http://www.auto-news.de/sondermodelle/a ... a_id_26749
sonic je napisal/-a:Mljask!
Edino to je smola, da nosi ogabni Chevroletov znak (ogaben je seveda le zato, ker so ga nerazumno za večno omadeževali s tem, da ga - tudi pri nas - limajo na najbolj obupne cenene korejske kante)
Mah, to kar si rekel pomeni le, kaj je imidž znamke Chevrolet v očeh drugih.Klobasa je napisal/-a:Če bi živel v ameriki bi ga imel.
Zakaj samo tam? Ker tam znajo take avte cenit (Camaro je tam legenda), ko zaslišijo Chevrole ne pomislijo na nek korejski j**c in predvsem ker imajo tam cenejši bencin
sonic je napisal/-a:Mah, to kar si rekel pomeni le, kaj je imidž znamke Chevrolet v očeh drugih.Klobasa je napisal/-a:Če bi živel v ameriki bi ga imel.
Zakaj samo tam? Ker tam znajo take avte cenit (Camaro je tam legenda), ko zaslišijo Chevrole ne pomislijo na nek korejski j**c in predvsem ker imajo tam cenejši bencin
Jaz tudi v Ameriki ne bi mogel imeti Chevroleta, tudi če slučajno tam ne vedo, kaj so tostran luže naredili z imenom in znakom Chevrolet... pošastno in perverzno.
Ko enkrat vidiš nekaj tako ogabnega kot Chevrolet Aveo, potem je ime Chevrolet v moji glavi za vedno uničeno, ponižano in kužno.
Kalos je napisal/-a::roll: Carji ste...
mogoče pa tud lastniki korejskih jajčkov, hrepenimo po original Chevroletih...
Kalos je napisal/-a::roll: Carji ste...
~toMmy~ je napisal/-a:Kalos je napisal/-a::roll: Carji ste...
Saj nima nihče nič proti lastnikom korejskih ševrolejev, ne more pa bit isti znak na poceni korejskih avtih, ki ne dosegajo standardov vodilnih proizvajalcev, kot je na takšni legendi. Občutek je približno tako gnil, kot da bi videl Audija R8 s Škodinim znakom ali pa še bolj ekstremno, Ferrarija z Daciinim. Enostavno ti pokvari vtis.
Klobasa je napisal/-a:Cene ohranjenega Pontiaca GTO 1969 The judge, naprimer so od 35000$+
Če pomisliš da za tak denar dobiš nov avto...
Klobasa je napisal/-a:Če bi živel v ameriki bi ga imel.
tomson je napisal/-a:Od sedaj naprej tudi v Sloveniji za 54.750 €.
http://www.zurnal24.si/ameriska-ikona-z ... nek-138136
Gre za 6,2 litrski V8, za katere se cena v ZDA začne pri 32.750 $ (24.000 €).
Me zanima, kdo bo kupil to kravo.
sonic je napisal/-a:Mah, to kar si rekel pomeni le, kaj je imidž znamke Chevrolet v očeh drugih.Klobasa je napisal/-a:Če bi živel v ameriki bi ga imel.
Jaz tudi v Ameriki ne bi mogel imeti Chevroleta, tudi če slučajno tam ne vedo, kaj so tostran luže naredili z imenom in znakom Chevrolet... pošastno in perverzno.
Ko enkrat vidiš nekaj tako ogabnega kot Chevrolet Aveo, potem je ime Chevrolet v moji glavi za vedno uničeno, ponižano in kužno.
DragonForce je napisal/-a:Meni se pa zdi to neznansko poceni za takšno mašino.
Treba je seveda vzeti v zakup plastično notranjost, volan kot v drugih Chevroletih in ročice za smerokaze iz Opel Corse.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov