Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Sr jul 27, 2005 2:16 pm

evo, da prekinemo žolčno debato z eno lepo zajebancijo... ob teh slikah se je po netu pojavu tudi sledeči komentar (v grobem prevodu):

Slika

"...poglejte ta zaprepaden obraz voznika! sploh ni pričakoval prevračanja :twisted: !!!! stavim, da je to poizkušal cel dan..."

kot vidite, se s podobnimi dvomi ukvarjajo tudi drugod... :P . iskreno upam, da neupravičeno!
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Sr jul 27, 2005 2:42 pm

nebivedu je napisal/-a:Tale losov test je pomoje fotošop - če se je prevrnu bi mogu met ogledalo vsaj skrivljeno če ne že počeno. Pa tut na avtu se nič ne pozna da je bil prevrnjen pri xxkm/h. Tisti k me poznate, veste, da je bil moj avto prevrnjen na bok potem na streho in še na drug bok na vseh teh delih se vsaj pozna, da je bil prevrnjen - vsaj udrt pleh in mal opraskan je - tukaj pa ni nič videt, s tem, da sem se jaz zvrnil na travniku, logan pa na asfaltu, kjer bi se moralo še mnogo bolj poznati, ker sem imel jaz čist mehko podlago - blaten travnik, tukaj je pa trd asfalt.

Losov test je bedarija. Večina nas bremza skoraj do ovire in šele potem zavije, pa med tem tudi bremza. Noben pa ne zapelje na polno mimo ovire, kaj pa če za to oviro še nekaj stoji? Za ceno po kateri se prodaja, je logan čist dober, če ne že odličen avto. Trd pleh in robustno podvozje - ravno za dolenjske ceste - tukaj pri nas imamo namreč tok uničene ceste(sploh če se kdo vozi iz Muljave proti Ivančni gorici) da še traktorji trpijo.

Samo poglejte voznika. Meni sezdi kot lutka, ne pa pravi človek.... :roll:

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Sr jul 27, 2005 2:49 pm

sam pol ne bi bla tko obrnena kokr je...

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr jul 27, 2005 3:00 pm

sej res -

Slika

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr jul 27, 2005 5:05 pm

Kokrkol pljuvate čez tale avto...v Romuniji bi si vsaka družina želela imeti takega...
Če vsaj približno veste kakšna država je Romunija, vam bo tudi jasno da romune boli falus za losov test in kaj si ostali mislijo o tem avtu...Država je ena velka revščina...
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Miholl
Uporabnik

Kraj: Long Melford, Suffolk, England

Napisal/-a Miholl Sr jul 27, 2005 5:38 pm

Fullback je napisal/-a:Kokrkol pljuvate čez tale avto...v Romuniji bi si vsaka družina želela imeti takega...
Če vsaj približno veste kakšna država je Romunija, vam bo tudi jasno da romune boli falus za losov test in kaj si ostali mislijo o tem avtu...Država je ena velka revščina...

jp,res je,... to je ta huj mercedes tam dol...

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr jul 27, 2005 5:54 pm

Rjuhar ne razumem kaj si hotel z tem ferrarijem povedat :roll:

eno je če te prevrže na ravni cesti, mislim da te prekucne ko pelješ v ovinek
drugo pa je če iz ovinka zletiš iz ceste in te od tam vrže na streho

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon Sr jul 27, 2005 5:58 pm

Uf ene teme... na strani 2. sem že pozabu kaj sem hotu povedat. :lol: Am... Logan oz. Dacia, karkoli... eden je napisal malo denarja, malo muzike... Bravo TI! Kaj pa pričakujete od avta, ki stane manj kot 2mio.??? Mogoče varnost = Volvo, podvozje = BMW, motor = Audi, udobje = MB in športnost = Alfi ???? c c c, pač se je prekucnu... aja pa če se prekucne en MB je mal več panike ker avto stane le toliko denarja, da od njega pričakuješ nekaj več kot povprečje. Če se pa ena Dacia prevrne pa se folk ne bo kaj dosti ob svet metal ker je avto nizko nizkega razreda v primerjavi z razredom A. Mal sem gledal slike in tudi meni ni dalo miru, da so te le malo umetniško urejene. No za tolažbo ali pač (ker nimamo zanesljivega podatka) mogoče ga je pa prekucnu šved pa so le tam tako "divji" :P
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
Rjuhar
Poznavalec foruma

Napisal/-a Rjuhar Sr jul 27, 2005 7:57 pm

Cinizem FireStorm - temu se rece C I N I Z E M

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr jul 27, 2005 8:45 pm

nebivedu je napisal/-a:
Mick Jerry je napisal/-a:Hm...

Ste se vsi tok zgražal ko je šel A okol? Mislm da ne. Pa A ni ravno pocen prot temu Loganu. No kakorkoli že, losov tese je res mal čudn ker ne upošteva reakcije voznika- zaviranje. Me prav zanima kako bi se na takem testu odzval kak SUV ali velik enoprotorec.

Men je pa Logan prov simpatično oblikovan. Tut ko sm si ga od bližje pogledal, se mi ni zdel napačno izdelan. Pa kot so že drugi omenil, res je najbrž kr neki let pred tistimi peklenskimi stroji, ki jih zdaj vozijo po deželah vzhoda.

P.S: ne basajte o TT-ju če niste bli bližje kot 2 metra od avta. Ni bil nevaren avto, nevarni so bli vozniki, ki so podcenjevali zakone fizike in zavirali pri velkih hitrostih v ovinkih. Probite to narest s kakim SLK-jem ali kaj podobnega. Vsak avto se bo odzval tako kot TT: rit gre po svoje. Če ne veš tega, nimaš v tako hitrem avtu kaj počet. Smo ga mel tri leta, pa ni nikol imel namena da bi svojo rit nesu v graben. Pa ni bil pčas vožen. Pa tud ni imel tistga kita, ki so ga na uradnih servisih zastonj montirali tj: spojler, malo drugačne roke, drugi amortizerji. Ker ta kit je poslabšal splošne vozne lastnosti. Se oprašičujem za off-topic.

O TTju ti lahko povem iz prve roke pa to velja za takratko R19 16V tudi. Ko goniš skozi ovinke ti lahko zadek odnese. Do neke mere se drži potem pa samo odnese in zadek te prehiti - v tem slučaju nimaš kej drugega za narst koker gledat kam boš zletu - sm bil v takem avtu in sem poletu s ceste(nisem pa jst vozu). Avto je zadaj prelahak in premalo pleha je za zadnjo gumo.

Sem vozil tako "tastarega"TT kot R19 16V in sta popolnoma nenevarna avta primerno sposobnemu vozniku (ce ni, naj si kupi logana). Se vec: ena od tistih (TT seveda zdaj v pretekliku), si imajo kolikor toliko sportno lego na cesti, da se da malo z zadkom zavijat namesto da sprednje gume brusis.
Slika

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI Sr jul 27, 2005 9:50 pm

...potem se pa vsedeš v 350 Z in vidiš kaj pomeni pojem "športna lega" pomeni hehehe :D
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

mekon
Nov uporabnik

Napisal/-a mekon Sr jul 27, 2005 9:51 pm

sam ce je un not prcakval, da se bo prevrnu je pa samomorilc. Tko da mislm, da ga je mal presenetl

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Sr jul 27, 2005 10:46 pm

Na sliki je vidt zadovoljenm kot da mu ga ena vleče.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jul 28, 2005 5:56 am

drugmirko je napisal/-a:evo, da prekinemo žolčno debato z eno lepo zajebancijo... ob teh slikah se je po netu pojavu tudi sledeči komentar (v grobem prevodu):

Slika

"...poglejte ta zaprepaden obraz voznika! sploh ni pričakoval prevračanja :twisted: !!!! stavim, da je to poizkušal cel dan..."

kot vidite, se s podobnimi dvomi ukvarjajo tudi drugod... :P . iskreno upam, da neupravičeno!

Mal si poglejte prvo levo gumo(na voznikovi strani) - nekam zelo malo obremenjena je če povečate sliko - tole je fotošop.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Če jul 28, 2005 8:25 am

jst sm prepričan da ADAC ni objavu photo shopa, ampk da so ga res prevrnil

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jul 28, 2005 9:09 am

kljukec je napisal/-a:jst sm prepričan da ADAC ni objavu photo shopa, ampk da so ga res prevrnil

Bodi prepričan karkoli hočeš - jst sm z avtom že šel na bok pa na streho, pa tok mal škode kot jo ima ta logan na prvi strani še nisem vidu na nobenmu avtu k bi se na bok zvrnu. Al pa to pomen da ma oklep namest navadnega pleha.

anze89
Nov uporabnik

Napisal/-a anze89 Če jul 28, 2005 9:27 am

Bodi prepričan karkoli hočeš - jst sm z avtom že šel na bok pa na streho, pa tok mal škode kot jo ima ta logan na prvi strani še nisem vidu na nobenmu avtu k bi se na bok zvrnu. Al pa to pomen da ma oklep namest navadnega pleha.

sej na slikah ne vidiš voznikove strani na katero se je prebrnu. Mogoče se je prevrnu samo na lev bok pa poj na streho, na slikah pa vidš desnega

Uporabniški avatar
cypena
Nov uporabnik

Napisal/-a cypena Če jul 28, 2005 9:29 am

glede brezveznosti losovega testa naj povem,da se meni ne zdi nekaj,kar v realnost ni možno, sej je že en prej to povedal.
če ti nekaj plane na cesto,tik pred tebe, nimaš časa zavirat,lako samo obviječ,če je šansa.meni se je enkrat to že zgodilo in sem ga na srečo obvil brez prevračanja in to v yugotu:)

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Napisal/-a nebivedu Če jul 28, 2005 9:40 am

cypena je napisal/-a:glede brezveznosti losovega testa naj povem,da se meni ne zdi nekaj,kar v realnost ni možno, sej je že en prej to povedal.
če ti nekaj plane na cesto,tik pred tebe, nimaš časa zavirat,lako samo obviječ,če je šansa.meni se je enkrat to že zgodilo in sem ga na srečo obvil brez prevračanja in to v yugotu:)

Yugo tut ne preživi losovega testa - sprobano pr 60km/h se je pr nas probal sosed umaknit srni na zelo grobem asfaltu. Sicer nobenemu nič, ker so bile njive, ampak prestrašeni pa vsi notr (mož, žena in 2 otroka).

Jurchi
Stalni uporabnik

Napisal/-a Jurchi Če jul 28, 2005 9:47 am

če so ga že prekucnil na streho (kar glede na slike dvomim) bi bil razlog za to ziher izjemno zanič podvozje, ker sem mal pogledu dimenzije avto oz. razmerje višina širina in razmerje sploh ni slabo.......npr.
Dacia logan V 1534mm, Š 1740mm
Opel Meriva V 1624mm, Š 1694mm (ki je BTW kao relativno zanesljiv)
Pa k je blo prej glih neki govor o 19-kah V 1406mm, Š 1684mm

Razen če ma dacia namesto amortizerjev žele, pol je ba velik bl jasno vse skupi :lol:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov