Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus So feb 26, 2005 7:24 pm

Ma kaj je z vami? Vsi avti se vam zdijo neki podobni? Ja čudn, da so si podobni, če majo pa vsi spredi 2 luči, masko, odbijač... Itak je avtov že tok, da vedno lahko iščeš neke podobnosti med določenimi modeli. To še ne pomeni, da avto ne zgleda lepo ali, da so vse skopirali od druzga avta. In Polo ni čisto nič podobn zgoraj naštetim avtom.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker So feb 26, 2005 7:26 pm

Cyrus je napisal/-a:Ma kaj je z vami? Vsi avti se vam zdijo neki podobni? Ja čudn, da so si podobni, če majo pa vsi spredi 2 luči, masko, odbijač... Itak je avtov že tok, da vedno lahko iščeš neke podobnosti med določenimi modeli. To še ne pomeni, da avto ne zgleda lepo ali, da so vse skopirali od druzga avta. In Polo ni čisto nič podobn zgoraj naštetim avtom.

:pivo :pivo That's the whole point!
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne feb 27, 2005 12:05 pm

Se strinjam. Posebaj je razumljiva podobnost, med drugimi novimi VW modeli. Kar se tiče oblike, je to stvar okusa,. Upam, da bo bogata serijska oprema, o kvaliteta izdelave in drugh stvareh, pa itak ni za dvomit.
Malo bom "zasmetil" temo.
Zakaj pa to dela tudi Ferrari ?
(ENZO in F430)

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne feb 27, 2005 12:09 pm

TomyBoy2 tedva Ferrarija sta si pa vsaj za moje pojme dost različna....zadaj imata res skoraj iste luči ampak potem se pa počasi že kar konča...
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne feb 27, 2005 12:38 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:
dejvi je napisal/-a:Folkswagen hoče bit audi !!! :P

Popravek: Audi je Volkswagen!!! :)

Kr tolaž se ja :EE :roll:

Meni osebno je čuden...to je seveda moje mnenje!!!
Najlepši polo je bil tale...
Slika
Takrat je bil to za moj okus najlepši ali pa eden najlepših malčkov...zdaj pa...eh...švoh
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne feb 27, 2005 12:46 pm

Govorim samo o zadku , ki mislm, da sta si zelo podobna. Če vprašaš recimo kakšnega totalnega laika ali babico :) , ki ne da dosti na avtomobila, bi rekla da sta avtomibila, gledana od zadaj, "enaka".
Tukaj gre za sam designe zadka, ter različnih elementov, ki imajo veliko skupnega. Če si pogledamo samo luči, potem difuzor, izpušne cevi, reža pri motorju, ki je pri F430 identična samo pomanjšana,. Seveda moreš to gledati v gorbem, ne pa da je v detajle identično. To dela Audi z sprednjo masko, BMW, itd, itd. Tega se bomo morali počasi navaditi.

Uporabniški avatar
CST™accim
Uporabnik

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CST™accim Ne feb 27, 2005 12:49 pm

lep mi je tisti polo 8)

Uporabniški avatar
TomyBoy2
Uporabnik

Napisal/-a TomyBoy2 Ne feb 27, 2005 12:54 pm

Slide, bi se moral strinjati z tabo.
Posebaj je bil dober, če si ga pogledal iz strani. To mi je oblikovalno, edini velik minus pri novem modelu. Tako nekako napihnjeno zgleda spredaj. Tukaj se lepo vidi, da sprednji del deluje nekam...:? :?
Slika
Samo bo pa 2005 model vsaj spredaj, boljše zgledal kot prejšnji model.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov