Caterham je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Ja dokler ne vidis notranjosti, ki je po mojem mnenju obupna in prevec cheap. Podobno kakor od 997, ki je tudi velko razocaranje.
Dost neutemeljena domneva. A si ze katerega izmed dveh vozil, da si mel moznost ocenit kvaliteto izdelave in materialov v notranjosti?![]()
LP
killah bee je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Ja dokler ne vidis notranjosti, ki je po mojem mnenju obupna in prevec cheap. Podobno kakor od 997, ki je tudi velko razocaranje.
Dost neutemeljena domneva. A si ze katerega izmed dveh vozil, da si mel moznost ocenit kvaliteto izdelave in materialov v notranjosti?![]()
LP
to tudi mene zanima, lahko pa ga je videl na bledu oz. v Sloveniji ko so bili te avti pri nas
Dejch je napisal/-a:
Men to deluje zlo cheap in vse skp dokaj grdo. Lahk je pa sam men. Sicr men ta 612 look ne potegne, ni pa grd. O tehnicnosti in zmogljivostih in kvaliteti ne dvovim, govorim samo o notranjosti.
Tud ta npr notranjost mi je nikakva, glede na to da je zunanjost poštena.
Dejch je napisal/-a:
Men to deluje zlo cheap in vse skp dokaj grdo. Lahk je pa sam men. Sicr men ta 612 look ne potegne, ni pa grd. O tehnicnosti in zmogljivostih in kvaliteti ne dvovim, govorim samo o notranjosti.
Dejch je napisal/-a:Dobr za 997 turbo ali F430 razumem, da so take notranjosti. Ampak 599 je GT in si zasluzi lepso notranjost po mojem mnenju. Ne nisem govoril, da ni kvalitetno, govoril sem da izgleda vse te, ki sem jih dal cheap in grdo, avti so pa dragi k diamanti.
Caterham je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Dobr za 997 turbo ali F430 razumem, da so take notranjosti. Ampak 599 je GT in si zasluzi lepso notranjost po mojem mnenju. Ne nisem govoril, da ni kvalitetno, govoril sem da izgleda vse te, ki sem jih dal cheap in grdo, avti so pa dragi k diamanti.
Katera notranjost pa zgleda kvalitetna, ce ne tista k je presita z usnjem in karbonom, pa mogoce ksnimi lesenimi dodatki? Al hocs povedat da se ti zdi notranjost prevec kičasta?
LP
juhica je napisal/-a:ce hoces odlicno notranjostjo kupis maseratija.ce si pa pimp kupis ferrarija...
Caterham je napisal/-a:http://www.leftlanenews.com/2006/05/22/video-ferrari-599-in-action/
Video test AMSja. Lepo ga poje V12!
LP
kljukec je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:Jah sliko nis dal pravo, ce ze hoces ljudi prepricat, da je notranjost obupna. Tukaj zgleda zakon.
podpis res zgleda čudovita
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 14 gostov