Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Ne feb 06, 2005 9:39 pm

spet ne bom mogel spat...zakva men ne dajo enga, sej se ne bo poznal :P :P

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Ne feb 06, 2005 9:51 pm

:shock: :shock: :shock: :shock: iouuuuu matr ka so parkerani u piko :lol: :lol: drgač pa na htro enga k men u garažo :P :P

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Ne feb 06, 2005 10:19 pm

to so se en cajt matral da so jih tko postavl v vrsto :D nč posebnga ni tale bmw,še posebej so ga usral s tem da ma zadne luči isto kukr avto k 4x cenej k ta...daewoo lanos...mislm,al so slepi ti oblikovalci :?

LP
Slika

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Ne feb 06, 2005 10:24 pm

:clapclap

PA ne morš Bmw pa Daewoo primerjat :[]

Svaka čast Bangle :tomidelej:
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne feb 06, 2005 10:39 pm

NICE :D :D :D :D

Komaj čakam da kakšenga v živo vidm. Kakšni so kej pogoji da dabiš na kakšnem "dnevu odprtih vrat" ali predtavitvi eno takole trojkico na probno vožnjo. Dvomim da lahko jz (20 letn mulc :lol: ) pletim kje in dobim tak avto na probo pa če še tako resno zgledam. Bo treba fotra seboj vzet. :lol: :lol:

Al bo treba it pa v avtoval v grosuplje kjer je od fotra bivši sodelovc šefe pa se bomo fural. 8) 8)
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Ne feb 06, 2005 10:41 pm

Boste vidl, da bo na cesti tud ta tokrat kritiziran zadek ful hud! Zgleda da so vsi pričakoval podobne luči kot jih ima petica. Ampak ne morjo bit vsi hišni modeli isti. Trojka je pač najbolj prodajan model in je zato malo bolj umirjen dizajn (moje mnenje). Pri bmwju si pač ne morjo privoščt takšnega kiksa kot so ga naredil s sedmico (čeprav, če greš v london vidš od vseh nemških limuzin samo 7ice).
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Need_Power
Stalni uporabnik

Kraj: Lenart

Napisal/-a Need_Power Ne feb 06, 2005 11:03 pm

andrej777 je napisal/-a:NICE :D :D :D :D

Komaj čakam da kakšenga v živo vidm. Kakšni so kej pogoji da dabiš na kakšnem "dnevu odprtih vrat" ali predtavitvi eno takole trojkico na probno vožnjo. Dvomim da lahko jz (20 letn mulc :lol: ) pletim kje in dobim tak avto na probo pa če še tako resno zgledam. Bo treba fotra seboj vzet. :lol: :lol:

Al bo treba it pa v avtoval v grosuplje kjer je od fotra bivši sodelovc šefe pa se bomo fural. 8) 8)

Na dnevih odprtih vrat, ki jih organizira AvtoAktiv lahko brez skrbi preizkusiš marsikatero vozilo...brez prisotnosti fotra ali kakršnega koli poznanstva. Vsaj jaz sem takoj dogovoril za 118d, X3 3.0d in E60 530d. Edino moraš pa prit takoj zjutraj ko se začne, da si čimprej rezerviraš termin.

LP

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden Ne feb 06, 2005 11:07 pm

krofl je napisal/-a::clapclap

PA ne morš Bmw pa Daewoo primerjat :[]

Svaka čast Bangle :tomidelej:

Seveda lahko!!! To z zadnjimi lučmi je še kako res. Pa tudi o armaturki v osnovni verziji, ki je pod kritiko, smo že podebatirali.
Upajmo samo, da mu ne bo ob pritisku na plin odtrgalo zadnje preme, kot se je to alhko zgodilo njegovemu predhodniku, ki je itak imel cel kup težav. No, o tem smo že itak debatirali na tem forumu še in še. :)

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne feb 06, 2005 11:22 pm

Norden je napisal/-a:Seveda lahko!!! To z zadnjimi lučmi je še kako res. Pa tudi o armaturki v osnovni verziji, ki je pod kritiko, smo že podebatirali.
Upajmo samo, da mu ne bo ob pritisku na plin odtrgalo zadnje preme, kot se je to alhko zgodilo njegovemu predhodniku, ki je itak imel cel kup težav. No, o tem smo že itak debatirali na tem forumu še in še. :)

OK. Lahko govorite kar hočete, seveda. Izvoli. Samo, da se ti ne bo kdo smejal.

Izrekati pridevnik "pod kritiko", ko se govori o BMW kaže na izjemno neresnost določenih posameznikov. Ali pa smo spet pred kakšnimi zavednimi alfisti, ki se jih ne sme diskriminirat, oni pa lahko BMW?

Konec koncev pa je zavist itak huda stvar...

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne feb 06, 2005 11:27 pm

Če je prodajalec kolikor toliko resen, in če ti ne prideš ravno tja v bata škornih in ves skuštran(čeprov bi lih tko lahko mel dnar) ti bi dal avto na testno vožnjo tudi izven "odprtih vrat" ...
Na interserviceu recimo so se do mene obnašali lepše kot se recimo pri ne vem...xx avto hiši z Renaulti do fotra...pa sm bil takrat lih ene 20 let star...al 19 celo....pa so bli res :bow :bow :bow
Tko da...lepa beseda lepo mesto najde...Ne pa pridit tja s 3mi frendi...dan...a date tanovo trojko za en krog narisat... :roll: ;)

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Po feb 07, 2005 10:47 am

Slide je napisal/-a:

Če je prodajalec kolikor toliko resen, in če ti ne prideš ravno tja v bata škornih in ves skuštran(čeprov bi lih tko lahko mel dnar) ti bi dal avto na testno vožnjo tudi izven "odprtih vrat" ...
Na interserviceu recimo so se do mene obnašali lepše kot se recimo pri ne vem...xx avto hiši z Renaulti do fotra...pa sm bil takrat lih ene 20 let star...al 19 celo....pa so bli res :bow :bow :bow Ne pa pridit tja s 3mi frendi...dan...a date tanovo trojko za en krog narisat... :roll:
Tko da...lepa beseda lepo mesto najde... ;)

LP

:lol: :lol: :lol: Ja to itak samo vseno mi je enkrat en razlagal da ga ne dobiš na probo če nimaš vsaj 21 let. Sej so se mi zdele mal buče samo nisem nikol spraševal. Sej pomoje bo mela Macoma v NM spet kakšno predstavitev tako kot za enko pa bom šu pogledat če bo ratalo.

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Po feb 07, 2005 10:55 am

MOj fotr ga je prejsn tedn ze narocu, tko da bo konc marca al pa sred marca ze parkiran na nasem dvorišču, komi čakam :D :D

Norden
Novinec

Napisal/-a Norden Po feb 07, 2005 11:00 am

don CONSIGLIO je napisal/-a:
Norden je napisal/-a:Seveda lahko!!! To z zadnjimi lučmi je še kako res. Pa tudi o armaturki v osnovni verziji, ki je pod kritiko, smo že podebatirali.

OK. Lahko govorite kar hočete, seveda. Izvoli. Samo, da se ti ne bo kdo smejal.

Izrekati pridevnik "pod kritiko", ko se govori o BMW kaže na izjemno neresnost določenih posameznikov. Ali pa smo spet pred kakšnimi zavednimi alfisti, ki se jih ne sme diskriminirat, oni pa lahko BMW?

Konec koncev pa je zavist itak huda stvar...

LP,
don CONSIGLIO

Smo videli slike tiste enobarvne grdote, žal pa je ostalo samo pri slikah, tako da se nisem mogel prepričati, če je material tudi na otip cenen, ne samo na videz in pa cela armaturka oblikovno. Govorim seveda o najbolj osnovni verziji. Saj je bila slika na suxu in obširna debata na to temo svoj čas.

Glede na to, da se vsak dan srečujem z zavistneži pa gotovo vem, da je zavist res huda stvar.

speedfight
Stalni uporabnik

Napisal/-a speedfight Po feb 07, 2005 11:10 am

Rancid je napisal/-a:MOj fotr ga je prejsn tedn ze narocu, tko da bo konc marca al pa sred marca ze parkiran na nasem dvorišču, komi čakam :D :D

ka bo dizla uzel al bencinca? :D :D

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid Po feb 07, 2005 11:58 am

330i :D :D :D :D

Uporabniški avatar
Turbobitch
Stalni uporabnik

Kraj: Prvi levi sedež 5ke GTT

Napisal/-a Turbobitch Po feb 07, 2005 12:32 pm

Najprej bi se rad ustavil pri števcih. Mislm avalon.. Števci so ostali isti, ker so lepi in pregledni. Pri BMW-ju se je saj zunanjost spreminjala, kar pa pri VW ju ne mormo rečt.

Pol so tuki luči. Mislm da ma take luči en hyundai, ne vem sicer ker.. :P
Lepš bi bilo če bi bile enake kot pri 5-ki. So pa definitivno lepe.

Avto je pa drgač men res lep, sploh sprednji del. Lep pač kot vsi bmw-ji. (MOJ OKUS)
Slika
Ne mene krivit za Mobisux, če maš pa probleme pa sam prtiski prekliči.

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Po feb 07, 2005 1:00 pm

Rancid je napisal/-a:330i :D :D :D :D

O če je pa tole res bo pa mrcina. Moj fotr je bil včasih čist na BMW-je mahnjen (jih je mel v 5-tih letoh ene 10-15) zdej pa ne več tolk. V dobrih strih cajtih bi mel tut fotr zdele že naročeno trojkico tako ne bo pa nč.

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Po feb 07, 2005 1:13 pm

Res je lep sam zadka pa res no ne vem ne znajo posrečeno nardit, že pri tej trojki ni ne vem kaj, če bi mel podobne luči kot 6tka bi bil pa že preveč lep

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive Sr mar 02, 2005 6:27 pm

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr mar 02, 2005 10:56 pm

Zelo mi je všeč. Tudi znotraj.

Bi bilo za imeti.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov