HajdukS je napisal/-a:Cash je napisal/-a:Brez kreganja, sam menjalnik so toliko časa dodelovali, da bo zdržal toliko in toliko tisoč km, medtem ko 1200 KM Supre in njihovi menjalniki pomoje ne zdržijo niti 1000 kilometrov??
to vse ti veš zagotovo?
@metallic: hibrid MALO manj onesnažuje od 8 litrskega 16 valjnika?
suha cesta na +5 stopinjah in suha cesta na 26 stopinjah je isto?
kaj ko je cesta vlazna? ( ne mokra )
Vprašanje je tut kok te stock gume znucajo ze na testu, sploh jeremy ta hlod brez obcutka za voznjo?
...
Pa metallic preden izjavljas vse tok samozavestno bi ti predlagal da izpit nardis pa sprobas kdaj ksn avto.
Test od Carrere GT in SLR so delali skupaj, v isti oddaji (ne vemo, če je to isti dan). Takih ogromnih razlik v pogojih pa že ni bilo. Kar se tiče znucanosti je pa tako, da, kolikor sem jaz videl, nikoli Stig ne vozi istega avta kot Jeremy. Dostikrat so celo druge barve. Mislim, da toliko pa že pazijo.
Kadar bo kakšno Supro s 1200 KM sposoben vozit priletni šejk,....
Če mene vprašaš, kaj bi bilo na tem avtu tehnološki biser, bi ti rekel, da je to (sklepam - če ga bodo prodajali bogatašem) prvi avto z vsemi najnovejšimi, uporabnimi in preverjenimi tehnološkimi dognanji za civilno rabo. Po mojem to niti ni malo.
Vse tehnološke bisere, ki si jih naštel - se strinjam, so tehnološki biseri - ampak mislim, da večina teh ta avto enostavno ne rabi. Rabi pa druge - menjalnik za enostavno upravljanje, velikanski motor zaradi ideje samega vozila, posebne pneumatike (mimogrede, se sprašujem - kaj Koenigsegggggg vozi 400 km/h z navadnimi gumami, oz. kakšne sploh ima?),.... Enzota so naredili zato da naredijo najbolj F1 avto in je baje krasen. Veyron ima drugo poslanstvo: biti najhitrejši in najprestižnejši serijski avto, ki ga lahko upravlja vsakdo.
Tako si jaz ta avto razlagam. Lahko da se motim. Se strinjam z določenimi tvojimi pripombami, HajdukS, ampak ne vem, če se je pri takem avtu sploh smiselno spraševat o takih stvareh. Po mojem jih enostavno ne rabi. Če pa se bo izkazalo, da sem si ta avto napačno razlagal, potem ima HajdukS v vsem prav.
LP,
don CONSIGLIO