Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

amadejkvas
Nov uporabnik

Napisal/-a amadejkvas So maj 27, 2006 6:05 pm

Meni se avto sam po sebi zdi čisto OK, edino kar kupce moti je znamka zato se ne prodaja kaj dobro.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To okt 17, 2006 7:07 pm

Spy fotke facelifta http://www.auto-motor-und-sport.de/news/erlkoenige/vw_phaeton_facelift.120229.htm

Po mojem ga morajo samo bolj reklamirat pa bodo prodali več.... mislm večina ljudi sploh ne ve da avto obstaja :roll:
Slika

Hefner
Nov uporabnik

Napisal/-a Hefner To okt 17, 2006 9:41 pm

Mah VW se je podal v vode kjer kraljujejo BMW, MB in Audi.
Naj naredijo še tako dober avto, prodaja ne bo veliko večja.
Bolje da opustijo ta program saj jim to tržišče pokriva Audi s svojo osmico. :roll:

Uporabniški avatar
g.Kromfelna
Novinec

Napisal/-a g.Kromfelna To okt 17, 2006 10:20 pm

VW si dela sam konkurenco s svojo osmico. Zato pa potem proda nekaj A8-ic in nekaj Phaetonov, se pa zato proda manj 7-ic in S-klas. VAG služi. Je pa res, da je to še vedno prva serija. Saj začetek ni bil tako slab, Toureg se je kar dobro odrezal v teh visokih vodah, tako da naslednja kompletna prenova modelov in ne samo ti face-lifti bodo pa že v glavah ljudi bolj na nivoju. Saj VW s cenami ne zaostaja več toliko za Audijem, po kvaliteti pa sploh ne.

Res pa da mora VW vedno biti bolj pri tleh s cenami, da se kupci lažje najdejo. Kupiš avto ali imidž.

Golf - A3
Bora - A4
Passat - A6
Phaeton - A8

Isti avtomobili, drugače zapakirani.

Uporabniški avatar
Eazy-O
Uporabnik

Kraj: Somewhere Over The Rainbow...

Napisal/-a Eazy-O To okt 17, 2006 10:56 pm

Hm, oprosti, ampak, prejšnja modela Passata in A4ke sta si delila platformo, torej bi ju lažje postavili ob bok. Sploh pa je trenutna A6 daljša od Passata za okrog 15cm in dražja, medtem ko sta si A4 in Passat bolj podobna.
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr okt 25, 2006 4:21 pm

Še nekaj spy fotk

Na GCF piše da naj bi naslednje leto prišel faceliftan model, ki naj bi imel tudi novi VW gril, katerega jaz na sliki ne vidim, spremenjen odbijač, novo opremo, ... manjše spremembe vglavnem
Leta 2009 pa naj bi prišel popolnoma novi model ki naj bi bil bolj kupejevski in naj bi bil pol razreda pod A8 a še vedno dosti nad Passatom. Predvidevam da bo med A6 in A8 kot je Passat med A4 in A6, sicer pa mi ideja o kupejevskem zadku ne diši preveč, ker mislim da je to ena najlepših limuzin
Priponke
vw pheaton_1.jpg
vw pheaton_2.jpg
vw pheaton_3.jpg
vw pheaton_4.jpg
vw pheaton_5.jpg
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr okt 25, 2006 4:50 pm

Eazy-O je napisal/-a:Hm, oprosti, ampak, prejšnja modela Passata in A4ke sta si delila platformo, torej bi ju lažje postavili ob bok. Sploh pa je trenutna A6 daljša od Passata za okrog 15cm in dražja, medtem ko sta si A4 in Passat bolj podobna.

Kolikor se spomnem, so prejšnjega passata ob predstavitvi hvalili, da si deli platformo s prejšnjim A 6.

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Če okt 26, 2006 9:32 am

Platformo si deli z obema, tako A4 kot A6. :P
[i]Weeeeeeee![/i]

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr nov 22, 2006 12:29 am

Očitno se obeta nekaj takega...

Slika

Tehnično osnovo si bo delil z Audijem A7. Na trg pa naj bi prišel leta 2008.

lp, mm

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr nov 22, 2006 4:11 am

CLS wannabe. Grdo.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.

Uporabniški avatar
pety
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a pety Sr nov 22, 2006 10:49 am

Ni slabo, samo se premalo razlikuje od passata, kar pa je lahko prej slabo kot dobro. :?
Renault še ni slabega avta naredo.

