Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Kraj: Chicago, USA

Napisal/-a chgotom Ne jul 01, 2007 8:01 am

dj_em je napisal/-a:
chgotom je napisal/-a:
H2 je napisal/-a:glede na to, da imas lepe feltne je avto ze za gledat :P
tako, da ga kar lepo spusti :D =) :EE

Ali delaš na applU? ker maš jabko uzadi nalimano?? Daj to dol vrži :P

Ne, ne delam na Applu.... sem pa MAC & IPOD FAN. Ja a naj dam Bill Gates-a gor? :roll:

LP iz Chicaga!

mah.. dej gor še črte bo mel 310 km :noro

sicer pa se lahko malo zgleduješ po avdiju od kuriđa... :D .. pa prtisn ga v tla... od vseh teh hit tech super duper hot rod madafaka tunerjev.. bi pa lahko najdu nekoga k bi ti kvalitetno znižu avto...

še vedno pa obstaja airride ;)

Zglejujem se lahko po marsikomu tukaj in tudi tunerjev je tukaj na tone..verjemi!

Nizanje pomeni neudobno, trdo, poskakajoco voznjo, do tega mi pa ni prevec.

Sem pa vozil pred nedavnim ROUSH-a STAGE 3, pa to ni da bi vozil vsak dan niti v sajah. Trdo kot lojtrski voz. Avto za gledat, peljat par milj in to je to.

Za tiste, ki ne vedo kako ROUSH izgleda evo linka:

http://www.roushperformance.com/mustang_st3.shtml

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Ne jul 01, 2007 12:36 pm

Avto je res hud, to bi jaz mel :P Nikakor spuščat, višina je ravno pravšnja da super zgleda. Men so uni uiber spuščeni avti, kjer se kolo skoraj ob blatnik drgne, ravno tako grdi kot tisti previsoki. Fora je v tem, da mora biti izrez lepo zaokrožen okrog kolesa, ne pa da je čim manj lufta nad kolesom.

AntiAudiLeague
Nov uporabnik

Napisal/-a AntiAudiLeague Ne jul 01, 2007 3:07 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Res bomba avto. To američanom res zavidam, tukaj pa gledamo te puntote in polote in ZX-e, po domače rečeno dežnike na kolesih.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

... In to iz ust moderatorja teme Vozila prihodnosti ki ima v podpisu WRC avto. Iz istih ust, ki vedno trobezljajo o avtih ki so legendarni samo zaradi igric. No ti avti za katere pravis da so bomba pa so legendarni samo zaradi filmov (malo tvojega zdravila ti moram namenit). Vidim da ti je vse kar se ne vidi navzven tuje pri avtu.

Drugac mustang... Bolj vozila preteklosti. Tko kot drugi ameriski avti, vsaj za nas tepce ki se vozimo z ZX-i.

Gastarbeiterju pa se tole: Super je v ameriki, super, ampak se koliko vojn bo to trajalo je vprasanje.

:D

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Napisal/-a chgotom Ne jul 01, 2007 11:17 pm

AntiAudiLeague je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Res bomba avto. To američanom res zavidam, tukaj pa gledamo te puntote in polote in ZX-e, po domače rečeno dežnike na kolesih.

Gastarbeiterju pa se tole: Super je v ameriki, super, ampak se koliko vojn bo to trajalo je vprasanje.

Ce je tole o "gastarbajterju" namenjeno meni potem ti povem, da je to forum o avtomobilih in ne o politiki - cer si slucajno pozabil. Kaj ima Mustang z raznimi vojnami, ki jih omenjas, pa mi ni cisto jasno. Kot vem, nicesar...

Tu se miljoni ne strinjajo(mo!) s trenutno Bushevo politiko, pa saj do volitev tako ni vec dalec. V Ameriki ni vse super, dalec od tega. Je pa zivljenje povprecnega, delovnega srednjega razreda precej, precej boljse kot v Sloveniji. Ce ne bi bilo, sem prvi, ki spakam kufre in nazaj.

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Po jul 02, 2007 12:41 am

Off: jao fantje pa a je zmeri treba vpletat mišljenje o Ameriki v komentarje?! Okej razumem ni ti uredu ampak če je govor o avtomobilu, govori o AVTOMOBILU in ne POLITIKI!

On: Ej ma ta roush verztija je meni osebno za dol padt lepa edino žal mi je da vrjetno nikoli ne bom videl tega lepotca v živo :(

Drugače pa lepe feltne na Mustangu ;)

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Napisal/-a chgotom Po jul 02, 2007 5:20 am

=ZiAn= je napisal/-a:Off: jao fantje pa a je zmeri treba vpletat mišljenje o Ameriki v komentarje?! Okej razumem ni ti uredu ampak če je govor o avtomobilu, govori o AVTOMOBILU in ne POLITIKI!

On: Ej ma ta roush verztija je meni osebno za dol padt lepa edino žal mi je da vrjetno nikoli ne bom videl tega lepotca v živo :(

Drugače pa lepe feltne na Mustangu ;)

Glede politike - tocno!

No zdaj pa beseda-dve o ROUSH-u. Jack Roush je lastnik dirkalnega teama in pa hkrati tudi ene najbolj znanih tunerskih delavnic.

K njemu lahko pripeljes Mustanga in ti ga potem spedenajo po zeljah oz. kolikor pac imas pod palcem. Najbolj znane so predelave STAGE 1, 2 in 3. Kaj je vse tukaj noter pa si najbolje poglej na:

http://www.roushperformance.com/mustang.shtml

Lahko pa si tudi narocis dele in zacnes s predelavo sam, ce imas cas in znanje seveda.

Kot receno sem vozil STAGE 3 in avto je res oh in ah, samo to ni za vsakdanjo voznjo, poseben ne v mestni/primestni guzvi. Je izredno trd in cutis vsako neravnino na cesti, se posebej na avtoceti ob vecjih hitrostih. Ze standardni Mustang GT s 300 konji je zverina, Roush-eva predelava pa je bomba, to ja ni normalno! Moras bit res previden s plinom, zavorami, pa tudi lega v ovinkih je precej boljsa.

Lp iz Chicaga!

Fiat007
Novinec

Kraj: Bled

Napisal/-a Fiat007 Po jul 02, 2007 9:04 am

... In to iz ust moderatorja teme Vozila prihodnosti ki ima v podpisu WRC avto. Iz istih ust, ki vedno trobezljajo o avtih ki so legendarni samo zaradi igric. No ti avti za katere pravis da so bomba pa so legendarni samo zaradi filmov (malo tvojega zdravila ti moram namenit). Vidim da ti je vse kar se ne vidi navzven tuje pri avtu.

Drugac mustang... Bolj vozila preteklosti. Tko kot drugi ameriski avti, vsaj za nas tepce ki se vozimo z ZX-i.

In to verjetno govorijo eni, ko se na letalo niso sedli...
@chgtom: Imas ZS ;)

AntiAudiLeague
Nov uporabnik

Napisal/-a AntiAudiLeague Po jul 02, 2007 9:58 am

Fiat007 je napisal/-a:

Jst nisem zacel o politiki samo povedal sem da ameriska zunanja politika kreira razmere v drzavi, socialne in ekonomske (o tem kar ste se pogovarjal vi preden sem bil v temi). Nic drugega. Oprosti da sm ti reku gastarbeiter ampak sej to si, ne bit uzaljen glede dejstev.

Fiat007 od kje ta tvoja ocena? Vidim da je forum se vedno isti...

Glede mustanga... To sm najdu na uradni strani... Pocepal sm se od smeha.

Want off-the-line performance and handling? Just call on the Mustang engineers. They've developed a three-link, solid-axle rear suspension with outboard-mounted shocks and a Panhard rod to do just that...

...In se en SOHC 4.0 jeklen motor z 210 konji... LOL

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha Po jul 02, 2007 10:52 am

chgotom je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:To američanom res zavidam, tukaj pa gledamo te puntote in polote in ZX-e, po domače rečeno dežnike na kolesih.

verjemi da res... ce samo pogledas njihove cene avtomobilov je ze tam razlika
npr: tam dobis ford-a f150 2007 za 18.200$ -> to je cca. 13.300€
da o feltnah nekje pri 20" -> sploh ne govorimo pac amerika je amerika
evropa je pa evropa

Ja pa ne samo avti ampak prakticno vse: elektronika/racunalniki, obleke, hrana... Pa se ob tem, da ljudje tukaj veliko vec zasluzijo v povprecju in ni nekaksnih stisk ne s sluzbami ne s stanovanji/hisami.

LP iz Chicaga!

Jah – ampak to je samo ena plat Amerike

Kaj pa praviš na to – živiš v kraju - 20 km do morja na drugi strani dobrih 20 km do 1000 m nad morjem, 50 km do gora 2000 m nad morjem, in v isti razdalji (20 km) najdeš kamnit Kras, obširne gozdove Trnovske planote, pa gričevnat svet Goriških Brd z vinogradi in sadovnjaki, kar najdeš tudi v bližnji Vipavski dolini (Brda & Vipavska dolina je praktično poboljšana različica Toskane) ali drugače: če grem smučat imam 1 h vožnje do visokogorskega smučišča (2000 nad morjem), pol ure če se grem tek na smučeh, če hočem plavat v morju pol ure.

Kaj praviš na ta »luksuz« ? Koliko potrebuješ ti, da prideš iz centra mesta zgolj na obrobje, da se rešiš betona & asfalta ?

Pa da ne govorimo o hrani & pijači – koliko hrane & pijače, ki jo uživate je »brez kemije« ? Pri nas na Primorskem jo še veliko ljudi pridela (pridelamo) doma oz »v lastni režiji« od zelenjave, mesnin, pijače … z oznako »brez kemije« oz z manjšo količino »kemije«. Pa da o pitni vodi iz pipe, ki že v Sloveniji postaja redkost niti ne govorim

Vidiš to je zame »Amerika« - standard niso samo »cekini« ampak tudi kvaliteta življenja – od vsakodnevne hrane&pijače, do okolja, možnosti rekreacije,sprostitve, družabno življenje ipd.
Glede slednjega je Slovenija veliko bolj »Amerika« kot marsikatera »oh in sploh« država.

glede avtomobilov : tu pa so jasno stvari drugačne - težko primerljive - zato pa jasno "naj" avtomobili v ZDA niso zanimivi za EU in obratno

LP
Zadnjič spremenil Mojster Miha, dne Po jul 02, 2007 10:53 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Napisal/-a chgotom Po jul 02, 2007 10:52 am

Fiat007 je napisal/-a:

Jst nisem zacel o politiki samo povedal sem da ameriska zunanja politika kreira razmere v drzavi, socialne in ekonomske (o tem kar ste se pogovarjal vi preden sem bil v temi). Nic drugega. Oprosti da sm ti reku gastarbeiter ampak sej to si, ne bit uzaljen glede dejstev.

Fiat007 od kje ta tvoja ocena? Vidim da je forum se vedno isti...

Glede mustanga... To sm najdu na uradni strani... Pocepal sm se od smeha.

Want off-the-line performance and handling? Just call on the Mustang engineers. They've developed a three-link, solid-axle rear suspension with outboard-mounted shocks and a Panhard rod to do just that...

...In se en SOHC 4.0 jeklen motor z 210 konji... LOL

Nisem noben GASTARBAJTER ampak polnopraven ameriski drzavljan z vsemi pravicami in dolznostmi, kot vsi Americani. Edina razlika je, da ne morem postat predsednik (haha), ker so po ustavi to lahko samo v ZDA rojeni.

Tisti cinicni opis Mustanga so morali pozeganti pri GM-u (joke), sicer pa je SOHC 4.0 v navadnem V6 modelu, o katerem sploh ni bilo govora tukaj. GT V8 je vse kaj drugega, kot pa navaden V6 (ni le razlika v motorju, temvec tudi v menjalniku, podvozju itd). Na isti osnovi kot Mustang (Ford D2C) so potem sestavljeni se Lincoln LS, Ford Thunderbird in Jaguar S-Type.

Kar takole pocez simfat cez Mustanga in druge ameriske avtomobile iz nekaksnih "zapisov" in govoric je miloreceno smesno in otrocje. Si ze kdaj sedel v Mustang-u, ga vozil, da lahko izrazis svoje mnenje? Dvomim, ker potem ne bi pisal kaj takega.

Point je: avto ti je lahko vsec po slikah in prebranih testih ... al pa ne. Ce ti ni, je to stvar okusa. Da pa ti zadevo sam vozis, jo preiskusis in potem izrazis mnenje, je pa vse kaj drugega.

LP iz Chicaga!

AntiAudiLeague
Nov uporabnik

Napisal/-a AntiAudiLeague Po jul 02, 2007 11:02 am

Mustang je crap od avta pac. Ne rabim ga vozit da to vem. Pac teorija je kdaj dovolj jasna. Njegova glavna lastnost je, da gre hitro po ravnem za malo denarja. In v tem je RES DOBER. To je pa to.

Drugace pa; nocem ga vozit ker me tako odbija da ni razloga da bi ga sprobaval. Zakaj me odbija sem zacel nakazovati, lahko tudi nadaljujem samo raje ne bom, ker se bos ti malo cesko pocutil glede svojega "dirkam po ravnem" gas guzzlerja.

Tako kot me ne mika vozit lado samaro vec (ceprav sem jo se mi zdi pred veliko leti vozil) in lahko se vedno marsikaj pokomentiram. Razumes?

Glede drzavljanstva čestitke... Si kaj ponosen?

drugace pa, ne bos verjel, ljudje katerim mi v nasi dezeli govorimo gastarbaiterji imajo tudi ponavadi belgijska, nemska ipd. drzavljanstva. Se razumemo? In vsaj jaz to ne vzamem kot za zaljivko, ker glede na situacijo pri nas tudi sam zase puscam odprto tako opcijo.
Zadnjič spremenil AntiAudiLeague, dne Po jul 02, 2007 11:11 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Napisal/-a chgotom Po jul 02, 2007 11:05 am

Mojster Miha je napisal/-a:
chgotom je napisal/-a:
MacTron je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:To američanom res zavidam, tukaj pa gledamo te puntote in polote in ZX-e, po domače rečeno dežnike na kolesih.

verjemi da res... ce samo pogledas njihove cene avtomobilov je ze tam razlika
npr: tam dobis ford-a f150 2007 za 18.200$ -> to je cca. 13.300€
da o feltnah nekje pri 20" -> sploh ne govorimo pac amerika je amerika
evropa je pa evropa

Ja pa ne samo avti ampak prakticno vse: elektronika/racunalniki, obleke, hrana... Pa se ob tem, da ljudje tukaj veliko vec zasluzijo v povprecju in ni nekaksnih stisk ne s sluzbami ne s stanovanji/hisami.

LP iz Chicaga!

Jah – ampak to je samo ena plat Amerike

Kaj pa praviš na to – živiš v kraju - 20 km do morja na drugi strani dobrih 20 km do 1000 m nad morjem, 50 km do gora 2000 m nad morjem, in v isti razdalji (20 km) najdeš kamnit Kras, obširne gozdove Trnovske planote, pa gričevnat svet Goriških Brd z vinogradi in sadovnjaki, kar najdeš tudi v bližnji Vipavski dolini (Brda & Vipavska dolina je praktično poboljšana različica Toskane) ali drugače: če grem smučat imam 1 h vožnje do visokogorskega smučišča (2000 nad morjem), pol ure če se grem tek na smučeh, če hočem plavat v morju pol ure.

Kaj praviš na ta »luksuz« ? Koliko potrebuješ ti, da prideš iz centra mesta zgolj na obrobje, da se rešiš betona & asfalta ?

Pa da ne govorimo o hrani & pijači – koliko hrane & pijače, ki jo uživate je »brez kemije« ? Pri nas na Primorskem jo še veliko ljudi pridela (pridelamo) doma oz »v lastni režiji« od zelenjave, mesnin, pijače … z oznako »brez kemije« oz z manjšo količino »kemije«. Pa da o pitni vodi iz pipe, ki že v Sloveniji postaja redkost niti ne govorim

Vidiš to je zame »Amerika« - standard niso samo »cekini« ampak tudi kvaliteta življenja – od vsakodnevne hrane&pijače, do okolja, možnosti rekreacije,sprostitve, družabno življenje ipd.
Glede slednjega je Slovenija veliko bolj »Amerika« kot marsikatera »oh in sploh« država.

glede avtomobilov : tu pa so jasno stvari drugačne - težko primerljive - zato pa jasno "naj" avtomobili v ZDA niso zanimivi za EU in obratno

LP

Vse to kar pises je lepo in romanticno... poznam, ker sem zivel v Sloveniji.

Kaj pa ti pravis na to, da zasluzis komaj za sproti, sluzb ni al pa samo za one z zvezami in zvezicami in one z modrimi kuvertami in strici na polozajih? Koncas faks pa si se vedno na cesti al pa pri starsih...? Pa stanovanja za mlade druzine, kje pa so? Pa mizerne place, da komaj tolces kraj s krajem? Pa draginja, da preplacas denimo laptop 2x kot je tukaj normalna cena? Pa, da za skromen avtomobilcek, kjer komaj sedis normalno noter placas toliko, kot tukaj za limuzino srednjega razreda? Pa mizerne zdravstvene usluge... pa se bi ti lahko nasteval... pridi sem, poglej kako se zivi tukaj in potem primerjaj. Amerika niso samo hamburgerji ampak imas nickoliko trgovin z zdravo, naravno pridelano hrano in specificiranimi kalorijami in sestavinami.

Vecina prijateljev in sorodnikov is Slovenije, ko so prisli sem na obisk so imeli isto ali pa zelo podobno mnenje o Ameriki, kot ga imas sam. Lahko ti zatrdim, da so ga po nekaj tednih bivanja tukaj korenito spremenili.

Sicer je pa tole forum o avtomobilih in ne o Ameriki na splosno.

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Napisal/-a chgotom Po jul 02, 2007 11:11 am

AntiAudiLeague je napisal/-a:Cestitke... Si kaj ponosen? :twisted:

Mustang je crap od avta pac. Ne rabim ga vozit da to vem. OZ bolje nocem ga vozit ker me tako odbija da ni razloga da bi ga sprobaval. Zakaj me odbija sem zacel nakazovati, lahko tudi nadaljujem samo raje ne bom ker se bos ti malo cesko pocutil glede svojega gas guzzlerja.

Tako kot me ne mika vozit lado samaro vec (/ceprav sem jo se mi zdi pred veliko leti vozil). Razumes?

Vidis v tem je ravno point. Ti imenujes CRAP nekaj kar nikoli nisi videl v zivo, vozil, izkusil. Zate je CRAP nekaj, kar si pac prebral in kao "baba cula baba kazala". Tako mnenje ni vredno pocenega grosa, saj niti priblizno ni objektivno.

Ce meni ni vsec denimo Corvette jo ne bom imenoval CRAP kar takole vsepocez ampak bom svoje negativno mnenje o avtu tudi argumentiral: sedis prenizko, ni dovolj prostora za noge (ce si visje postave), tezko izstopas iz avta itd. Sem jo vozil, testiral (in ni CRAP) - samo je nekaj, kar ne bi imel iz omenjenih razlogov.

LP iz Chicaga!

AntiAudiLeague
Nov uporabnik

Napisal/-a AntiAudiLeague Po jul 02, 2007 11:25 am

Ja st. lazejo.

Ko vi vrli fantje primete avte v roke št. ne pomenijo vec nic ane? Dj nehite s tem bullshitom.

Mustang je zstarel v vseh moznih aspektih TO NE MORES ZANIKAT

Mustang ima nefektivno uporablja energijo iz goriva TO NE MORES ZANIKAT

Mustang katastrofalno onesnazuje z izpusnimi plini. TO NE MORES ZANIKAT
...
se?

To bos se ti amater razumel. Drugace pa ne bos verjel, nekateri preberemo natancne podatke in lahko TOCNO vemo VELIKO o avtu (seveda moramo vedeti tudi dejstva ki jih ti podatki prinesejo oz so od njih odvisni).

Po mojem osebnem mnenju se da tako vec zvedeti o avtu kot zagovorniki "nisi probal ne mores komentirat" teorije s svojim laicnim obcutkom in vprasljivim znanjem voznje sprobate. (napisano velja tudi za mene. Lahko dobim nek osnoven obcutek a mi avto pase al ne, a se drzi katastrofalno al uredu, a je odziven, prozen ipd. ampak precej na grobo. Sigurno pa s tem da nekaj "sprobam" ne morem natancno ocenjevati stvari, zato ker enostavno nisem testni/dirkalni voznik)

Sploh je pa vprasanje kaj pomeni "sprobati"? A to pomeni da si ti avto do se daj sprobal ker ga mas ze par let al pomeni sprobati da si sel k ford dealerju in si ga "sprobal" preden si ga kupil?

Ne bos verjel videl sem mustanga v zivo. Grd je. Se stil ki naj bi ga imel me tako odbija, ker se z njegovo filozofijo ne strinjam. Je kavbojska in nenapredna kot avto sam.

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Napisal/-a chgotom Po jul 02, 2007 11:37 am

AntiAudiLeague je napisal/-a:Ja st. lazejo.

Ko vi vrli fantje primete avte v roke št. ne pomenijo vec nic ane? Dj nehite s tem bullshitom.

Mustang je zstarel v vseh moznih aspektih TO NE MORES ZANIKAT

Mustang ima nefektivno uporablja energijo iz goriva TO NE MORES ZANIKAT

Mustang katastrofalno onesnazuje z izpusnimi plini. TO NE MORES ZANIKAT
...
se?

To bos se ti amater razumel. Drugace pa ne bos verjel, nekateri preberemo natancne podatke in lahko TOCNO vemo VELIKO o avtu (seveda moramo vedeti tudi dejstva ki jih ti podatki prinesejo oz so od njih odvisni).

Po mojem osebnem mnenju se da tako vec zvedeti o avtu kot zagovorniki "nisi probal ne mores komentirat" teorije s svojim laicnim obcutkom in vprasljivim znanjem voznje sprobate. (napisano velja tudi za mene. Lahko dobim nek osnoven obcutek a mi avto pase al ne, a se drzi katastrofalno al uredu, a je odziven, prozen ipd. ampak precej na grobo. Sigurno pa s tem da nekaj "sprobam" ne morem natancno ocenjevati stvari, zato ker enostavno nisem testni/dirkalni voznik)

Sploh je pa vprasanje kaj pomeni "sprobati"? A to pomeni da si ti avto do se daj sprobal ker ga mas ze par let al pomeni sprobati da si sel k ford dealerju in si ga "sprobal" preden si ga kupil?

Ne bos verjel videl sem mustanga v zivo. Grd je. Se stil ki naj bi ga imel me tako odbija, ker se z njegovo filozofijo ne strinjam. Je kavbojska in nenapredna kot avto sam.

Mustang je moderen avto z retro lookom. Da je zastarel je cista neumost. ZANIKAM!

