Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Ne mar 20, 2005 11:42 pm

Glede CLS in Evo je precej odvisno od steze na kateri se dirka. Mislim da je imel M3 CLS isti cas na neki progi (sry nevem kje) isti cas kot SLR. Pa je razlika v konjih 360 in 620.

Drugace pa super avto, meni najlubsi v rallyu, ampak ravno proti moji najlubsi znamki si ga mogel primerjat :)
Slika Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne mar 20, 2005 11:44 pm

U bistvu je CSL in ne CLS, mel je pa tud tu in tam boljši čas od SLR-a...CSL je praktično že skoraj dirkalnik in je na dirkališču res v svojem elementu...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Po mar 21, 2005 12:01 am

Slide je napisal/-a:U bistvu je CSL in ne CLS, mel je pa tud tu in tam boljši čas od SLR-a...CSL je praktično že skoraj dirkalnik in je na dirkališču res v svojem elementu...

To pa zmerej zajebem, pa ne samo pri pisanju tudi ko izgovorim.
:D Glede dirkalnika, o GTR pa drugic

lahko noc
Slika Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS To mar 22, 2005 4:57 pm

DonC, se vedno me zanima po kirih podatkih ti trdis da je na japonskem veljal zakon za omejitev konjev?? Jst sm ti linkal en sestavek v katerem ti jasno pise da je to dogovor in ne zakon (btw: ce ne znas anglesko, ti lahko z veseljem prevedem). Cakam da se ti meni nekaj podobnega posredujes.

S spostovanjem.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS So mar 26, 2005 1:54 pm

Zdle sm mal gledal cene in bojo v ameriki okol 28.000 dolarjev kar je priblizno ist kot 8ka, zravn me je pa sokiral podatek da ma evo v ameriki 5 letno bumper to bumper garancijo pa 10letno(!) na motor in menjalnik... Bogve ce v EU dajejo tut take garancije...

Don, se vedno cakam da mi razlozis kako je z ¨zakonom¨ :P :roll:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov