... i nije nešto. vsaj za zdaj mi srce prav nič ne poskoči! sicer ne dvomim, da v živo nima prezence kot se spodbi taki pedigrejski limuzini, padavice mi pa res ne povzroča!

martin_krpan je napisal/-a:Slikice, slikice!!!
martin_krpan je napisal/-a:A je tisti izvlečljivi gumb menjalnik ali ročica za upravljanje nastavitev (kot i-drive)?
MacTron je napisal/-a:
pa sej si jih mel ze podane v tistem linku od Pecho-ta le poiskat bi jih blo treba![]()
http://www.autocar.co.uk/News/NewsGalle ... 7470&EL=-1
drugmirko je napisal/-a:ja tomcater... ok, ti bom pa drugače napisal.... zame je Jag tisto kar je bil pred ene pedesitimi leti, ko so njihovi avti bli proti svojim sodobnikom in konkurentom ena velika elegantna avantgarda! meli so avte, ki so bli aristokratski luksuz in avte, ki so bli kot z drugega planeta, vsi so bli pa zelo elegantni in vsi so vzbujali močna čustva! blis so nekej takega kar je recimo pri nemcih redkost, pr japoncih pa skorej nemogoče! ali, če češ še bolj nazorno... Jagovi avti so bli tak sex, kot je sredi petdesetih bil Merceds 300 SL!
Tomcatter je napisal/-a:vem kaj hočeš povedat drugmirko sam potem bi jaguar imel samo kupce ki so zvesti znački, kateri pa počasi izginjajo, zato je tale dosti bolj "modern"
stavim da se je vsaj polovica jaguarjev s-typeov prodalo samo zaradi mačke na haubi z novim modelom pa hočejo pritegnit pozornost tudi drugih kupcev... jaguar ni več tisto kar je bil in nikdar ne bo gledat je treba na prihodnost
drugmirko je napisal/-a:he.... vidiš, razlika je v percepciji. jaz, ko rečem, da mi avto je/ni lep ali da je/ni prepoznaven kot izdelek svoje znamke mislim samo na njegovo obliko in izgled! to koliko se bo kvaril pa me v tem primeru sploh ne zanima! predvsem, pa mislim, da se absolutno motiš (ali si se pa nerodno izrazil), ko praviš, da je nekej slabo oblikovano zato ker je imelo nezanesljivo preteklost (ali pa so šlampasti v izdelavi še zdej). štekaš.... stvar je lahko lepa tudi če je popolnoma neuporabna :P !
ali če češ drugače.... jaz grdega, dolgočasnega in brezveznega avta ne bom niti pogledal, pa tudi če je tak dobro narejen, da se nebi pokvaril niti v 150 letih! seveda, če govorimo o gledanju...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost