Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Če feb 16, 2006 11:48 am

spredi je isti k 612, zadi pa ne vem nekako posiljena oblika mi deluje............ una rdeča zverina k je zraven je pa :bow
Slika

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če feb 16, 2006 11:54 am

Caterham je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:Ja dokler ne vidis notranjosti, ki je po mojem mnenju obupna in prevec cheap. Podobno kakor od 997, ki je tudi velko razocaranje.

Dost neutemeljena domneva. A si ze katerega izmed dveh vozil, da si mel moznost ocenit kvaliteto izdelave in materialov v notranjosti? :?

LP

to tudi mene zanima, lahko pa ga je videl na bledu oz. v Sloveniji ko so bili te avti pri nas :roll:
Slika

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a Caterham Če feb 16, 2006 12:06 pm

killah bee je napisal/-a:
Caterham je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:Ja dokler ne vidis notranjosti, ki je po mojem mnenju obupna in prevec cheap. Podobno kakor od 997, ki je tudi velko razocaranje.

Dost neutemeljena domneva. A si ze katerega izmed dveh vozil, da si mel moznost ocenit kvaliteto izdelave in materialov v notranjosti? :?

LP

to tudi mene zanima, lahko pa ga je videl na bledu oz. v Sloveniji ko so bili te avti pri nas :roll:

Za 599GTB hudo dvomm da je bla na Bledu....ali pac?

LP
No need to be big to go fast......

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če feb 16, 2006 12:13 pm

Rekel sem, da izgleda cheap, ne da sem sprobal. Sej problem je ze v tem, da avta ki sta tako draga armatura pa deluje plastik fantastik. :roll:

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če feb 16, 2006 12:18 pm

Slika

Men to deluje zlo cheap in vse skp dokaj grdo. Lahk je pa sam men. Sicr men ta 612 look ne potegne, ni pa grd. O tehnicnosti in zmogljivostih in kvaliteti ne dvovim, govorim samo o notranjosti.

Slika

Tud ta npr notranjost mi je nikakva, glede na to da je zunanjost poštena.

PureTNT
Uporabnik

Napisal/-a PureTNT Če feb 16, 2006 12:22 pm

Dejch je napisal/-a:Slika

Men to deluje zlo cheap in vse skp dokaj grdo. Lahk je pa sam men. Sicr men ta 612 look ne potegne, ni pa grd. O tehnicnosti in zmogljivostih in kvaliteti ne dvovim, govorim samo o notranjosti.

Slika

Tud ta npr notranjost mi je nikakva, glede na to da je zunanjost poštena.

Ne sodi po izgledu na slikah. Notranjost je izdelana bolje kot pri luksuznih limuzinah tipa A8/S600.
Enako velja za Ferrarijevo izdelavo, ki je zelo dobra in precejšen napredek od Ferrarijev iz preteklih let.

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Če feb 16, 2006 12:25 pm

Ne vem kaj pričakuješ v športnem avtu :roll: Sigurno ne bodo dal tako kot jo ima naprimer BMW serije 7 recimo al pa Merc S klasa. ;)

Kot pa vidim nima prav veliko plastike. Je pa veliko usnja in karbona, pri ferarriju seveda ;)
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če feb 16, 2006 1:08 pm

Dobr za 997 turbo ali F430 razumem, da so take notranjosti. Ampak 599 je GT in si zasluzi lepso notranjost po mojem mnenju. Ne nisem govoril, da ni kvalitetno, govoril sem da izgleda vse te, ki sem jih dal cheap in grdo, avti so pa dragi k diamanti. :D

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Če feb 16, 2006 1:27 pm

Dejch je napisal/-a:Slika

V tem primeru se pa popolnoma strinjam z zgoraj napisanim...tudi meni deluje osrednja konzola v 612 Scaglieti zelo cheap ter plastik-fantastik (še posebej gumbi za prezračevanje so pod vsako kritiko :x ) In da me ne bo kdo narobe razumel...iz lastnih izkušenj vem, da je izdelava pri Ferrariju na zavidljivem nivoju ter da kvaliteti uporabljenih materialov ni kaj oporekati! In tudi ko primeš/vrtiš taiste gumbe za prezračevanje so zelo kvalitetni...ampak vseeno po izgledu vse skupaj deluje cheap! :x :roll:

V primerjavi z notranjostjo Aston Martin DB9...

Slika
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Napisal/-a Caterham Če feb 16, 2006 1:28 pm

Dejch je napisal/-a:Dobr za 997 turbo ali F430 razumem, da so take notranjosti. Ampak 599 je GT in si zasluzi lepso notranjost po mojem mnenju. Ne nisem govoril, da ni kvalitetno, govoril sem da izgleda vse te, ki sem jih dal cheap in grdo, avti so pa dragi k diamanti. :D

Katera notranjost pa zgleda kvalitetna, ce ne tista k je presita z usnjem in karbonom, pa mogoce ksnimi lesenimi dodatki? Al hocs povedat da se ti zdi notranjost prevec kičasta?

LP

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če feb 16, 2006 1:58 pm

način slikanja je pomemben. tole z flashom ustvari precej slabši vtis

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če feb 16, 2006 3:00 pm

Caterham je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:Dobr za 997 turbo ali F430 razumem, da so take notranjosti. Ampak 599 je GT in si zasluzi lepso notranjost po mojem mnenju. Ne nisem govoril, da ni kvalitetno, govoril sem da izgleda vse te, ki sem jih dal cheap in grdo, avti so pa dragi k diamanti. :D

Katera notranjost pa zgleda kvalitetna, ce ne tista k je presita z usnjem in karbonom, pa mogoce ksnimi lesenimi dodatki? Al hocs povedat da se ti zdi notranjost prevec kičasta?

LP

Jah sej karbon zna bit drag, toda meni osebno grd in kičast tocn to, pa nasploh kako vse lezi mi je ustvarilo mnenje. Sej na tujem forumu k berem, k so se vsedl not in sprobal je kvalitetno vse, zgleda pa grdo. Dobr to barvo k sm dal je itq nasplosno kičasta, druge ustvarijo bolsi vtis. Od AM meni zgleda notranjost taka kot mora biti v takem avtu v tistih dveh k sem jih pa dal pa niti ne. Saj pravim moje mnenje, povem tud negativno ce treba ce mi ni vsec, pa tudi ce je ferrari, ki mi je najbol svetski avto. :)

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če feb 16, 2006 3:48 pm

ce hoces odlicno notranjostjo kupis maseratija. ce si pa pimp kupis ferrarija...

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Če feb 16, 2006 5:36 pm

juhica je napisal/-a:ce hoces odlicno notranjostjo kupis maseratija.ce si pa pimp kupis ferrarija...

Močno upam, da se zajebavaš!!! :roll:

Za novega Maserati Quattroporte ne morem reci nič konkretno, ker sem ga samo bežno pogledal...upam samo, da so se pri Maseratiju v tem času, ko so bili pod Ferrarijem vsaj malo popravili! Sem pa sedel v Maserati Spider in za tak crap, kot je pa Spider v notranjosti, se pa človek vpraša, kdo je sploh pripravljen odšteti slabih 30 miljonov! :?

- Enaki zračniki, kot jih najdeš v 10 let starem Mercedesovem avtobusu! :bonk
- Enake obvolanske ročice, kot jih najdeš v 3-krat cenejši Alfi 166! :roll:
- Zelo podobna stikala za odpiranje stekel, kot jih najdeš v 5-krat cenejšem Puntotu...
- Spoji med deli na armaturni plošči, ki odstopajo tudi več kot 5 mm :x
- Ogabno grda grafika merilnikov (ampak dobro, to je moje osebno mnenje...mogoče so komu celo všeč :lol: )

Slika
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če feb 16, 2006 6:23 pm

Jah sliko nis dal pravo, ce ze hoces ljudi prepricat, da je notranjost obupna. Tukaj zgleda zakon. :D

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Napisal/-a Caterham To maj 23, 2006 12:44 pm

http://www.leftlanenews.com/2006/05/22/ ... in-action/

Video test AMSja. Lepo ga poje V12!

LP

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec To maj 23, 2006 2:38 pm

Dejch je napisal/-a:Jah sliko nis dal pravo, ce ze hoces ljudi prepricat, da je notranjost obupna. Tukaj zgleda zakon. :D

podpis res zgleda čudovita
lp

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch To maj 23, 2006 4:08 pm

Caterham je napisal/-a:http://www.leftlanenews.com/2006/05/22/video-ferrari-599-in-action/

Video test AMSja. Lepo ga poje V12!

LP

Vrhunec tehnologije in . Sicer zunanjost je lepa, skladna, toda 612 izgled mi se zmeraj cisto ne potegne, notranjost, ni ena lepsih, ampak je vseeno dobra. Zvok je da dol pads, avto je prlepljen na cesto.

1A avto, to se bo konkurenca mogla se posebaj potrudit, da bo na tej stopnji. 8)

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso To maj 23, 2006 9:19 pm

kljukec je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:Jah sliko nis dal pravo, ce ze hoces ljudi prepricat, da je notranjost obupna. Tukaj zgleda zakon. :D

podpis res zgleda čudovita
lp

Maseratiji zadnjih dveh let so znotraj izdelani vrhunsko, so tudi eni redkih, ki imajo popolnoma vse menije v računalniku prevedene v slovenščino in tudi materiali so od prenovitve (Gransport) kvalitetni.

Ta armatura na sliki pa je itak zakon.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr maj 24, 2006 12:48 pm

Mater je lep. Veliiiko lepši ko Scaglitetti. 8)
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov