Kaj menite na M6 platišča?
LP,
don CONSIGLIO
Dejch je napisal/-a:Ma dej, te bmwji zgledajo k ene banje. Ze 1ka je dovol za ljudi k hocjo met banjo na kolesih, nej dajo ze mir.
Dejch je napisal/-a:Mah, da imas pa RWD sam zato, da ga driftas je pa tud smeh. Vecina, ki bo kupila BMW in to je 70% kupcev, ne bo kupila zaradi RWD, ampak zaradi imidza. Pa ce to pomen 116i. Ce hocs pošten RWD pa itq gres na Maserati, Porsche, Ferrari, ne pa na BMW, Meca itd. Se quattroporte pusti za sabo Alpino B5 in M5, pa ima manj konjev in je tezji, zakaj ima bolse podvozje.
http://img365.imageshack.us/my.php?image=b5105mw.jpg
Da se splaca kupit BMWja, posebaj 1ko samo zaradi RWD, je najbol zabita prjava vseh casov. Da ne govorim, da ma 1,9 JTD bolso lego kot 320d je pa tud smeh. Itak majo BMW fahrerji samo se ta zadnji pogon po glavi in to opravici vse, govorijo vsem kako so ovce, so pa ravno oni najvecje ovce, ker vidjo sm BMW zaradi imidza in ne priznajo, da so ga z vecino serij zdaj tako osrali, ampak prodaja pa se vseen in to je merilo v danasnjem svetu za vse.![]()
Vzemite kokr da provociram, sam sem ze pošteno sit forsiranja nemskih skatl v vseh segmentih kot najbolse, pa so mi vsec, ampak kar je prevec je pa prevec no.
Slide je napisal/-a:1. A je res treba na dejstva odgovorit s provokacijo in žaljenjem.![]()
2. Jaz nikoli nisem forsiral nemcev kot najboljših v vseh segmentih...
3. Ovce so tisti, ki kupijo BMW zaradi imidža, ali pa zato ker je pač BE-EM-VEDSC za vse večne čase pustijo VKLOPLJEN, potem pa na vse pretege trdijo kako super je zadnji pogon...(ne tisti ki kupijo BMW ker jim je všeč in pustijo DSC pri miru, ampak takšni ki ga pustijo pri miru in potem hvalijo neverjetno lego na cesti zaradi zadnjega pogona)takšni so ovce...ne pa tisti ki zadnji pogon tu in tam tudi izkoristimo...zaradi tega si tudi pridržujem pravice da ga lahko objektivno pohvalim...meni ni ql znamka...ql mi je zadnji pogon...
4.Kdo hudiča je rekel da je zadnji pogon samo za driftanje...saj se tudi pri hitri vožnji(ne driftanju) povsem drugače pelje kot sprednji pogon, saj že srednješolska fizika uči, da je s stališča lege na cesti bolje da je zadnja os pogonska, sprednja pa vodi...aja...tudi quattroporte ima RWD...
5.Glede "losovega testa", imam revijo z omenjenim testom doma in če bi si test prebral bi vedel tudi kateri od omenjenih ponuja največ zabave pri vožnji...ter kdo dejansko postavlja merila pri vodljivosti in vožnji na meji...ne ni Alfa...sicer pa ni nihče rekel da se alfe ne znajo peljati čez ovinke, saj imajo ravno alfe že kar pregovorno dobro lego na cesti...ampak je bil namig v drugo smer...da je pogon speljan na napačno ali pa če želiš tako da spet ne boš narobe razumel, na "nezabavno" stran...meni in še komu ki je izkusil zadnji pogon, podkrmarjenje pač ni v užitek..ne glede na absolutne hitrosti v ovinkih...
6. Glede zabitih izjav...Če je bila DO objave tvojega posta najbolj zabita moja izjava, potem si jo sigurno prekosil z naslednjo...da če hočeš pravi RWD kupiš Ferrari, Maserati itd...ti stanejo vsaj 3x toliko kot v mojem postu omenjena nova enka...da ne govorimo o rabljenih![]()
7. Jaz nisem nikoli rekel da se SPLAČA kupit BMW, kateri avto razen kake Dačije ali pa Zonšua zunši se pa splača kupit nov...
8. Izgled je stvar posameznika, meni osebno so tudi alfe bolj všeč vizualno in bi lahko rekel z lahkoto da kar najbolj v tem razredu...
Ampak avta z veliko konji in sprednjim pogonom niti povoham ne več(hvala bogu za Q4)...zakaj? Poizkusi enkrat dober RWD, do takrat pa...se vsaj ne razburjaj...Ko bo Alfa naredila 159 z zadnjim pogonom, potem BMW-ju v mojih očeh ne bo ostalo veliko prednosti...ampak zato da sem zaenkrat zvest tej znamki, je zaslužen le zadnji pogon ter izklopljiv nadzor stabilnosti(tudi Alfa je glede tega prišla k pameti
) oziroma pomanjkanje drugih avtomobilov, v podobnem cenovnem rangu, z omenjenimi lastnostmi...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov