splash je napisal/-a:a se da že kje dobit kakšne podatke o njem. teža pa to......
don CONSIGLIO je napisal/-a:splash je napisal/-a:a se da že kje dobit kakšne podatke o njem. teža pa to......
Naj poudarim, da to niso uradne fotografije, ampak "ukradene". Zato še ni uradnih podatkov. Sem pa poslušal intervu z vodjo projekta Peugeota 407 in je povedal, da je sprednji previs predvsem zaradi tega, da pri manjših trkih ne pride do poškodb motorja. Le-ta naj bi bil po njegovih navedbah postavljen kar en meter od skrajnega sprednjega dela karoserije![]()
LP,
don CONSIGLIO
don CONSIGLIO je napisal/-a:splash je napisal/-a:a se da že kje dobit kakšne podatke o njem. teža pa to......
Naj poudarim, da to niso uradne fotografije, ampak "ukradene". Zato še ni uradnih podatkov. Sem pa poslušal intervu z vodjo projekta Peugeota 407 in je povedal, da je sprednji previs predvsem zaradi tega, da pri manjših trkih ne pride do poškodb motorja. Le-ta naj bi bil po njegovih navedbah postavljen kar en meter od skrajnega sprednjega dela karoserije![]()
LP,
don CONSIGLIO
Mick Jerry je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:splash je napisal/-a:a se da že kje dobit kakšne podatke o njem. teža pa to......
LP,
don CONSIGLIO
Wow, en meter? A je tko tut pr limuzini 407? Al so samo pr coupeju tko naredl?
Ker če je tko, pol bo mel avto motor za sprednjo premo, kar pomeni dobre vozne lastnosti, ne.
don CONSIGLIO je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:splash je napisal/-a:a se da že kje dobit kakšne podatke o njem. teža pa to......
LP,
don CONSIGLIO
Wow, en meter? A je tko tut pr limuzini 407? Al so samo pr coupeju tko naredl?
Ker če je tko, pol bo mel avto motor za sprednjo premo, kar pomeni dobre vozne lastnosti, ne.
Podatek, ki sem ga navedel velja za limuzino. Kolikor opažam pa se sprednji del coupeja ne razlikuje od limuzine...
LP,
don CONSIGLIO
3furious je napisal/-a:Sej je kr lep, samo v primerjavi z 406 coupe je pa zmazek. Pinninfarina je naredil res lep avto z brezčasno obliko in čistimi linijami. Bil je tudi povsem različen od limuzine, tole pa zgleda samo kot predelan 407.
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov