Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jun 29, 2005 10:59 am

metallic je napisal/-a:Aja, IS ma pa usnje/alu/les/magnezij? :shock:

Ima vse razen magnezija, kar je OK, ker ko se magnezij vname, ga je nemogoče pogasiti ;)
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
gape
Stalni uporabnik

Kraj: BEVERLY HILLS (KROPA)

Napisal/-a gape Sr jun 29, 2005 11:30 am

kar v redu avto!ni kšnih večjih pripomb! :!:

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Sr jun 29, 2005 11:31 am

Slika

Men tole, bl kot usnje in aluminij, deluje kot plastika...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr jun 29, 2005 11:45 am

metallic je napisal/-a:Hm, že lep čas govorimo o tem, da so japonski veliki trije boljši od nemških, pa še noben ni predložil nobenih dejstev. Mogoče maš ti kej, HajdukS?
PS, dej mi razlož, kako je bil pol pred 5 leti IS dražji od primerljive 3 za celih 400k? Mogoče se pa omenjena cenovna politika ne obnese preveč? :?

pri nas je malo nerealno gledat cene lexusov, mogoce zato ker dejansko nikoli niso bili na nasem trgu? Ker nihce ne pozna Lexusa? In nenazadnje, tut ce ga mi poznamo (lexus) ga nocemo ker ga ne pozna sosed. :D

Dejstva: Metallic, lexus, infiniti in acura so cenejsi od BMW,audi, mb; imajo boljso kvaliteto izdelave za manj denarja, tehnolosko bolj napredni za manj denarja, boljse opremljeni za manj denarja, hitrejsi za manj denarja.... u get the point?
http://www.caranddriver.com/article.asp ... le_id=9391
http://motortrend.com/roadtests/sedan/1 ... _6degrees/
da bos bolse vedel o cem govorim...

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr jun 29, 2005 12:02 pm

Ne rabiš mešat Zera sem noter, ker bi ga najbrž kakšn Spitfire prekosu.

Pa spet si prvleku na svetlobo tiste teste o katerih smo se že spičl tud z Joiom. Ok mogoče so bolši, samo so pa grši teli lexusi. So oblikovani po ameriškem okusu in ta okus nikol ni špilal v Evropi. Ko vidm tistga m45 mi gre kr mal na bruhanje(zavestno pretiravam, da dopovem Hajduku v čem je moj odpor do Lexusov).

In ko jih bojo začel prodajat v Slo bo isti pes kot z Audiji. Tisti ki bojo mel dnar, bojo kupl Lexusa samo zaradi enega razloga: ker jih bo na cestah malo in bojo jeba*či. Tako kot je to zdej z Audijem(al pa BMW in MB), bo isto z Lexusem.

P.S: u get the point? :roll:
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr jun 29, 2005 12:25 pm

I dont get your point... Na ljudi ne gledam kot na jebace glede na avte ki jih vozijo. Audi soferji niso nic kaj bolj jebaci kot vw soferji v moji glavi (kvecjemu neumni ker za isto stvar placajo 30%vec). Jst bi kupu lexusa zarad dobrega imena, kakovosti in razmerja med ponujenim in ceno.

Spitfire ga nebi nc prekosu, sploh ne v dogfightu (kar je blo takrat najbolj pogosto), spitfire in bf109 sta bla in za zerom in za ameriskimi tekmeci... Spitfire je izumetnicena legenda vojne, kar se mene tice. Mel je par kriticnih napak, ki jih zero al pa p38, p51 in drugi niso mel. (naprimer imel je padotocni vpljinjac, kar je pomenilo da je imel zaradi tega omejene moznosti manevriranja (obrnjen na glavo-zelo slabo, omejen pri dviganju in manevrih izmikanja))

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Sr jun 29, 2005 12:27 pm

metallic je napisal/-a:Slika

Men tole, bl kot usnje in aluminij, deluje kot plastika...

Men pa tole deluje kot osnovni paket opreme - a misliš da bmw-audi-mercedes talajo usnje/alu/les zastonj al kaj? -Čisto vsak prdec je za doplačilo pri švabih. par kvadratnih cm - podaljšek plastike in kao naslon za roko = 150 eur pri bmw serije 5; pa kje si to še vidu :roll:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
SuperFly
Novinec

Napisal/-a SuperFly Sr jun 29, 2005 12:59 pm

HajdukS je napisal/-a: Audi soferji niso nic kaj bolj jebaci kot vw soferji v moji glavi (kvecjemu neumni ker za isto stvar placajo 30%vec).

Joj, lepo vas prosm... Pomirte se... Ker zdej ste pa že presedlal na totalne neumnosti. :lol:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr jun 29, 2005 1:17 pm

HajdukS je napisal/-a:Dejstva: Metallic, lexus, infiniti in acura so cenejsi od BMW,audi, mb; imajo boljso kvaliteto izdelave za manj denarja, tehnolosko bolj napredni za manj denarja, boljse opremljeni za manj denarja, hitrejsi za manj denarja.... u get the point?...

Sorry, glede odebeljenega teksta se ne strinjam s tabo. Lexus je znamka Toyote katera je jasno povedala da nikoli ne bodo vgrajevali nepreizkušene tehnologije. Torej vsa high tech oprema odpade, ker pač še ni preizkušena. Tud tko ko razmišljam se ne spomnem da bi imel Lexusi katerikoli sistem ki bi bil nov na trgu. Vedno so bili dobro opremljeni, kvalitetni, ampak v tehnološkem smislu nič pretresljivega, vse že videno na kakšni drugi znamki.
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Sr jun 29, 2005 1:24 pm

SuperFly je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a: Audi soferji niso nic kaj bolj jebaci kot vw soferji v moji glavi (kvecjemu neumni ker za isto stvar placajo 30%vec).

Joj, lepo vas prosm... Pomirte se... Ker zdej ste pa že presedlal na totalne neumnosti. :lol:

Ja, se strinjam. Če si se trudil biti do neke mere argumentiran do sedaj, je ta izjava živ dokaz tvojega nivoja komunikacije ter tudi moči tvojih argumentov.

Glavni problem je v tem, da obravnavaš avtomobile belo-črno. Še več. Želiš prikazati vse kupce vozil, ki niso po tvoji presoji vredni svojega denarja, kot idiote, ki jih je avtomobilska industrija nategnila. S takim načinom se v debati s tabo itak ne da pridet do konca. Razen tega, da se vpičiš v vsako vejico. Poglejmo samo kje se je vsa ta razprava začela (1.stran). Zaradi domnevno korejskega izgleda. In nadaljevanje je pokazalo, da je Koreja enako, če ne še bolj razvita kot Nemčija... :roll:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Sr jun 29, 2005 1:47 pm

HajdukS, ja, če bi mal pogledu kakšno staro revijo, bi (verjetno) vidu, da so jih dejansko prodajal. In še celo naslov in tel. dilerja ti lahko dam če hočš. ;)
Pejt na css pa si poglej, kaj so američani povedal na račun starega GSa. hint: naslabši poslovni (ne vem ker razred že...) avto sploh. O njem ni blo slišat niti 1 (z besedo: ene) lepe besede. En je še celo izjavu, da ma crown victoria bolši handling. :lol: :lol:
Anyways, glede na tvoje poste se mi sploh ne da debatirat, ker je vse don consiglio lepo povedu. ;)

INFINITI, tole pa verjetno ni osnovni paket?
Slika

Pa men še vedno deluje kot plastik fantastik... :? Razen tistga sredinskega grebena, k je imitacija česar_koli_že... :?
PS, automatik v osnovni opremi? Si zihr? :?

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Napisal/-a Mick Jerry Sr jun 29, 2005 1:54 pm

Jap metallic čist možno da je avtomatik v osnovni opremi. Ne pozabt, avto je prvotno delan za ameriški trg, kjer si čudak z ročnim menjalnikom. Sej majo same ravne cestez omejitvijo 120. But fun is not a straight line...
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Sr jun 29, 2005 2:04 pm

Možn ja, sam G35 ma mislm da ročnga v osnovi.

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Sr jun 29, 2005 2:23 pm

takle debate so že v bistvu zgrešene, ker je nakup in posedovanje avtomobila oz. kakršnegakoli prevoznega sredstva SUBJEKTIVNA izbira in ljudje k solijo drugim pamet češ, kak avto pa maš - kup si rajš XXX k je 30% cenej...živi nesmisel...

pri izbiri izključno odloča lastna presoja, strast do avtomobila...veliko stvari k jih večkrat niti partner ne razume, kaj šele nekdo X...da mal karikiram, je tko k bi govoru nekomu da njegov otrok pa ni lep in ne vem kaj...večina ljudi k si lahk privošči normalen avto ima zelo širok krog znamk in modelov na izbiro da najde kar mu je všeč...

snobe in ljudi k jim avto ne pomeni nč razen 4 koles in volan tlele izvzamem...

in še neki izkušenj mojega strica preko Luže: kar je lexus pri toyoti NI mercury pri fordu...lexus je dejansko avto k si ga povprečen američan(na žalost ne moremo enačit s povprečnim slovencem) želi...do tega ga je pripeljalo kar nekaj dejstev - pregovorna zanesljivost toyote, odlično razmerje med ceno in opremo celo oblikovna drznost pri novejših modelih...

res pa je da na slovenskih cestah lexus velikokrat ne bo zato ker je dober avto...
...:::Cavallino Rampante:::...

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr jun 29, 2005 2:31 pm

Ok v tej debati in po teh postih se poslavljam od vas...

Zgleda mam tok drugacno misljenje da sm motec clan foruma... Preden grem bi rad povedal mene te debate niso jezile ampak veselile in da nimam nic proti vam...

(metallic ti edini nimas kaj prevec pojma o cemerkoli, pametn si pa povsod kjer se da in z pripombami ki se ne navezujejo na debato- en hiter primer a sm jst kje zanikal da so ga prodajal v sloveniji? Stalno isto od tebe.. obracanje besed, postavljanje besed v usta drugih, zabrisavanje poteka debate, vse mozno primerjat z skropucalom imenovanim renault. Preberi kaj drugi pisejo in komentiraj to, ne pa neke konstrukte v svoji glavi ustvarjat..) :evil:

Audi ima enako platformo enake motorje enake pogone enake menjalnike ERGO za mene je isto kot vw(TO JE MOJE MNENJE IN NI NITI BLO MISLJENO DA BI BLO ARGUMENTIRANO- tko da DC tuki si ga mal pihnu... Vem da bi bil rad mal mentorski ampak ti ne uspeva sploh ob vseh napakah ki jih napises in jih potem noces priznat. A si ze preveril kako je bilo z japonskim ZAKONOM o omejevanju moci motorja? :oops: :lol: )

Glede kopiranja japoncev... Kr tolazite se... Ce bi vsaj na netu kje najdu podatke bi vam pokazal... Imajo dalec najvec patentov v avtomobilih kot katerakoli druga drzava.

Ajde ciao boysi!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Napisal/-a Mick Jerry Sr jun 29, 2005 3:02 pm

Hej kam zdej bežiš :?: Mene tut nč ne jezi tole, nasprotno, vsaj ni puščobe na forumu, zdej ko je poletje in ne bo prav veliko novega za pokazat.

Samo Lexusi mi ne dišijo in jih zmeri mal(velik) spluvam. Zame čist z razlogom, zate zgleda ne. Samo ni pa treba zato kar it s foruma. Sicr pa, kakor hočš.
Slika

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr jun 29, 2005 3:11 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Hej kam zdej bežiš :?: Mene tut nč ne jezi tole, nasprotno, vsaj ni puščobe na forumu, zdej ko je poletje in ne bo prav veliko novega za pokazat.

Samo Lexusi mi ne dišijo in jih zmeri mal(velik) spluvam. Zame čist z razlogom, zate zgleda ne. Samo ni pa treba zato kar it s foruma. Sicr pa, kakor hočš.

Verjamem da tebe ne mot (mene tut ne :D) ene par pa jih je, tko da je brezveze, da jih neargumentirano jezim...

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če jun 30, 2005 9:56 am

HajdukS je napisal/-a:pri nas je malo nerealno gledat cene lexusov, mogoce zato ker dejansko nikoli niso bili na nasem trgu?

Skleroza? :D
Čaki, kdo je začel o nekih teorijah o najboljših avtomobilih, pa čeprav jih dejansko še vidu ni? Get real. :roll:

PS, glede tvoje teorije o razvitosti, a si že kdaj pomislu, da bi mogl bit pol ameriški avtomobili DALEČ najbolši? :roll:

PS#2, tut jest nimam nič proti japonskim avtomobilom. ;)

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Če jun 30, 2005 2:10 pm

Dej metallic - ti še izpita za avto nimaš, kaj šele izkušnje za volanom ali volani nasploh..nehaj prcat ljudi glede izkušenj - razumel?

Drugače čudi me da so šli nazaj na obične luči; Lexus luči so postale sinonim in njihov trade mark; kva je zdej s tem designom zadaj? :?

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jun 30, 2005 2:46 pm

INFINITI je napisal/-a:Dej metallic - ti še izpita za avto nimaš, kaj šele izkušnje za volanom ali volani nasploh..nehaj prcat ljudi glede izkušenj - razumel?

Drugače čudi me da so šli nazaj na obične luči; Lexus luči so postale sinonim in njihov trade mark; kva je zdej s tem designom zadaj? :?

Očitno bo treba dokupit lexus luči za novega lexusa :P
Ampak ročna (nožna) zavora se mi pa še vedno ne dopade...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov