chgotom je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Ni mi jasno kako se mora peljati ta shelby, ker običajni V8 mustang je pokop kar se voznih lastnosti tiče. pa še menjalniks samo 3 prestavami je prava nočna mora,
Take oslarije lahko pise samo nekdo, ki Mustanga nikoli ni vozil, videl pa samo na sliki!
Od kje ti pa menjalnik s 3 prestavami?
LP iz Chicaga!
De_Tomaso je napisal/-a:chgotom je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:Ni mi jasno kako se mora peljati ta shelby, ker običajni V8 mustang je pokop kar se voznih lastnosti tiče. pa še menjalniks samo 3 prestavami je prava nočna mora,
Take oslarije lahko pise samo nekdo, ki Mustanga nikoli ni vozil, videl pa samo na sliki!
Od kje ti pa menjalnik s 3 prestavami?
LP iz Chicaga!
Klikni me nežno
Morda je že predolgo časa minilo odkar si vozil kakšnega Evropskega superšportnika, ampak oprosti mene ne boš prepričal da je mustang vreden niti drobiža. Tako Cabrio kot Coupe sta na ravni notranje izdelave Clia Storije, kljub usnju, kako pa tisti avtomatik dela pa ne bi raje pisal.
Razočaranje v glavnem, kljub temu, da je avto zelo lep.
De_Tomaso je napisal/-a:BTW: nimam slike menjalnika, ampak po poti od Orlanda do Key Westa sem videl, da se niso zmotili, ko so napisali samo 3 številke na menjalnik.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov