AudiRSboy je napisal/-a:zame se audi taprav zacne od a6 naprej.....ceprv na zgornji sliki mi ni zgledu napacn.....na tej zadni slikci sm pa brez komentarja..
Torej zate "taprava Audija" obstajata samo 2? A6 in A8? No, pa po tanovem je tukaj še Q7.
Drgač pa tale A2 men ni všeč, čeprav sem še vedno mnenja, da so ga malo polepšali glede na sedanjika.
Te zadnji dve sliki sta kr kul,sam me mot k se mi zdi da vleče na BMWja 1,usaj men se zdi tko,k pogledam sliki,sploh pa zadnjo,nevem no...K da bi kopiral 1,dal sprednjo masko od Audija,luči,pa še kero malenkost,ostalo pa men deluje kot kopija.Pa še na un M BMW,k je dvosed me spominja,k je podoben Z3,sam da ma osekan zadek,nevem ker model je točno...
Zgledal naj bi res kot shooting break, prišel pa naj bi že 2008.
Razvit naj bi bil skupaj z naslednjo ibizo, in bo najverjetneje stal na novem polovem podvozju.
Zelo verjetno da bo opcija tudi 4kolesni pogon, in motorji naj bi imeli tudi VW novega 1.4 TFSI z 170 konji.
Ceno ocenjujejo na okoli 15,000 eurov, kar se meni zdi da bo avto res moral bit nekaj posebnega da se bo prodajal. Z sedanjim so se že opekli....bomo videli