Energijo neefektivno uporablja... daj pa ne filoziraj bedastoc tukaj. Ima klasicni Ottov motor kot velika vecina avtov tukaj vkljucno s tvojim, ce ga imas. Dokler ne bomo presli na hibride al kaj podobnega so vsi nasi avti v istem kosu. Tudi ZANIKAM!

Onesnazuje zrak z ispusnimi plini? Izpuh ustreza ameriskim in californijskim predpisom, ki so med najstrozjimi na svetu. Spet ZANIKAM!

Tebi pac Mustang ni vsec in se pomiri. Tudi meni marskikak avto ni vsec, mogoce celo tvoj ne (se vedno nisi napisal, kaj vozis) pa ne skacem do stropa po forumu. Mirno pa lahko trdim, da sem sprobal in vozil vec avtov, kot si ti sploh slisal zanje. Eno izmed mojih podjetij se namrec ukvarja s prodajo rabljenih, tako, da vsaj priblizno nekaj vem o avtih... Potem tudi beseda "amater" ni na pravem mestu - to si sam, razen, ce se poklicno ne ukvarjas z avti.

LP iz Chicaga!

AntiAudiLeague
Nov uporabnik

Napisal/-a AntiAudiLeague Po jul 02, 2007 11:42 am

Kovaceva kobila...

Uh ce si pa prodajalec avtov si pa ziher oh in sploh avtoriteta glede znanja o avtomobilizmu. :D Zame si ze pokazal dovolj "znanja".

Vidim da vse bolj postajas "american". :D

In ne nisi vozil vec avtov kot jst. Kaj pa zdaj? :D

Otrok.

Pa zakaj za vraga bi moral pisat kaj vozim? To ni tekma med nama ti uzaljencek.
Zadnjič spremenil AntiAudiLeague, dne Po jul 02, 2007 11:48 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
chgotom
Stalni uporabnik

Napisal/-a chgotom Po jul 02, 2007 11:46 am

AntiAudiLeague je napisal/-a:Kovaceva kobila...

Uh ce si pa prodajalec avtov si pa ziher oh in sploh avtoriteta glede znanja o avtomobilizmu. :D Zame si ze pokazal dovolj "znanja".

Vidim da vse bolj postajas "american". :D

In ne nisi vozil vec avtov kot jst. Kaj pa zdaj? :D

Otrok.

Tale diskusija presega nivo dobrega okusa in tega topica v forumu.

Mislim, da si nimava vec kaj povedat, nivo razprave s tabo je res na nivoju otroka, ki je sedel v 2-3 avtih.

LP iz Chicaga!

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po jul 02, 2007 11:48 am

jaz sem ziher več tenis žogic zgubo v svojem življenju kot pa ti, zato ziher ne znaš tenisa tak dobro igrat kot jaz.. mislim kake bedne.. še dobro da danes nisem nič jedo ker bi drgač bruhač zdaj verjetno.

lp,

AntiAudiLeague
Nov uporabnik

Napisal/-a AntiAudiLeague Po jul 02, 2007 11:49 am

DaDek je napisal/-a:jaz sem ziher več tenis žogic zgubo v svojem življenju kot pa ti, zato ziher ne znaš tenisa tak dobro igrat kot jaz.. mislim kake bedne.. še dobro da danes nisem nič jedo ker bi drgač bruhač zdaj verjetno.

lp,

sej pravim in pol sm jst otrok. Obracanje, obracanje..

Aja, se nekaj. Glede zastarelosti. Vsi podatki in stevilke kazejo da je za evropske razmere to zastarel avto po zasnovi. Ampak ti si ga SPROBAL ti ves da ni tko. :D

Uporabniški avatar
Pifi
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Pifi Po jul 02, 2007 12:21 pm

dobro..antiaudileague ni ti všeč mustang, smo dojeli..ampak pazi! meni pa je všeč, zelo všeč :o in ni mi zdaj za brat več kregarije, dajta mir, pa naj mož iz amerike rajši prilepi še kako slikico svoje zverine, pa da debata teče dalje.
Slika
The Good, The Bad, The Ugly
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov