Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Pe nov 04, 2005 2:54 am

Oranžna slika z boka:
križanec med mazdo3(spredi) in roverjem(zadi)

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe nov 04, 2005 9:07 am

Tako kot je mlačna zunanjost, je mlačna tudi notranjost:

Slika

Zgolj še en Korejec pač...

LP,
Joie

Uporabniški avatar
krt206
Uporabnik

Kraj: Kjer sem

Napisal/-a krt206 Pe nov 04, 2005 10:39 am

Zdi se mi, da so za obliko vzel kr 6. generacijo civica, tko da avto bo pomoje priljubljen med mladimi, tudi razne predelave mu bojo pomoje pasale
Slika

Uporabniški avatar
M-Fan
Novinec

Napisal/-a M-Fan Če nov 17, 2005 4:18 pm

Tut jst nism za nemce... ampak da bi bla pa tole konkurenca golfu? LEPO VS PROSM!!!!!!!!!! :roll:
RX-8 ...::LEPOTICA IN ZVER::... RX-8

Slika

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Če nov 17, 2005 5:34 pm

M-Fan je napisal/-a:Tut jst nism za nemce... ampak da bi bla pa tole konkurenca golfu? LEPO VS PROSM!!!!!!!!!! :roll:

Ja ta je dobra :D .

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Če nov 17, 2005 6:04 pm

Od znotraj noja zunaj pa mi ni všeč niti malo :P

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Sr jun 03, 2009 6:33 am

Osveženi Accent je bil predstavljen v domovini. Prvo kot limuzina, ki se prodaja tudi pri nas.

Slika
Slika
Slika

http://www.thecarblogger.net/2009/06/ko ... verna.html
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr jun 03, 2009 7:49 am

To je pa pristen korejski kičasti fejslift.

himi

Napisal/-a himi Sr jun 03, 2009 9:42 am

Slika

himi

Napisal/-a himi Sr jun 03, 2009 9:44 am

Tole je vse prej kot samo kičast "korejski" facelift!!

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Sr jun 03, 2009 10:56 am

Je pa že lepši od starega. Samo masko je treba zamenjat s plastično črno v vzorcu satja in je stvar rešena.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Sr jun 03, 2009 4:36 pm

Dobra osvežitev. Ni oblikovni vrhunec ampak še vedno solidne oblike. Je pa res, da so naredili kiks z masko. Me fejst moti ta oblika maske... Verjamem pa, da je avto soliden za svoj denar. Če sodim po lastnih izkušnjah bodo lastniki dobili trpežen, vzdržljiv avto. ;)

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Če jun 04, 2009 3:35 am

himi je napisal/-a:Slika

No, to se mi zdi pa kar v redu facelift, se ga ne bi ravno branil. :mrgreen:

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Napisal/-a Energetik81 Če jun 04, 2009 11:42 am

CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:No, to se mi zdi pa kar v redu facelift, se ga ne bi ravno branil. :mrgreen:
Lp

A misliš s tem tisto, kar je zraven avta? :wink:
Mene bolj zanima, če bo tudi v SLO prišel 5-vratni model, ker 4-vratni je zame neuporaben. Pa če bodo končno prišli vsaj na 4 airbage serijsko.
Saj je zanimiv in OK avto, ampak kaj ko dobiš za 1000€ več boljšega in bolj opremljenega I30. Zanimivo mi je, kako vztrajajo s tako ceno.
Accent:I30 ~10.500€:~11.500€. Tuki jaz ne vidim računice, če pri I30 dobiš 6xAB, 5*NCAP, Radio z USB in komandami na volanu...
Glede na to primerjavo, bi bila realna cena za Accenta tam nekje ~9000€..
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Uporabniški avatar
Kritik
Stalni uporabnik

Kraj: Laibach / Mengeš

Napisal/-a Kritik Če jun 04, 2009 2:12 pm

Energetik81 je napisal/-a:
CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:No, to se mi zdi pa kar v redu facelift, se ga ne bi ravno branil. :mrgreen:
Lp

A misliš s tem tisto, kar je zraven avta? :wink:
Mene bolj zanima, če bo tudi v SLO prišel 5-vratni model, ker 4-vratni je zame neuporaben. Pa če bodo končno prišli vsaj na 4 airbage serijsko.
Saj je zanimiv in OK avto, ampak kaj ko dobiš za 1000€ več boljšega in bolj opremljenega I30. Zanimivo mi je, kako vztrajajo s tako ceno.
Accent:I30 ~10.500€:~11.500€. Tuki jaz ne vidim računice, če pri I30 dobiš 6xAB, 5*NCAP, Radio z USB in komandami na volanu...
Glede na to primerjavo, bi bila realna cena za Accenta tam nekje ~9000€..

