Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Po maj 30, 2005 9:01 pm

Sem ga vidu v živo v ženevi in me ni najbolj prepričal, deloval je tak dolg raztegnjen in pa od strani ko sem ga gledal mi zadnji del ni deloval najbolj skladeno z celim avtom, od spredaj je pa lep, drugače pa 406 coupe definitivno lepši pa tudi 407 limuzina se mi bolj doade.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po maj 30, 2005 9:30 pm

splash je napisal/-a:a se da že kje dobit kakšne podatke o njem. teža pa to......

Naj poudarim, da to niso uradne fotografije, ampak "ukradene". Zato še ni uradnih podatkov. Sem pa poslušal intervu z vodjo projekta Peugeota 407 in je povedal, da je sprednji previs predvsem zaradi tega, da pri manjših trkih ne pride do poškodb motorja. Le-ta naj bi bil po njegovih navedbah postavljen kar en meter od skrajnega sprednjega dela karoserije :shock:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Liquid
Moderator foruma

Kraj: ob smaragdni reki

Napisal/-a Liquid Po maj 30, 2005 9:58 pm

men je hud 8) ene lepe felge pa je že bombastičen :o :D

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To maj 31, 2005 2:26 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:
splash je napisal/-a:a se da že kje dobit kakšne podatke o njem. teža pa to......

Naj poudarim, da to niso uradne fotografije, ampak "ukradene". Zato še ni uradnih podatkov. Sem pa poslušal intervu z vodjo projekta Peugeota 407 in je povedal, da je sprednji previs predvsem zaradi tega, da pri manjših trkih ne pride do poškodb motorja. Le-ta naj bi bil po njegovih navedbah postavljen kar en meter od skrajnega sprednjega dela karoserije :shock:

LP,
don CONSIGLIO

sam mi še zmerj ni logičn, kaj pol napišejo v prometno? kje dobijo podatke, da lahko sploh registrirajo?

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To maj 31, 2005 2:30 pm

LP,
don CONSIGLIO

Wow, en meter? A je tko tut pr limuzini 407? Al so samo pr coupeju tko naredl?
Ker če je tko, pol bo mel avto motor za sprednjo premo, kar pomeni dobre vozne lastnosti, ne.
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO To maj 31, 2005 6:28 pm

Mick Jerry je napisal/-a:

LP,
don CONSIGLIO

Ker če je tko, pol bo mel avto motor za sprednjo premo, kar pomeni dobre vozne lastnosti, ne.

Podatek, ki sem ga navedel velja za limuzino. Kolikor opažam pa se sprednji del coupeja ne razlikuje od limuzine...

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To maj 31, 2005 7:47 pm

tisti dolgi previs bi prej rekel, da je zaradi prihajajocih norm o zasciti pescev (v primeru naleta)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 To maj 31, 2005 8:09 pm

če neb tistga nosa tko daleč naprej meu bi še lep biu,tko pa ... eh nawem kaj bi reku,čudn je za popizdt

LP
Slika

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To maj 31, 2005 9:23 pm

Mick Jerry je napisal/-a:

LP,
don CONSIGLIO

Podatek, ki sem ga navedel velja za limuzino. Kolikor opažam pa se sprednji del coupeja ne razlikuje od limuzine...

LP,
don CONSIGLIO

dobre lastnosti bi mel če bi ble gume porinjene naprej motor pa nazaj
podobno kot nissan 350z- k ma zato razmerje teže 53-47
lp

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive Ne jun 05, 2005 10:34 am

Žal mi je 406 nekaj bolj posebnega, saj nima oblikovno nobene povezave z limuzino, medtem ko ima tale komplet sprednji del in tudi zadnji zelo zelo zelo podoben-škoda...

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Ne jun 05, 2005 10:42 am

Nawem ni tko prepričljiv tale pugi...se še komi zdi 1.os nekam preveč nazaj?? :roll: nawem od prve šipe nazaj je ful hud sam prvu konc mi pa nekak ne gre :roll: ;)

LP

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To jun 07, 2005 10:47 am

meni pa glih obratno.... dolga hauba in sprednji konc me sploh ne motita. še več, ful dobro mi zgleda vse skupej! počasi mam že polno kapi kratko/topo nosnnih avtomobilov, ki zgledajo ko monovolumni... problem se začne od prvega stebrička nazaj... vse je nekam ravno, togo, dolgočasno... pušča rahlo hlodovinast občutek. nič erotike in malo agresivnosti.... preveč nemško...iskreno upam, da bo v živo dajal veliko boljši vtis!

evo, frontal:

Slika

in še zadnji konc... rahlo dolgočasna, kvadratasta polička... :

Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To jun 07, 2005 12:36 pm

me zanima, kako bi zadeva izpadla, ce bi jo pustili zrisat pininfarini, tako kot prejsnjega ... :o
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash To jun 07, 2005 7:25 pm

po moje pa sploh ne bo tko slab. a se še vedno ne ve kdaj pride dokončno ven?

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Sr jun 08, 2005 8:55 pm

Men se pa full dopade :D ;) Upam da bodo pametni motorji in da bo tud kam šow...

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive Sr jun 22, 2005 11:37 am

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
McLaren
Mojster foruma

Kraj: Cela EU

Napisal/-a McLaren Sr jun 22, 2005 12:13 pm

exclusive je napisal/-a:Slika

Slika
Podobnost ;)

Uporabniški avatar
3furious
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a 3furious Sr jun 22, 2005 12:44 pm

Sej je kr lep, samo v primerjavi z 406 coupe je pa zmazek. Pinninfarina je naredil res lep avto z brezčasno obliko in čistimi linijami. Bil je tudi povsem različen od limuzine, tole pa zgleda samo kot predelan 407.
Mazda 3 G165

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Sr jun 22, 2005 1:08 pm

3furious je napisal/-a:Sej je kr lep, samo v primerjavi z 406 coupe je pa zmazek. Pinninfarina je naredil res lep avto z brezčasno obliko in čistimi linijami. Bil je tudi povsem različen od limuzine, tole pa zgleda samo kot predelan 407.

Podpis
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR Sr jun 22, 2005 1:54 pm

Škoda, tudi ta mi ni všeč, ravno tako kot 307cc, prvi del avtomobila (pokrov motorja) je totalno previsok, k pujsek.....

Žal, 406 coupe, najlepše kar so kdaj uspel narest....(Design by Italy) :twisted:

Lp
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov