Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To jan 27, 2009 10:25 pm

evo še malo slikic:

Slika
Slika

čeprav sem baročnost maske že nekak sprejel, me pa ta svetlobna črta na odbijaču, ki zgleda kotda iz nekakšne vertikalne reže sveti trop ledic malce straši :shock: :?
iskreno upam, da gre za kakšen, s slučjnim kadrom kamere, nenamenoma ujet odboj svetlobe... tovrstni led kičeraj mi gre že pri Audijih prijazno na živce... :(
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge To jan 27, 2009 10:33 pm

Jaz verjamem da bo novi C3 nekaj posebnega in lep ob enem. Tako kot vsi citroeni.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To jan 27, 2009 11:26 pm

Ah bejž no bejž Mirko, oblikovalski guruji kot so pri Citroeni, si pa že ne bi dovolili, da na avto postavijo LEDice, in to v zaviti črti zaboga! :lol:

A se niste že v temi o Quattroporteju šli ene take igrce? Ravna črta lepo(Maserati)- zavita črta(Audi)-kičasto.

Mja, mal vsaj je treba spomniti in pobezat. :twisted:
Slika

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Sr jan 28, 2009 7:52 am

zdj me pa že kr firbec matra, kaj bo nastal iz vseg tega.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Sr jan 28, 2009 8:48 am

Mick Jerry je napisal/-a:Ah bejž no bejž Mirko, oblikovalski guruji kot so pri Citroeni, si pa že ne bi dovolili, da na avto postavijo LEDice, in to v zaviti črti zaboga! :lol:

A se niste že v temi o Quattroporteju šli ene take igrce? Ravna črta lepo(Maserati)- zavita črta(Audi)-kičasto.

Mja, mal vsaj je treba spomniti in pobezat. :twisted:

NIKS, stari! ...dokler bo ledasti one zgledal kot "češka fantazija" bo, neglede na to al je raven al zavit, pri meni slabo zapisan! pa je čist vseeno, če je nahaklan na Citroena, Audija al pa Maseratija!
ko bodo pa sposobni uskladit svetilnost, barvno temperaturo in gostoto teh "led ošpic" z ostalimi svetilnimi telesi in oblikami na avtu, bo pa edino merilo -kot pri vsemu drugemu- ostala estetika implementacije! do takrat pata "kmetija" pri meni spada v sekcijo "plava neonka pod avtom"!
živeo drugmirkooooo!!!!

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr jan 28, 2009 10:24 am

Meni so tudi ful moteče te ledike v audijih... Šajnajo v tri krasne... To bi jaz prepovedal. :?

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Sr jan 28, 2009 10:36 am

xandrej je napisal/-a:Meni so tudi ful moteče te ledike v audijih... Šajnajo v tri krasne... To bi jaz prepovedal. :?
Zadnjič spremenil sašo5, dne Sr jan 28, 2009 5:11 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

54m0
Novinec

Kraj: Med cesto in zrakom

Napisal/-a 54m0 Sr jan 28, 2009 10:45 am

a se ve kdaj naj bi se začel prodajat
Drive, drive and drive untill you run out of gas

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Sr jan 28, 2009 11:48 am

sašo5 je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:Meni so tudi ful moteče te ledike v audijih... Šajnajo v tri krasne... To bi jaz prepovedal. :?

k sreči tebe noben nič ne vpraša... :shock: :bonk

P.S. pa tema je o C3, če nisi opazil; niti o audiju, niti o ledicah..... :!:

oštro protestiram!
govora je o eventuelnih ledicah na odbijaču novega C3! ker je, dokler ni boljših slik za tisti svetleči niz na zadnji sliki to edina logična razlaga... in posledično je to tudi povod za debato o tem komu in zakaj je to všeč al pa ne... seveda je pol tudi logično, da se pogovarjamo o že obstoječih izvedbah.
živeo drugmirkooooo!!!!

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej Sr jan 28, 2009 12:25 pm

sašo5 je napisal/-a:

k sreči tebe noben nič ne vpraša... :shock: :bonk

P.S. pa tema je o C3, če nisi opazil; niti o audiju, niti o ledicah..... :!:

Tebe 100% nisem nič vprašal. Sem pa povedal da me to na AUDI moti ker šajnajo (pa menda nisem edini) masseratija ne vidim vsak dan, pa da neboš prizadet mi šajnajo tudi na masseratiju!

Uporabniški avatar
RobberDuck
Novinec

Napisal/-a RobberDuck Sr jan 28, 2009 1:33 pm

Jz osebno še nisem doživel, da bi me te ledice zmotile. Verjamem pa, da koga lahko..mene motjo prej kakšni ksenon kiti v lučeh brez leč.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Sr jan 28, 2009 2:06 pm

xandrej je napisal/-a:
Šajnajo

šajnajo

Slovar slovenskega knjižnega jezika mi te "besede" ne vrže ven.....niti Google; torej bi to pomenilo :?:

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Sr jan 28, 2009 2:11 pm

sašo5 je napisal/-a:
xandrej je napisal/-a:
Šajnajo

šajnajo

Slovar slovenskega knjižnega jezika mi te "besede" ne vrže ven.....niti Google; torej bi to pomenilo :?:

Dej ne serji. Sej veš kaj je mislu. Kaj zdej tu si pametn spet.

In ja, LEDice so riž in sm skoraj sigurn, da jih na C3 nebo. Citroen ni nikdar dajau riža na svoje avte, tako da tudi tokrat nebo.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Sr jan 28, 2009 2:18 pm

Dej ne .....
Zadnjič spremenil sašo5, dne Sr jan 28, 2009 5:14 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jan 28, 2009 2:23 pm

To še ni za kartonček, je pa za kartonček tisti post, ki je začel tole kregarijo in drugim očital, kaj se oglašajo. Če ne boš nehal, bo tudi prišel.

Dovolj OFF-a!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr jan 28, 2009 3:39 pm

off:
@sašo5: moderatorji/administratorji smo tisti, ki postavljamo pravila in odločamo o tem, kdo bo dobil karton ali prepoved na a.com

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr jan 28, 2009 4:47 pm

še nekaj OFF-a, v katerem bom nekaterim (ne samo sašotu) poskušal pojasnit nekatere razlike in bistvo te kregarije.

Seveda sem takoj dobil ZS, v katerem se sašo pritožuje nad mojo objektivnostjo, češ da je začel Xandrej. Ker očitno tako res misli (in še kdo mu morda da prav), naj pojasnim, da ima vsakdo pravico izrazit svoje mnenje, dokler ni žaljivo za ostale, pa če je še tako butasto (ni pa zaželjeno "butastosti" preveč ponavljat). Vendar Xandrejevo ni bilo butasto, ni edini s tem mnenjem, "bi prepovedal ledice" je pa še vedno dokaj običajna podkrepitev stališča (in še vedno nič zares ne prepoveduje, še manj pa je žaljivo). Tudi, če bi bilo butasto, se na tak post odgovarja z argumenti, kritizira se stališče, dejstva ter se tako "utiša" "butaste" sogovornike (s tem pa se tudi izobrazuje ostale in dviga komunikacijsko kulturo).

A žal je sašo takoj zavihal nos in z drugimi besedami napadel Xandreja, da kaj se oglaša in da je to OFF (kar je že drugMirko učinkovito negiral). Skratka - napadel ga je osebno in mu odvzemal pravico do izražanja mnenja - vse to sicer v mili obliki, a vseeno - tako je bilo razumeti (pa četudi sašo morda drugače misli). In tu, s takimi "osebnimi" posti (ne pa o neki stvari), se začne brezvezna, neproduktivna kregarija, ne pa s Xandrejem! Nato je to še nadaljeval s provociranjem o "šajnanju" (lepa slovenščina je seveda zaželjena, a tu je šlo prvenstveno za "potrjevanje svojega prav", za malo provociranje. In na smiselen odgovor, da kaj se gre ("kaj serje" - kar je spet dokaj pogosto uporabljana in običajna fraza in zato znotraj tega konteksta ni ravno žaljiva), je spet provociral - tokrat kar moderatorje.

Sašo, preveč se zapletaš v kregarijo vseh vrst - tudi če imaš kdaj prav, si precej (preveč?) konflikten - kdaj ravno zaradi "osebnih" postov (ad hominem namesto ad rem). Če imaš argumente, jih uporabi, ne pa vedno iskat svoj prav.

............................

Če se z mnenjem nekoga ne strinjate ali se vam zdi celo butasto, izrazite svoje mnenje z argumentiranim kritiziranjem njegovega, ne pa, da vpijete (ali samo sugerirate) drugim, kakšen i**** je to. Tako bo tudi kregarija produktivna ("butec" pa vseeno potolčen :P )
OK?

Bistvo ni v kregariji - ta je lahko produktivna, če ostane pri argumentih o stvari - ampak v tem, da prehitro postane taka osebna! Seveda nato sledi (kdaj upravičeno?) še vračanje z druge strani in smo tam - pri klasični A.com-ovi kvaliteti!

Zato - vzdržite se osebnih napadov), tudi če se ne strinjate z nekom. Tudi zato, ker kdaj morda celo nimate prav.

lp
Zadnjič spremenil esem, dne Sr jan 28, 2009 5:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Sr jan 28, 2009 5:00 pm

Škoda besed.....

Prvič sem pritisnil modri kvadratek (tudi zadnjič)

@Adis; .......... hvala, sedaj vem

Seveda, ko se prebere, naj se pobriše_je le tema o C3

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Sr jan 28, 2009 5:48 pm

dejte ga lomit no... sašo je pač najbrž narobe razumel xsandrejev post in (glede na .."tole je tema o C3") domnevam, ga je zmotlo to, da Xandrej govori o Audijih in ne to, da bi Xandrej rajši vidu svet brez ledic... jaz bi ga tudi! vsaj v taki obliki kot so zdej v "dnevnih lučeh" "določene premijske znamke" :P . sicer iz čisto estetskih razlogov, je pa res, da so tiste na prenovljeni šestici res negravžno močne. ko se bozadevščina nehala tepst z vsem ostalim na avtu in se organsko vklopla v ostali dizajn pa ne bom mel nič proti... verjetno jih bo bo pa še malo treba razvijat.. ker trenutne oddajajo precej hladno in nenaravno svetlobo.

je*i ga, od'o ja nekud :P . htel sem sam povedat, da sašo xsandrejevega posta najbrž ni vzel kot njegovo splošno mnenje o ledicah ampak kot šimfanje čez Audije v napačnem threadu! z drugimi besedami, gre za nesporazum in ne kregarijo! ta je prišla šele kasneje in o njej oziroma o vseh takih peripetijah si mislim točno to, kar je napisal esem! point je podajat mnenja (ne glede na to kolko so komu neumna), jih ako bog da argumentirat, se z njimi ne strinjat in tudi to, ako bog da, argumentirat! to je bistvo debate!

ledic na C3 pa vseeno ne maram! in dvomim, da bodo tudi boljše slike popravle moje mnenje... s to krepano belo farbo in eno ledico na "vsake pol ure" že ne :evil: !
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Sr jan 28, 2009 11:00 pm

Se bojim, da se bomo morali v bodoče tudi na kakšen kičeraj pri Citroënih navadit, ker je vodja oblikovalskega centra pri Citroënu na žalost precej zaljubljen v Audije tako kot še ogromno drugih ljudi in če bo že kaj samo spominjalo na Audije bo za mnoge C3 že boljši avto.

Upam da bodo ledice, če že morajo bit, samo na konceptu.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov