Zakaj tako mikro sprednje luči? Zakaj tako ogromen zadek...?
Bo, ne vem, če me ravno prepriča...
LP,
don CONSIGLIO
Moletko je napisal/-a:Naslednje slike še najbolj nazorno in pravilno prikazujejo izgled novega 3er Coupeja - z določenimi majhnimi razlikami v detajlih.
http://www.germancarfans.com/spyphotos/6060113.001/6060113.001.1L.jpg
http://img456.imageshack.us/img456/5427/353a96bad87ip.jpg
Seveda tudi v izvedbi 335i z novo N54 mašino: 3.0 I6 z VTT in 330 konji. :metalc
Končno bo na voljo tudi Ultramarine Blue barva, s katero so žicali pri E90/1, pa so jo očitno prišparali za E92. Barva da dol padeš!
Uradne informacije in slike bi morale prit ven naslednji teden pa je neko teslo na net poslalo uradne slike Z4 Coupe - tako naslednji teden pride ven sporočilo za medije glede Z4 kupeja, 3er Coupe bo moral pa še kak teden počakat. :napaka
Avto zgleda kul, sprednje luči res delujejo nekam majceno pod določenim kotom - nasprotno velja za zadnje luči, ki v določenih primerih zgledajo raztegnjene v nezkončnost: pa saj mate prenovljeno Sedmico za zgled. Zadnje luči so dokaj podobne. Je tipičen novi BMW: love it or hate it. In še več takih pride. Novi X6 (mešanica terenca in kupeja) je baje nekaj povsem odbitega. Tudi V5 (že skor 100% ziher da mu bo tko ime) - neki Oplu Signumu in MB R razredu podobnega (glede na segment) - ni ravno nekaj konvencionalnega videza.
Slikce nove Trojke kupeja so lepe - pač tipične BMW press slike: ampak lahk bi ble boljše. Filmček je pa OK. Posnet v pozni jeseni na Škotskem - pršeče listje, lovljenje sončnih žarkov, ... Zgleda kul.
Slikce so posnete v Madridu, Munchnu (studio) in Glasgowu (predvsem Science Centre - fascinanten kompleks). Zdaj ne vem kam bodo katere dali - nekaj jih bo v prvem sporočilum nekaj v tistem kasnejšem podrobnejšem, nekaj za na spletno stran, nekaj za v katalog itd
Zadevica od avto bo predstavljena v Ženevi. Kot tudi produkcijski Z4 Coupe in 3-vratna Enka. Šušlja se tudi o M5 Touring - čeprav ni sigurno, da bo pokazan. Bo pa enkrat spomladi zunaj.
Še bolj pa se šušlja o M3 Conceptu. BMW pripravlja prototip - samo za gledat od daleč z zatemnjenimi stekli: nekaj podobnega kot Concept M5. Letos je 20. obletnica M3 in BMW hoče to pompozno proslavit - s predpremiero novega M3. Bomo videli, če bo to že v Ženevi - osebno dvomim. Bolj verjeten je Pariz jeseni.
Dost mate za enkrat, da ne bo koga kap ... :laugh
Moletko je napisal/-a:No, zdaj ko je Z4 Coupe uspešno splavljen, ga morajo mediji še dobro prebaviti - potem lahko pride na vrsto E92. In tudi bo. Sredi februarja.
Nekaj kvačkajo s 3-vratno Enko. Kot kaže bo zadeva samo tako bolj btw omenjena v sporočilu za medije "BMW v Ženevi" tik pred začetkom avtosalona. Ker poudarek bo na E92 - in novi 3L VTT bencinarski mašini - in Z4 Coupe. In na konceptu.
Pripravljeni so naslednji koncepti: Concept M3, SpaceTravel (V5 RFK), CoupeSpace (V3 RFK), X-Sport (X6 SAC). Ni še jasno kateri od njih bo prikazan v Ženevi. Je pa jasno, da eden od njih 100% bo.
Moje mnenje: Concept M3 odpade, ker bo običajen Coupe komaj debutiral takrat. Ostali trije imajo vsak po enako možnosti.
don CONSIGLIO je napisal/-a:Evo. Sveže info od poznavalca razmer:Moletko je napisal/-a:upam da nimaš prav, čeprav se potihem bojim da maš nekam sumljivo prav
LP,
don CONSIGLIO
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
don CONSIGLIO je napisal/-a:zgleda ko zelo lepa ženska, ki pa ima obupno predebelo rit (nekaterim je to všeč - meni pač neops: )
LP,
don CONSIGLIO
CERES je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:zgleda ko zelo lepa ženska, ki pa ima obupno predebelo rit (nekaterim je to všeč - meni pač neops: )
LP,
don CONSIGLIO
Raje mam lepo žensko z malo večjo rit, kot pa ne ne lepo žensko z idealno rit![]()
![]()
Glede riti - luči se mi zdi da če na hitro pogledaš, da ma full podobne luči kot laguna II(limuzina)....saj tako se meni zdi![]()
Drugače pa fajn avto, ni kej avto![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov