Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če jul 19, 2007 12:39 pm

Cash je napisal/-a:Od kje si izvedel inf. o izolaciji in rjavem lepilu. Od postov spodaj pod sliko, al od kje drugje? :roll:

ne, bil se v tovarni kjer veyrone sestavljajo pa sem vidu, pa enga frenda mam k ma ful dobrga frenda k ma veyrona pa je tko reku, pa povsod na netu pise da je to izolacija. pa mal znam mozgane uporabljat. pa ne mislim vec odgovarjat k se mi ne da. ce mislis da je zadnja stranica (al pa del nje) iz navadnega pleha, ki rjavi pol pac tko misl.
over and out

ps: sej mogoce je pa samo "posusen list od drevesa"...

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Če jul 19, 2007 1:00 pm

No, no, ne se razburjat, pač sam uprašu sm te, od kje si zvedu? Samo, če je tistole tko grdo narejena izolacija, potem ni vreden tistih miljonov!
Over & Out

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Če jul 19, 2007 3:06 pm

juhica je napisal/-a:
partty je napisal/-a:Samo eno sliko imam o tem koliko je ta avto vreden. (Rja ga žre še huje kot Stoenke). Če tako zgleda leto star Veyron, kako bo zgledal čez 5let? A bo dovolj varen za na cesto, da ne bo razpadel pri 50km/h. KATASTROFA!!!

budalo si, druzga ne morem rect. zakaj bos pa ze sam ugotovu k bos dost zrastu...

Kot 1. moram priznati, da si zelo lepo vzgojen. 2. Pa si nisem jaz tega izmislil ampak je ta slika že požela veliko prahu po celem svetu!!! Pa nihče ne trdi, da je izolacija...(razn ti). Da je izolacija????? Oprosti a nebi morala biti vsaj barvana (SKURJENAAAAAA????????)???? Poleg tega je Veyron ročno izdelan in tako napackane izolacije nebi niti pri kitajcih videl(GARANTIRANO)!!! Poleg tega to ni 1. slaba reklana za ta ''odpadek''. Zelo dobro reklamo si je že vstvaril, ko so vrata zaštekala (kot na prenosnih WCjih), ko se je Tom Cruis pripeljal na podelitev oscarjev(al neki tazga). Bolje bi bilo, če bi si enga Picanta nabavil za priliko: privarčevan milijon, vrata nebi zaštekala, pa niti ruzni ne (če ne gre za rjo je pa vseeno boljše Picanto izdelan na traku kot ta ''krsta'', ki jo nevem koliko cajta izdelujejo) pa še ugodno financiranje bi lahko dobil(vsako leto tretjino BREZ OBRESTI!!!+DARILO :lol: ) Bugatta=TRASH :twisted:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Če jul 19, 2007 3:21 pm

ma ste eni res bulani- tak avto lahko samo spoštuješ če nimaš denarja- če pa maš denar zanjega, pol ga pa lahko komentiraš ;)
p.s. vrata takrat niso zaštekala, samo Tom jih ni znal odpreti ;)
lp

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Če jul 19, 2007 3:55 pm

partty je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:
partty je napisal/-a:Samo eno sliko imam o tem koliko je ta avto vreden. (Rja ga žre še huje kot Stoenke). Če tako zgleda leto star Veyron, kako bo zgledal čez 5let? A bo dovolj varen za na cesto, da ne bo razpadel pri 50km/h. KATASTROFA!!!

budalo si, druzga ne morem rect. zakaj bos pa ze sam ugotovu k bos dost zrastu...

Kot 1. moram priznati, da si zelo lepo vzgojen. 2. Pa si nisem jaz tega izmislil ampak je ta slika že požela veliko prahu po celem svetu!!! Pa nihče ne trdi, da je izolacija...(razn ti). Da je izolacija????? Oprosti a nebi morala biti vsaj barvana (SKURJENAAAAAA????????)???? Poleg tega je Veyron ročno izdelan in tako napackane izolacije nebi niti pri kitajcih videl(GARANTIRANO)!!! Poleg tega to ni 1. slaba reklana za ta ''odpadek''. Zelo dobro reklamo si je že vstvaril, ko so vrata zaštekala (kot na prenosnih WCjih), ko se je Tom Cruis pripeljal na podelitev oscarjev(al neki tazga). Bolje bi bilo, če bi si enga Picanta nabavil za priliko: privarčevan milijon, vrata nebi zaštekala, pa niti ruzni ne (če ne gre za rjo je pa vseeno boljše Picanto izdelan na traku kot ta ''krsta'', ki jo nevem koliko cajta izdelujejo) pa še ugodno financiranje bi lahko dobil(vsako leto tretjino BREZ OBRESTI!!!+DARILO :lol: ) Bugatta=TRASH :twisted:

teb nc jasn model a ne? haha. slika pozela veliko prahu po svetu? kolikor jaz vem samo na angleskem forumu s katerega si jo pa tudi ti pobral in na katerem si lahko preberes o izolaciji (ampak ocitno ti je anglescina tuja al si pa nisi casa vzel). tom cruz je sam zajebu (baje) ampak verjetno mas ti informacije iz prve roke pa ves da so se vrata zataknila. kakorkoli, lohk so se res.
sam zdele pa res ne vem a sam sebe tolazis da so bugati j***a ker ga nkol se odblizu ne bos vidu in si glih kar kupu novo picanto al si pa res teslo. neki od tega bo, majke mi
:lol:

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Če jul 19, 2007 4:05 pm

Župca, daj se malo ohladi, no. :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če jul 19, 2007 4:15 pm

Najbl mi je hecn, k se folk tolk zagreje, pa dobr vejo, da bojo pol lajfa delal sam za mesečne stroške... :lol:

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Če jul 19, 2007 5:35 pm

juhica je napisal/-a:
partty je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:

teb nc jasn model a ne? haha. slika pozela veliko prahu po svetu? kolikor jaz vem samo na angleskem forumu s katerega si jo pa tudi ti pobral in na katerem si lahko preberes o izolaciji (ampak ocitno ti je anglescina tuja al si pa nisi casa vzel). tom cruz je sam zajebu (baje) ampak verjetno mas ti informacije iz prve roke pa ves da so se vrata zataknila. kakorkoli, lohk so se res.
sam zdele pa res ne vem a sam sebe tolazis da so bugati j***a ker ga nkol se odblizu ne bos vidu in si glih kar kupu novo picanto al si pa res teslo. neki od tega bo, majke mi

Ja saj nima smisla se neki kregat sicer pa sm sliko pobral iz Italianske strani ww.autoblog.it (in se ne govori o nikakršni IZOLACIJI ampak nima pomena) Sm samo hotel napisat, da je pri tem avtu razmerje med vrednostjo in ceno 1:99. Sorry ampak roko na srce ni vredn tistga dnarja!!! Ok ima ČEZ 1000KM, pa kaj kupiš Skylinerja ali Supro in ga še bolj naviješ, pa plačaš 10xmanj. KAJ PA JE TUKI TAZGA ZA OBČUDOVAT??? Pa brez zamere ne kritiziram zaradi tega k si ga ne morm privoščit. Zaželim vam, da bi ga vsi mel! Jaz pa bi si že neki druzga omislil! In sigurno si raje kupim Picanta in tist dner mal pametneje razporedim. :D

Uporabniški avatar
Corleone
Novinec

Napisal/-a Corleone Če jul 19, 2007 5:41 pm

Tebi je kdo iz Bugattija v življenju kdaj naredil kaj hudega?

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Če jul 19, 2007 5:50 pm

Pa še to saj je vrjetno Tom Cruise ne-sposoben za veliko stvari. Apak sorry enih vrat pa ja zna odprt. Če jih je znal na 911ki odprt pa ja ni v roku parih let pozabil, no morda tudi, vrjetno namesto, da bi vlekel jih je rinil kot v shoppingu.

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Če jul 19, 2007 5:55 pm

partty če si ga lastiš tese pritoži pa ti ga bodo zamenjali drugače pa prosim ne trobezdaj bedarij......če že ne drugo bi si ga zato kupil ker bi mu v dveh letih kar krepko poskočla vrednost glede na redkost....ne glede na kvaliteto 8) 8)

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] Če jul 19, 2007 6:24 pm

Eni se tko resno pregovarjate, kot da si najmanj lastite Veyrona + še ne vem kolk ostalih eksotov..

Persen pomirja :P

Tako kot je že nekdo napisal: Če nimaš dovolj denarja, lahko Veyrona le občuduješ.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
jost
Nov uporabnik

Kraj: okolica kranja

Napisal/-a jost Če jul 19, 2007 6:39 pm

partty je napisal/-a:Ok ima ČEZ 1000KM, pa kaj kupiš Skylinerja ali Supro in ga še bolj naviješ, pa plačaš 10xmanj. KAJ PA JE TUKI TAZGA ZA OBČUDOVAT

Vse lepo in prav samo tukaj je problem, da na čez 1000 konj navita Supra ne bo zdržala več kot en drag race, potem bo pa en teden razstavljena v delavnici, kjer bodo zamenjali skoraj cel avto, samo zato, da bo zdržala naslednje pov milje ;) "Ni problem" narediti avta, z 1000 konji (no ja :P ) , problem je narediti avto s 1000 konji, ki je primeren za nekoga, ki ga nebo cele tedne popravljal, da se bo lahko čez vikend vozil :)

ps: Avto je za v našo malo državo totalno neuporaben :D
lp

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če jul 19, 2007 10:38 pm

partty je napisal/-a:Pa še to saj je vrjetno Tom Cruise ne-sposoben za veliko stvari. Apak sorry enih vrat pa ja zna odprt. Če jih je znal na 911ki odprt pa ja ni v roku parih let pozabil, no morda tudi, vrjetno namesto, da bi vlekel jih je rinil kot v shoppingu.

Ah ah partty saj vemo da si ljubitelj korejskih vozil(da, vozil in ne avtomobilov) zato se ne vtikuj preveč v avto, ki ga lahko samo vikaš in nič drugega. Pa prosim ne s takimi primerjavami o Skylineih in Suprah, ker tu si pokazal svoje (ne)znanje.

Hja, bil sem tko zlobn v postu kukr je bil on. Šit ane.
Slika

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Uporabniški avatar
juhica
Uporabnik

Napisal/-a juhica Pe jul 20, 2007 10:20 am

partty je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:
partty je napisal/-a:
juhica je napisal/-a:

Ja saj nima smisla se neki kregat sicer pa sm sliko pobral iz Italianske strani ww.autoblog.it (in se ne govori o nikakršni IZOLACIJI ampak nima pomena) Sm samo hotel napisat, da je pri tem avtu razmerje med vrednostjo in ceno 1:99. Sorry ampak roko na srce ni vredn tistga dnarja!!! Ok ima ČEZ 1000KM, pa kaj kupiš Skylinerja ali Supro in ga še bolj naviješ, pa plačaš 10xmanj. KAJ PA JE TUKI TAZGA ZA OBČUDOVAT??? Pa brez zamere ne kritiziram zaradi tega k si ga ne morm privoščit. Zaželim vam, da bi ga vsi mel! Jaz pa bi si že neki druzga omislil! In sigurno si raje kupim Picanta in tist dner mal pametneje razporedim. :D

ce bi prebral komentarje pod bombasticnim naslovom bi vidu razlicna mnenja, tudi o tem da je na mestu kjer naj bi bila rja termoizolacija in tko naprej. ampak itak te to ne zanima. vazn da veyron rjavi k stara stoenka in da ga ti itak ne bi nkol kupu. drugac si pa tle preber http://www.worldcarfans.com/news.cfm/newsid/2060202.008/country/ecf/Bugatti/bugatti-veyron-structural-design
mal iz kaksnih materialov je zadeva in med drugim tudi da jeklo je uporabljeno kot najtrsi strukturni element ampak uporabljen je "frame structure is made of rust -free, heat-resistant stainless steel." verjam da nben kos pleha ki navadn zelez ki rjavi... pa ce bi reku so dal zelezne vijake namest rostfrej pa so zarjavel pa rja dol tece okej, pa ce bi reku je kje kaksen zascitni pleh pa rjavi okej, sam ne mi tle nabijat da rjavi strukturni del avtomobila pa neke bebave primerjave s stoenko delat.
ma sej je vseeen, pomoje bom mogu zacet pocas psihiatra obiskovat...
ajde

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe jul 20, 2007 11:24 am

partty me na hajduka spominja--> skyline pa supra :lol:
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Pe jul 20, 2007 11:48 am

Dej pejte km drugam gnojit! pišuka ste ze nadlezni s tem sranjem. Valda vsi veste o Veyronu kot da ga vsak dan vozte do spara in ga parkirate na kroznem tko kokr vsi ostali pametni kmeti. Ma poun falus vas ze mam in s tem unicevanjem tem pickice ene.

Uporabniški avatar
samekk
Uporabnik

Kraj: Sevnica

Napisal/-a samekk Pe jul 20, 2007 11:51 am

Tomcatter je napisal/-a:partty me na hajduka spominja--> skyline pa supra :lol:

glih sm hotu napisat, si mi pobral z jezika :P

Uporabniški avatar
E=mc^2
Novinec

Napisal/-a E=mc^2 Pe jul 20, 2007 12:20 pm

Slika