Eazy-O je napisal/-a:Hm, oprosti, ampak, prejšnja modela Passata in A4ke sta si delila platformo, torej bi ju lažje postavili ob bok. Sploh pa je trenutna A6 daljša od Passata za okrog 15cm in dražja, medtem ko sta si A4 in Passat bolj podobna.
Tomcatter je napisal/-a:My mistake... zdej ne najdem več strani s kere sem prebral da bo to passat coupe (drug comp)
Ampak se mi vseeno zdi čudno da bi mel passata coupeja in coupejevskega pheatona, mogoče se gre za isti avtoKer naj bi oba primera bla potrjena če se ne motim
Lignage je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:My mistake... zdej ne najdem več strani s kere sem prebral da bo to passat coupe (drug comp)
Ampak se mi vseeno zdi čudno da bi mel passata coupeja in coupejevskega pheatona, mogoče se gre za isti avtoKer naj bi oba primera bla potrjena če se ne motim
Če jaz prav razumem zadevo, naj ta novi VW ne bi imel nič veze s Passatom ( A4 ) in nič veze s Phaetonom ( A8 ), ampak naj bil po velikosti sodil med njiju, ker si bo osnovo delil z novim A7, ki pa bo temeljil na naslednji generaciji Audija A6.
Pravzaprav bo to drugačen avto od Phaetona, zato težko rečemo, da gre za njegovega naslednika.
Te zadnje, najbolj sveže, vesti se pravzaprav ujemajo z napovedmi, da novega Phaetona ne bo.
Drugače sem jaz tudi to bral na netu, da naj bi prišel ven Passat s kupejevsko obliko (en tak prispevek o tem sem nalepil spodaj), ki spominja na CLS. Vendar se mi po tem, kar je bilo objavljeno na Auto motor und sport.de zdi ta informacija netočna.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost