Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So jan 14, 2006 9:00 pm

zgleda ko zelo lepa ženska, ki pa ima obupno predebelo rit (nekaterim je to všeč - meni pač ne :oops: )

Zakaj tako mikro sprednje luči? Zakaj tako ogromen zadek...?

Bo, ne vem, če me ravno prepriča...

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky So jan 14, 2006 9:22 pm

Bo treba videt v živo Consiglio ;)
The MAN

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe jan 20, 2006 4:39 pm

Kolesa so izgleda shop-ana, ampak mislim da ostalo ni. Pa mislim da te slike t še ni bilo. Men zgleda lepo, ne preveč agresivno ne nič, sam enostavno lepo in preprosto.
Priponke
bmw3coupe.jpg

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Po jan 23, 2006 12:59 pm

Martin je napisal/-a:Ewo ga lepotca:
Slika

lp

Tole pa naj bi bil photoshop zakritega testnega avta. Vsaj to sem zdaj enkrat prebral, pa če pogledaš v spodaj levi kot luči zgleda kot da manjka un V konec

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe jan 27, 2006 7:00 pm

Evo. Sveže info od poznavalca razmer:

Moletko je napisal/-a:Naslednje slike še najbolj nazorno in pravilno prikazujejo izgled novega 3er Coupeja - z določenimi majhnimi razlikami v detajlih.

http://www.germancarfans.com/spyphotos/6060113.001/6060113.001.1L.jpg

http://img456.imageshack.us/img456/5427/353a96bad87ip.jpg

Seveda tudi v izvedbi 335i z novo N54 mašino: 3.0 I6 z VTT in 330 konji. :metalc

Končno bo na voljo tudi Ultramarine Blue barva, s katero so žicali pri E90/1, pa so jo očitno prišparali za E92. Barva da dol padeš!

Uradne informacije in slike bi morale prit ven naslednji teden pa je neko teslo na net poslalo uradne slike Z4 Coupe - tako naslednji teden pride ven sporočilo za medije glede Z4 kupeja, 3er Coupe bo moral pa še kak teden počakat. :napaka

Avto zgleda kul, sprednje luči res delujejo nekam majceno pod določenim kotom - nasprotno velja za zadnje luči, ki v določenih primerih zgledajo raztegnjene v nezkončnost: pa saj mate prenovljeno Sedmico za zgled. Zadnje luči so dokaj podobne. Je tipičen novi BMW: love it or hate it. In še več takih pride. Novi X6 (mešanica terenca in kupeja) je baje nekaj povsem odbitega. Tudi V5 (že skor 100% ziher da mu bo tko ime) - neki Oplu Signumu in MB R razredu podobnega (glede na segment) - ni ravno nekaj konvencionalnega videza.

Slikce nove Trojke kupeja so lepe - pač tipične BMW press slike: ampak lahk bi ble boljše. Filmček je pa OK. Posnet v pozni jeseni na Škotskem - pršeče listje, lovljenje sončnih žarkov, ... Zgleda kul.

Slikce so posnete v Madridu, Munchnu (studio) in Glasgowu (predvsem Science Centre - fascinanten kompleks). Zdaj ne vem kam bodo katere dali - nekaj jih bo v prvem sporočilum nekaj v tistem kasnejšem podrobnejšem, nekaj za na spletno stran, nekaj za v katalog itd

Zadevica od avto bo predstavljena v Ženevi. Kot tudi produkcijski Z4 Coupe in 3-vratna Enka. Šušlja se tudi o M5 Touring - čeprav ni sigurno, da bo pokazan. Bo pa enkrat spomladi zunaj.
Še bolj pa se šušlja o M3 Conceptu. BMW pripravlja prototip - samo za gledat od daleč z zatemnjenimi stekli: nekaj podobnega kot Concept M5. Letos je 20. obletnica M3 in BMW hoče to pompozno proslavit - s predpremiero novega M3. Bomo videli, če bo to že v Ženevi - osebno dvomim. Bolj verjeten je Pariz jeseni.

Dost mate za enkrat, da ne bo koga kap ... :laugh

In še:

Moletko je napisal/-a:No, zdaj ko je Z4 Coupe uspešno splavljen, ga morajo mediji še dobro prebaviti - potem lahko pride na vrsto E92. In tudi bo. Sredi februarja.

Nekaj kvačkajo s 3-vratno Enko. Kot kaže bo zadeva samo tako bolj btw omenjena v sporočilu za medije "BMW v Ženevi" tik pred začetkom avtosalona. Ker poudarek bo na E92 - in novi 3L VTT bencinarski mašini - in Z4 Coupe. In na konceptu.

Pripravljeni so naslednji koncepti: Concept M3, SpaceTravel (V5 RFK), CoupeSpace (V3 RFK), X-Sport (X6 SAC). Ni še jasno kateri od njih bo prikazan v Ženevi. Je pa jasno, da eden od njih 100% bo.

Moje mnenje: Concept M3 odpade, ker bo običajen Coupe komaj debutiral takrat. Ostali trije imajo vsak po enako možnosti.

Me pa zelo zanima kakšen bo.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 28, 2006 3:35 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:Evo. Sveže info od poznavalca razmer:

Moletko je napisal/-a:upam da nimaš prav, čeprav se potihem bojim da maš nekam sumljivo prav

LP,
don CONSIGLIO

Če bo dobil tiste ogabne raztegnjene luči in če je res podoben temu fotošopu, potem k*** gleda tega bangle-a in celotno BMW-upravo, ki mu je spet odobrila enega grdavša...jebemti me kr ujezi to...kje so časi ko so bli BMW-ji še lepi...E46, E39, nenazadnje tudi starejši...ne pa ta skropucala ala X5, aktualna sedmica...jao no...pol pa tole...trojka kupe...ki je bla vedno tako...huda...JAO :noro :ppppp :/:o:/ :-:o
No pa bomo počakali na uradne slikce :con čeprav dvomim da ta človek naklada, vseeno srčno da je temu tako in bo BMW lepši kot tisti fotošop...ampak tiste raztegnjene luči... :evil:

drugače pa...fotošop!
http://www.e90post.com/forums/attachmen ... 3883&stc=1
Slika
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Sr feb 08, 2006 1:25 pm

evo, ulovljen brez kamuflažnih hlač... :P :

Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Sr feb 08, 2006 2:25 pm

kul bo ta avto ja :wiihuu rad bi videl slike od spredaj, pa ne photoshop ;)

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr feb 08, 2006 7:28 pm

Koncno. Zgleda, po dolgem casu, spet bimmer vreden svojega imena. Zelo zelo usec.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr feb 08, 2006 7:55 pm

Joj, ni glih taka fotka da bi lahko reko kak točno je, ampak najverjetneje bo res lep 8)
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr feb 08, 2006 8:05 pm

ma men je ze to kul da so zamenjal ogabn dizajn zadnjih luci.. Zgleda mi da bo klinast in ko slisim besedo klinasta oblika pomislim na dva lepotca ki nebi smela pozabit na tako obliko (ceprav obadva pocneta ravno to :x ); mitsu in BMW.

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Če feb 09, 2006 1:30 am

BMW-jev design je vedno slabši. Vse serije so grde (nisem rekel slabe). To pa po mojem velja tudi za tegale "lepotca" :lol:
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a Caterham Pe feb 10, 2006 2:09 am

Men je pa usec. Zelo lepo da so mal bl agresivno in ne tok konzervativno obliko naredil, kot se za kupe spodobi....

LP
No need to be big to go fast......

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe feb 10, 2006 2:24 am

Zakaj se mu pa samo iz desne cevi kadi ?
Na zadnji sliki namreč. No tole na sliki mi je prvi BMW v 10. letih, ki mi je všeč.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
stench
Poznavalec foruma

Kraj: bilo kuda, kiki svuda

Napisal/-a stench Pe feb 10, 2006 2:10 pm

Ritka pa bočna linija se mi dopadejo, bomo vidli če bo še ostalo tako lepo.
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe feb 10, 2006 2:17 pm

Super je! Ritko ma pa lepo 8)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Pe feb 10, 2006 2:41 pm

Sh3bO je napisal/-a:Super je! Ritko ma pa lepo 8)

ass like that gotta be wonderfull kind 8) :D
Slika

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES So feb 11, 2006 6:46 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:zgleda ko zelo lepa ženska, ki pa ima obupno predebelo rit (nekaterim je to všeč - meni pač ne :oops: )

LP,
don CONSIGLIO

Raje mam lepo žensko z malo večjo rit, kot pa ne ne lepo žensko z idealno rit 8) :lol:
Glede riti - luči se mi zdi da če na hitro pogledaš, da ma full podobne luči kot laguna II(limuzina)....saj tako se meni zdi :)

Drugače pa fajn avto, ni kej avto :clapclap

LP
remember: it can always get worse!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So feb 11, 2006 8:49 pm

CERES je napisal/-a:
don CONSIGLIO je napisal/-a:zgleda ko zelo lepa ženska, ki pa ima obupno predebelo rit (nekaterim je to všeč - meni pač ne :oops: )

LP,
don CONSIGLIO

Raje mam lepo žensko z malo večjo rit, kot pa ne ne lepo žensko z idealno rit 8) :lol:
Glede riti - luči se mi zdi da če na hitro pogledaš, da ma full podobne luči kot laguna II(limuzina)....saj tako se meni zdi :)

Drugače pa fajn avto, ni kej avto :clapclap

LP

to glede ženske maš prov sam pr bmwju se pojavi drug problem- ma tud grde oči, smotan nos, čudna ušesa :oops:
ta zadna slikca zgleda drgač kr ql- po dolgem času en bmw
lp

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne feb 12, 2006 7:22 pm

Pustimo moje ideje o ženskah...

Tukaj so kot vroče žemljice sveže skoraj uradne fotke:

Slika

LP,
don CONSIGLIO