Ne pozabit, da končno ceno določa uvoznik. Njegova marža je od prodanega vozila kar konkretna. Se pa strinjam s teboj, I30 je pri teh cenah definitivno boljša izbira.
Hyundai - drive your way
Avto z šibkim motorjem je kot sex z kondomom - sej je, ampak ni pa užitek!

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Če jun 04, 2009 3:28 pm

Je pa zanimivo da so ga sploh pomladili. Nekaj se je sušlalo da bojo imena avtov od i30 dalje vsi z i-jem ter cifro.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če jun 04, 2009 4:54 pm

Mene bolj zanima, če bo tudi v SLO prišel 5-vratni model, ker 4-vratni je zame neuporaben.

V tej generaciji petvratnega Accenta nikoli ni bilo. Obstajata 3-vratni in 4-vratni. Trivratnega pri nas ne prodajajo, ker ga izdelujejo v Južni Koreji in je uvoznik presodil, da bil avto za naš trg predrag, zato imamo samo štirivratne, ki jih uvažajo iz Turčije. V Avstriji se npr. prodaja samo trivratni.
Slika
So ga pa po mojem mnenju kar dobro polomil, ker je ponudba tega Accenta pri nas zelo okrnjena glede na to, da je bilo Accent pri ljudeh poznano ime in to bi se dalo tudi izkoristit pri prodaji. Je pa pač vedno bilo tako, da so pri Hyundai-u odkar je prišel ven, za evropski okus bolj ustrezen, Getz, vso pozornost pri prodaji namenili njemu.

Gosic je napisal/-a:Je pa zanimivo da so ga sploh pomladili. Nekaj se je sušlalo da bojo imena avtov od i30 dalje vsi z i-jem ter cifro.

Ta generacija Accenta ni več avto, ki bi bil primarno namenjen evropskim trgom ampak se prodaja zgolj še kot dopolnitev ponudbe Getz-a oz. i20 samo na določenih vzhodnoevropskih trgih in zato ni pričakovati, da bo Accent dobil naslednika, ki bo nosil oznako i, kar nekateri mislite.

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Napisal/-a Energetik81 Če jun 04, 2009 6:53 pm

Lignage je napisal/-a:V tej generaciji petvratnega Accenta nikoli ni bilo. Obstajata 3-vratni in 4-vratni. Trivratnega pri nas ne prodajajo, ker ga izdelujejo v Južni Koreji in je uvoznik presodil, da bil avto za naš trg predrag, zato imamo samo štirivratne, ki jih uvažajo iz Turčije. V Avstriji se npr. prodaja samo trivratni.

Hm, zanimivo, sem mislil, da 5-vratnega samo pri nas ne prodajajo. Vsekakor pa je to vprašljiva poteza, saj se mi zdijo 5-vratne kombilimuzine najbolj praktične izmed 3, 4 in 5-vratnih.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Če jun 04, 2009 7:26 pm

Energetik81 je napisal/-a:
Lignage je napisal/-a:V tej generaciji petvratnega Accenta nikoli ni bilo. Obstajata 3-vratni in 4-vratni. Trivratnega pri nas ne prodajajo, ker ga izdelujejo v Južni Koreji in je uvoznik presodil, da bil avto za naš trg predrag, zato imamo samo štirivratne, ki jih uvažajo iz Turčije. V Avstriji se npr. prodaja samo trivratni.

Hm, zanimivo, sem mislil, da 5-vratnega samo pri nas ne prodajajo. Vsekakor pa je to vprašljiva poteza, saj se mi zdijo 5-vratne kombilimuzine najbolj praktične izmed 3, 4 in 5-vratnih.

Od vseh destinacij Hyundaiev, ki prihajajo v Luko so 3-vratni Accenti dobavljivi samo za Avstrijo in Ukrajino. Z i20ko tudi ni smisla po 3vratnem Accentu. Sicer prihajajo Accenti 4vratni v luko iz Turčije, Indije in tudi iz Koreje. Če me spomin ne vara za Slovenijo prihajajo iz vseh treh, tako, da, če naletiš na tistga iz Indije :roll:

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če jun 04, 2009 8:40 pm

Ceed je napisal/-a:
Energetik81 je napisal/-a:Hm, zanimivo, sem mislil, da 5-vratnega samo pri nas ne prodajajo. Vsekakor pa je to vprašljiva poteza, saj se mi zdijo 5-vratne kombilimuzine najbolj praktične izmed 3, 4 in 5-vratnih.

Z i20ko tudi ni smisla po 3vratnem Accentu.

Tako je! Prejšnjega 5-vratnega Accenta je nadomestil Getz in sedaj i20, ki je oblikovan po evropskem okusu. In tako kot sem že napisal je Accent zgolj dopolnitev ponudbe Getzu oz. i20 na nekaterih trgih.

3-vratni Accent pa tako ali tako nima več pravega smisla zato ni nič čudnega če se pojavlja zgolj na dveh ali treh trgih v Evropi.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Polo78 in 35 gostov