm

Ja, tale zgleda bl kot RS... :P Je pa kr lep. 8)

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To nov 15, 2005 8:45 pm

Dlje kot ga gledam, bolj mi je zanimiv :) Izgleda sicer kot nekakšna igračka, ampak resnici na ljubo, kater majhni cestni avtomobilček pa ne? :D

Spredej je dost futurističen, medtem ko bi pa zadek lahko polepšali. No bomo vidli kok te photoshopi držijo...
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For To nov 15, 2005 10:34 pm

Kaktus je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:
For je napisal/-a:Kaj pa če je problem v deležu države Slovenije ki se je zavezala da bo prispevala (ne vem točno..popravite me..) 40 miljonov za proizvodnjo tega avtomobila. Takrat vem da je opozicija (SDS) zelo nasprotovala tej odločitvi takratne vlade. Mogoče zdaj ko so na oblasti vlada zavira vse skupaj. A kdo ve, če je že prišlo do isplačila Revozu, nekaj sem pred kratkim slišal, pa ne vem točno.... :?

A mislš, da bodo zarad "ušivih" 40M zaj... sebe in svojo odlično tovarno? :? :roll:
Neumnost. ;)

Tistih 40 MIO SIT je plunk v morje, kolikor je bilo ostalih investicij.
Do takrat, ko so rekli da je potrebno vse aktivnosti za X44 zaustaviti, so bila v SLO pri kooperantih Revoza že vsa orodja 99% dokončana.

Pomoje Renault ne more kar pokopat modela X44, ker je bilo že ogromno investicij zaradi njega (npr. podjetje, ki je razvilo veliko delov za X44 in financiralo orodja)...

Tudi Clio 2 se v Revozu ne bo izdeloval celo večnost, saj ga ljudje preprosto ne bodo več kupovali. Velika večina ljudi pravi (tudi nekaj mojih znancev), ko mu predlagam da naj kupi Clia 2: "če bom kupu cliota 2, bom meu tastar model - rajš dam mal več, pa mam "tanovga"..."

Po neuradnih podatkih naj bi se izvedelo kako in kaj bo v prvi polovici meseca novembra; upajmo na najboljše...

Renault ni odločal če Tvingo BO, odločal je KJE ga bodo izdelovali, in zato je za Slovenijo to bilo pomembno. Če Slovenija nebi pristala na tih 10%, bi se Renault verjetno drugač odločil.
Ni rečeno, da se Revozu ne bi moglo zgoditi to kar se je zgodilo v Belgiji(če se ne motim).Tovarno so zaprli, in tisoče delavcev je bilo na cesti. Slovenija nima poceni delevno silo kot Čehi in Slovaki, zato je 40 milijonov pomebna številka.

Prihodnost Revoza je zelo odvisna od tega avtomobila!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost