lizard je napisal/-a:simply je napisal/-a:Če že načenjaš to temo, je le nekaj procentov ljudi na svetu z višjim IQ-jem od mene in dvomim, da si ti s svojim kjerkoli blizu,
Lahko malček razložiš.
Saj veš kako je to, gre naš tomi lepo reši en internetni IQ test, mu izpiše da ima IQ 120, in voila, obstaja približno 10% ljudi, ki imajo višji IQ

. Ampak glede na strukture njegovih postov, stavkov in razmišljanja, sploh pa, ker rabi da nekaj pove vedno XXL dolg post, je realnost verjetno malce drugačna. Pa brez zamere tommy, ampak ljudje polni samohvale so pa eni najbolj antipatičnih. Očitno vas nihče nikoli ne pohvali pa se morate zato sami.
Nikjer se nisem hvalil s tem, dokler ni Gosic direktno namignil! Ne mislim, da sem pametnejši od večine na tem forumu, IQ imam pa zelo visok in ne govorim o 10% ampak slabih 5 z višjim in definitivno ne na podlagi internetnih testov, ki jih nikoli nisem niti reševal. Že prej razviden IQ so potrdili tudi konkretni testi oz. test, ki ga pozna vsak, ki kaj ve o tem področju pri nas. Dokazov ne mislim podajat, ker je to moja zasebnost, če se pa koga res osebno zanima, se lahko dobiva in dokažem. Če misliš, da nabijam, se pač motiš, tvoj problem. Lahko bi pa že dojel, da nimajo vsi istih čustev do različnih znamk kot ti. Če ti italijani tako pašejo in občuduješ njihovo "dušo", to še ne pomeni, da kdo drugi ne vidi nečesa podobnega drugje, TUDI TO SE DOGAJA! Če tega ne moreš dojet, mi je žal zate. Sam večkrat pretiravam v postih, vzamem kakšne (neumne) izjave preveč osebno, ampak takšni smo pač ljudje! Hkrati pa razumem ljudi, ki so jim všeč drugačne lastnosti pri avtih in ne pametujem samo zaradi tega, ker mi določen avto ne odgovarja ali mi je pa predrag, kot to dela Gosic v skoraj vsaki temi o VW. Nemalokrat sem to znamko tudi kritiziral, kar je razvidno iz precej postov, ampak itak se vzame v račun le tisto, kar nam paše, ostalo je zanemarljivo.
Če si med tednom v Lj, predlagam, da se dobiva na kakšni pijači, ker preko foruma ti resnično ne vem več razložit, kje se razlikujeva in zakaj ni v tem nič slabega in glede na precej tvojih pametnih postov mi je zaradi tega žal!