"...poglejte ta zaprepaden obraz voznika! sploh ni pričakoval prevračanja

kot vidite, se s podobnimi dvomi ukvarjajo tudi drugod... :P . iskreno upam, da neupravičeno!
nebivedu je napisal/-a:Tale losov test je pomoje fotošop - če se je prevrnu bi mogu met ogledalo vsaj skrivljeno če ne že počeno. Pa tut na avtu se nič ne pozna da je bil prevrnjen pri xxkm/h. Tisti k me poznate, veste, da je bil moj avto prevrnjen na bok potem na streho in še na drug bok na vseh teh delih se vsaj pozna, da je bil prevrnjen - vsaj udrt pleh in mal opraskan je - tukaj pa ni nič videt, s tem, da sem se jaz zvrnil na travniku, logan pa na asfaltu, kjer bi se moralo še mnogo bolj poznati, ker sem imel jaz čist mehko podlago - blaten travnik, tukaj je pa trd asfalt.
Losov test je bedarija. Večina nas bremza skoraj do ovire in šele potem zavije, pa med tem tudi bremza. Noben pa ne zapelje na polno mimo ovire, kaj pa če za to oviro še nekaj stoji? Za ceno po kateri se prodaja, je logan čist dober, če ne že odličen avto. Trd pleh in robustno podvozje - ravno za dolenjske ceste - tukaj pri nas imamo namreč tok uničene ceste(sploh če se kdo vozi iz Muljave proti Ivančni gorici) da še traktorji trpijo.
Fullback je napisal/-a:Kokrkol pljuvate čez tale avto...v Romuniji bi si vsaka družina želela imeti takega...
Če vsaj približno veste kakšna država je Romunija, vam bo tudi jasno da romune boli falus za losov test in kaj si ostali mislijo o tem avtu...Država je ena velka revščina...
nebivedu je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Hm...
Ste se vsi tok zgražal ko je šel A okol? Mislm da ne. Pa A ni ravno pocen prot temu Loganu. No kakorkoli že, losov tese je res mal čudn ker ne upošteva reakcije voznika- zaviranje. Me prav zanima kako bi se na takem testu odzval kak SUV ali velik enoprotorec.
Men je pa Logan prov simpatično oblikovan. Tut ko sm si ga od bližje pogledal, se mi ni zdel napačno izdelan. Pa kot so že drugi omenil, res je najbrž kr neki let pred tistimi peklenskimi stroji, ki jih zdaj vozijo po deželah vzhoda.
P.S: ne basajte o TT-ju če niste bli bližje kot 2 metra od avta. Ni bil nevaren avto, nevarni so bli vozniki, ki so podcenjevali zakone fizike in zavirali pri velkih hitrostih v ovinkih. Probite to narest s kakim SLK-jem ali kaj podobnega. Vsak avto se bo odzval tako kot TT: rit gre po svoje. Če ne veš tega, nimaš v tako hitrem avtu kaj počet. Smo ga mel tri leta, pa ni nikol imel namena da bi svojo rit nesu v graben. Pa ni bil pčas vožen. Pa tud ni imel tistga kita, ki so ga na uradnih servisih zastonj montirali tj: spojler, malo drugačne roke, drugi amortizerji. Ker ta kit je poslabšal splošne vozne lastnosti. Se oprašičujem za off-topic.
O TTju ti lahko povem iz prve roke pa to velja za takratko R19 16V tudi. Ko goniš skozi ovinke ti lahko zadek odnese. Do neke mere se drži potem pa samo odnese in zadek te prehiti - v tem slučaju nimaš kej drugega za narst koker gledat kam boš zletu - sm bil v takem avtu in sem poletu s ceste(nisem pa jst vozu). Avto je zadaj prelahak in premalo pleha je za zadnjo gumo.
drugmirko je napisal/-a:evo, da prekinemo žolčno debato z eno lepo zajebancijo... ob teh slikah se je po netu pojavu tudi sledeči komentar (v grobem prevodu):
"...poglejte ta zaprepaden obraz voznika! sploh ni pričakoval prevračanja!!!! stavim, da je to poizkušal cel dan..."
kot vidite, se s podobnimi dvomi ukvarjajo tudi drugod... :P . iskreno upam, da neupravičeno!
kljukec je napisal/-a:jst sm prepričan da ADAC ni objavu photo shopa, ampk da so ga res prevrnil
Bodi prepričan karkoli hočeš - jst sm z avtom že šel na bok pa na streho, pa tok mal škode kot jo ima ta logan na prvi strani še nisem vidu na nobenmu avtu k bi se na bok zvrnu. Al pa to pomen da ma oklep namest navadnega pleha.
cypena je napisal/-a:glede brezveznosti losovega testa naj povem,da se meni ne zdi nekaj,kar v realnost ni možno, sej je že en prej to povedal.
če ti nekaj plane na cesto,tik pred tebe, nimaš časa zavirat,lako samo obviječ,če je šansa.meni se je enkrat to že zgodilo in sem ga na srečo obvil brez prevračanja in to v yugotu:)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov