himi je napisal/-a:
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:No, to se mi zdi pa kar v redu facelift, se ga ne bi ravno branil.![]()
Lp
Energetik81 je napisal/-a:CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:No, to se mi zdi pa kar v redu facelift, se ga ne bi ravno branil.![]()
Lp
A misliš s tem tisto, kar je zraven avta?![]()
Mene bolj zanima, če bo tudi v SLO prišel 5-vratni model, ker 4-vratni je zame neuporaben. Pa če bodo končno prišli vsaj na 4 airbage serijsko.
Saj je zanimiv in OK avto, ampak kaj ko dobiš za 1000€ več boljšega in bolj opremljenega I30. Zanimivo mi je, kako vztrajajo s tako ceno.
Accent:I30 ~10.500€:~11.500€. Tuki jaz ne vidim računice, če pri I30 dobiš 6xAB, 5*NCAP, Radio z USB in komandami na volanu...
Glede na to primerjavo, bi bila realna cena za Accenta tam nekje ~9000€..
Mene bolj zanima, če bo tudi v SLO prišel 5-vratni model, ker 4-vratni je zame neuporaben.
Gosic je napisal/-a:Je pa zanimivo da so ga sploh pomladili. Nekaj se je sušlalo da bojo imena avtov od i30 dalje vsi z i-jem ter cifro.
Lignage je napisal/-a:V tej generaciji petvratnega Accenta nikoli ni bilo. Obstajata 3-vratni in 4-vratni. Trivratnega pri nas ne prodajajo, ker ga izdelujejo v Južni Koreji in je uvoznik presodil, da bil avto za naš trg predrag, zato imamo samo štirivratne, ki jih uvažajo iz Turčije. V Avstriji se npr. prodaja samo trivratni.
Energetik81 je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:V tej generaciji petvratnega Accenta nikoli ni bilo. Obstajata 3-vratni in 4-vratni. Trivratnega pri nas ne prodajajo, ker ga izdelujejo v Južni Koreji in je uvoznik presodil, da bil avto za naš trg predrag, zato imamo samo štirivratne, ki jih uvažajo iz Turčije. V Avstriji se npr. prodaja samo trivratni.
Hm, zanimivo, sem mislil, da 5-vratnega samo pri nas ne prodajajo. Vsekakor pa je to vprašljiva poteza, saj se mi zdijo 5-vratne kombilimuzine najbolj praktične izmed 3, 4 in 5-vratnih.
Ceed je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Hm, zanimivo, sem mislil, da 5-vratnega samo pri nas ne prodajajo. Vsekakor pa je to vprašljiva poteza, saj se mi zdijo 5-vratne kombilimuzine najbolj praktične izmed 3, 4 in 5-vratnih.
Z i20ko tudi ni smisla po 3vratnem Accentu.
Po forumu brska: Polo78 in 35 gostov