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Sr nov 22, 2006 11:32 am

A obliko feltn so pa kar po Grande Puntotu povzel. :twisted:

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr nov 22, 2006 8:57 pm

Ka mi grejo že na živce shopi CLSja, sej ni edini način do 4 vratnega "kupeja" :evil:

sicer pa se je zdej bolš osredotočt na facelift ne na novga, o kerem še VW nima pojma kaki bo
Zadnjič spremenil Tomcatter, dne Če nov 23, 2006 9:03 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če nov 23, 2006 8:30 am

A sploh bo?
Slika

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe nov 24, 2006 9:11 pm

Tisti PS naj bi bli Passat coupe, ne pa Pheaton baje
Slika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe nov 24, 2006 9:37 pm

Tomcatter je napisal/-a:Tisti PS naj bi bli Passat coupe, ne pa Pheaton baje

Ni res...

To besedilo iz spletne strani Auto motor und sport pravi drugače:

Slika

Torej, naj bi bil ta VW "CLS" po velikosti večji od Passata in manjši od sedanjega Phaetona.

lp, mm

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Pe nov 24, 2006 10:52 pm

My mistake... zdej ne najdem več strani s kere sem prebral da bo to passat coupe (drug comp)

Ampak se mi vseeno zdi čudno da bi mel passata coupeja in coupejevskega pheatona, mogoče se gre za isti avto :?: Ker naj bi oba primera bla potrjena če se ne motim
Slika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe nov 24, 2006 11:26 pm

Tomcatter je napisal/-a:My mistake... zdej ne najdem več strani s kere sem prebral da bo to passat coupe (drug comp)

Ampak se mi vseeno zdi čudno da bi mel passata coupeja in coupejevskega pheatona, mogoče se gre za isti avto :?: Ker naj bi oba primera bla potrjena če se ne motim

Če jaz prav razumem zadevo, naj ta novi VW ne bi imel nič veze s Passatom ( A4 ) in nič veze s Phaetonom ( A8 ), ampak naj bil po velikosti sodil med njiju, ker si bo osnovo delil z novim A7, ki pa bo temeljil na naslednji generaciji Audija A6.

Pravzaprav bo to drugačen avto od Phaetona, zato težko rečemo, da gre za njegovega naslednika.

Te zadnje, najbolj sveže, vesti se pravzaprav ujemajo z napovedmi, da novega Phaetona ne bo.
Drugače sem jaz tudi to bral na netu, da naj bi prišel ven Passat s kupejevsko obliko (en tak prispevek o tem sem nalepil spodaj), ki spominja na CLS. Vendar se mi po tem, kar je bilo objavljeno na Auto motor und sport.de zdi ta informacija netočna.
Slika

Drugače se pa na netu pojavljajo tudi slike VW Station:

Slika

...ki pa bo očitno, vsaj oblika tako nakazuje, nastal prav iz tega novega VW-a in bo konkurent Mercedesovi R-klasi.

lp, mm

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter So nov 25, 2006 12:27 am

Čudno mi je da bi mel dva 4 vratna kupeja.... jaz še vedno mislim da bo to naslednjik pheatona, ampak bomo vidl.

Novice o passatu coupeju pa prenesi v njegovo temo:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?p=556640#556640

Pa še shopi tega "pheatona" so not :lol:
Slika

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass So nov 25, 2006 12:36 am

Lignage je napisal/-a:
Tomcatter je napisal/-a:My mistake... zdej ne najdem več strani s kere sem prebral da bo to passat coupe (drug comp)

Če jaz prav razumem zadevo, naj ta novi VW ne bi imel nič veze s Passatom ( A4 ) in nič veze s Phaetonom ( A8 ), ampak naj bil po velikosti sodil med njiju, ker si bo osnovo delil z novim A7, ki pa bo temeljil na naslednji generaciji Audija A6.

Pravzaprav bo to drugačen avto od Phaetona, zato težko rečemo, da gre za njegovega naslednika.

Te zadnje, najbolj sveže, vesti se pravzaprav ujemajo z napovedmi, da novega Phaetona ne bo.
Drugače sem jaz tudi to bral na netu, da naj bi prišel ven Passat s kupejevsko obliko (en tak prispevek o tem sem nalepil spodaj), ki spominja na CLS. Vendar se mi po tem, kar je bilo objavljeno na Auto motor und sport.de zdi ta informacija netočna.
Slika

Drugače se pa na netu pojavljajo tudi slike VW Station:

Slika

...ki pa bo očitno, vsaj oblika tako nakazuje, nastal prav iz tega novega VW-a in bo konkurent Mercedesovi R-klasi.

lp, mm

Druga slika je očiten shop BMW-ja 5 touring.
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost