dejte ga lomit no... sašo je pač najbrž narobe razumel xsandrejev post in (glede na .."tole je tema o C3") domnevam, ga je zmotlo to, da Xandrej govori o Audijih in ne to, da bi Xandrej rajši vidu svet brez ledic... jaz bi ga tudi! vsaj v taki obliki kot so zdej v "dnevnih lučeh" "določene premijske znamke" :P . sicer iz čisto estetskih razlogov, je pa res, da so tiste na prenovljeni šestici res negravžno močne. ko se bozadevščina nehala tepst z vsem ostalim na avtu in se organsko vklopla v ostali dizajn pa ne bom mel nič proti... verjetno jih bo bo pa še malo treba razvijat.. ker trenutne oddajajo precej hladno in nenaravno svetlobo.
je*i ga, od'o ja nekud :P . htel sem sam povedat, da sašo xsandrejevega posta najbrž ni vzel kot njegovo splošno mnenje o ledicah ampak kot šimfanje čez Audije v napačnem threadu! z drugimi besedami, gre za nesporazum in ne kregarijo! ta je prišla šele kasneje in o njej oziroma o vseh takih peripetijah si mislim točno to, kar je napisal esem! point je podajat mnenja (ne glede na to kolko so komu neumna), jih ako bog da argumentirat, se z njimi ne strinjat in tudi to, ako bog da, argumentirat! to je bistvo debate!
ledic na C3 pa vseeno ne maram! in dvomim, da bodo tudi boljše slike popravle moje mnenje... s to krepano belo farbo in eno ledico na "vsake pol ure" že ne

!