metallic je napisal/-a:Aja, IS ma pa usnje/alu/les/magnezij?
Ima vse razen magnezija, kar je OK, ker ko se magnezij vname, ga je nemogoče pogasiti

metallic je napisal/-a:Aja, IS ma pa usnje/alu/les/magnezij?
metallic je napisal/-a:Hm, že lep čas govorimo o tem, da so japonski veliki trije boljši od nemških, pa še noben ni predložil nobenih dejstev. Mogoče maš ti kej, HajdukS?
PS, dej mi razlož, kako je bil pol pred 5 leti IS dražji od primerljive 3 za celih 400k? Mogoče se pa omenjena cenovna politika ne obnese preveč?
metallic je napisal/-a:
Men tole, bl kot usnje in aluminij, deluje kot plastika...
HajdukS je napisal/-a:Dejstva: Metallic, lexus, infiniti in acura so cenejsi od BMW,audi, mb; imajo boljso kvaliteto izdelave za manj denarja, tehnolosko bolj napredni za manj denarja, boljse opremljeni za manj denarja, hitrejsi za manj denarja.... u get the point?...
SuperFly je napisal/-a:HajdukS je napisal/-a: Audi soferji niso nic kaj bolj jebaci kot vw soferji v moji glavi (kvecjemu neumni ker za isto stvar placajo 30%vec).
Joj, lepo vas prosm... Pomirte se... Ker zdej ste pa že presedlal na totalne neumnosti.
Mick Jerry je napisal/-a:Hej kam zdej bežišMene tut nč ne jezi tole, nasprotno, vsaj ni puščobe na forumu, zdej ko je poletje in ne bo prav veliko novega za pokazat.
Samo Lexusi mi ne dišijo in jih zmeri mal(velik) spluvam. Zame čist z razlogom, zate zgleda ne. Samo ni pa treba zato kar it s foruma. Sicr pa, kakor hočš.
HajdukS je napisal/-a:pri nas je malo nerealno gledat cene lexusov, mogoce zato ker dejansko nikoli niso bili na nasem trgu?
INFINITI je napisal/-a:Dej metallic - ti še izpita za avto nimaš, kaj šele izkušnje za volanom ali volani nasploh..nehaj prcat ljudi glede izkušenj - razumel?
Drugače čudi me da so šli nazaj na obične luči; Lexus luči so postale sinonim in njihov trade mark; kva je zdej s tem designom zadaj?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov