IcEm4n je napisal/-a:tele zadnje luči mi pa že kr mal najedajo, k so čist iste kot pa pr S-Maxu in pa Galaxy-ju (k se tuf ful mal razlikujeta)
Kaj bi pa potem za Audije rekel?
Drugače pa avto je zlo zlo kul. Moti me le 4 krak volan.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
nate, da ne boste okrog koncepta slinli.... čist tapravi Mondeo !
.....no... ni čist, čist tapravi.... ta je iz novega Bond filma. ampak "kupovna" verzija za na cesto ne bo bistveno drugačna. kake malenkosti kot so zadnji difuzor najbrž ne bodo montirane na kake socialnejše verzije Mondea, to bi blo pa skorej tudi vse....
Sej lep je, tu ni kaj reči.
Vendar me po videzu nekako ne gane najbolj. Spet neko sivo povprečje. Aja pa rad bi to videl brez raznih dodatkov in 18" felten ali več.
Žal, vendar Fordu od Focusa 1 nikakor ne uspe nardit nekaj zares luštnega na pogled.
Avto je atraktiven, ampak mi je sedanji kot celota lepši - še posebej titanium verzija. Zadnji konec mi sploh ne potegne. Od sedanjega mi je lepši le od strani in v notranjosti.
No, mogoče bo v živo bolje. Tud novi Focus mi je na slikah grd, v živo pa, seveda v ustrezni barvi, zelo lep.
Ja no to pa je že bolj realno vsaj tako je bilo za pričakovati. No ne bom reku da ni dober bomo vidl ko pride k sem. Po slikah sodeč je kar dobr avto. Sam sem mnenja da bi bolje da bi pustili zadnji del avtomobila pri miru v tem primeru difuzor
Off topic: Kaj a un tip ki je na slikah, misli da je bog? Kr nekaj fak*** kaže? Mislim svašta....