Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Ne sep 14, 2008 9:59 am

IcEm4n je napisal/-a:a pr aftermarket avtoradiih vas pa nč ne moti milijon tipk!?

Jaz sem nekaj drugega opazil tukaj. Prej se je jamralo kako je Astra pusta v notranjosti (sedanji model H). Zdaj je pa očitno spet preveč vsega. Bomo vidli kako bo stvar zgledala na koncu. Mene toliko gumbov ne moti. Če bo upravljanje lažje zaradi tega toliko boljše. Sicer pa kot sem že rekel ne moremo soditi o stvari preden jo sprobamo.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Ne sep 14, 2008 11:06 pm

Končno so spet dali nazaj števec za temperaturo vode. :pray: Mene je npr. odsotnost slednjega v Astri H motila.
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Po sep 15, 2008 6:14 am

tomzzi je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:a pr aftermarket avtoradiih vas pa nč ne moti milijon tipk!?

Jaz sem nekaj drugega opazil tukaj. Prej se je jamralo kako je Astra pusta v notranjosti (sedanji model H). Zdaj je pa očitno spet preveč vsega. Bomo vidli kako bo stvar zgledala na koncu. Mene toliko gumbov ne moti. Če bo upravljanje lažje zaradi tega toliko boljše. Sicer pa kot sem že rekel ne moremo soditi o stvari preden jo sprobamo.

res je malce pusta, pa ne zaradi pomankanja tipk, ki jih je že pri sedanjem modelu dovolj/preveč, ampak pač taka verjetno deluje zaradi oblike, materialov...
verjetno bo lepa, saj je trenutna generacija prvi oplov oblikovalski presežek
p.s. upam da bodo res dali števec za temperaturo
lp

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če jan 08, 2009 6:56 pm

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če jan 08, 2009 7:03 pm

Lepo lepo. Zgleda res obetavno in kolikor vidim gre lepo po poti Insignie. V glavnem mislim, da prihaja oreng tekmec v tem razredu. :D

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Če jan 08, 2009 7:24 pm

ne razumem zakaj tako dolgo čakajo, konkurenti golf, megane so že novi..

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc Če jan 08, 2009 8:18 pm

Pa sej u bistvu sploh ne čakajo kej dolgo s predstavitvijo astre I. Astra H se mi zdi da je prišla na trg nekje s golfom, za katerega vemo da so novega naredili ker naj bi imeli preveč stroškov z proizvodnjo petke, megane II pa je bil cca 2 leti prej v prodaji kot Astra H.

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR Če jan 08, 2009 8:26 pm

No ja sj ni treba d usi pridejo istočasno vn. Zto pa pr oplu zlo mečkajo s tole insignio. Ostali pokažejo avto pa je čez par tednou že v salonih, fotke od insignie se pa valajo po netu že zlo doug pa tut predstavl so jo že pol leta nazaj čis serijsko izvedbo, v salonih pa še zmer nobene.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če jan 08, 2009 8:48 pm

BlazR je napisal/-a:No ja sj ni treba d usi pridejo istočasno vn. Zto pa pr oplu zlo mečkajo s tole insignio. Ostali pokažejo avto pa je čez par tednou že v salonih, fotke od insignie se pa valajo po netu že zlo doug pa tut predstavl so jo že pol leta nazaj čis serijsko izvedbo, v salonih pa še zmer nobene.

V salonih so že. Sam za info. Celo prej kot je bilo predvideno.

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Če jan 08, 2009 8:52 pm

off:
js sm že sedel v novi insignii, mislm, da je že kr po celi sloveniji po salonih

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi Če jan 08, 2009 8:57 pm

C4V4L13R je napisal/-a:off:
js sm že sedel v novi insignii, mislm, da je že kr po celi sloveniji po salonih

A v Novem mestu imajo že kakšno?

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Če jan 08, 2009 9:22 pm

to bom lahko povedal jutri, ker trenutno sem še v portorožu. sem jo pa videl v avto istri v kopru.

Uporabniški avatar
Caby
Novinec

Napisal/-a Caby Če jan 08, 2009 10:07 pm

@cavalier kaj ti delaš na oplu v novem mest?
Če je insignia že pr nas, bo treba hitr pogledat...

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jan 09, 2009 12:17 am

kolesar je napisal/-a:ne razumem zakaj tako dolgo čakajo, konkurenti golf, megane so že novi..

zakaj čakajo?

Megane II je bil zuni 2002 al 2003, Golf V 2003, Astra H pa 2004 - torej ni razloga, da predolg čakajo.

Drgač pa z zadnje slike res zgleda obetavno.
Slika

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Pe jan 09, 2009 12:24 am

IcEm4n je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:ne razumem zakaj tako dolgo čakajo, konkurenti golf, megane so že novi..

zakaj čakajo?

Megane II je bil zuni 2002 al 2003, Golf V 2003, Astra H pa 2004 - torej ni razloga, da predolg čakajo.

Drgač pa z zadnje slike res zgleda obetavno.

mislim da sedaj ko je prišel nov golf in nov megane, da jim je dost padla prodaja, ali se motim?

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Napisal/-a C4V4L13R Pe jan 09, 2009 12:29 am

to bi blo zanimivo dobit podatke o prodaji, čeprov mislm, da bistveno ni padla, ker majo pa cene tolk ugodne da...

@caby:
ne-ne, mi pa še manjka neki do rednga šihta :D

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe jan 09, 2009 8:18 am

Jaz se čudim, zakaj niso naredili enega poštenega facelifta? Astra C je še vedno dovolj privlačen avto, da bi izdržal še kaka 3 leta... Trenutni modelni ciklusi so naravnost bizarno kratki, avto komaj začne prihajati na ceste in že imamo njegovega naslednika... ali pa meni čas poteka prehitro?..

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Pe jan 09, 2009 8:31 am

Ja, to je res, da se modeli menjajo precej hitreje. V času golfa 2 in kadett-a je model zdržal po 8 let in več, sedaj pa se menja na 5 let. Pač huda konkurenca na trgu in masovna potrošnja sta naredili svoje. Tudi sam bi raje videl, da bi novi modeli prihajali ven s kakim letom ali dva zamika in bi bili bolj doterani v smislu, da ne bi imeli toliko porodnih napak in okvar nasplošno.

Sicer pa zgleda nova Astra zelo lepa po tehle prvih slikah, mnogo lepša od kokurence iz Wolfsburga. :twisted:
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe jan 09, 2009 3:52 pm

Polo78 je napisal/-a:Ja, to je res, da se modeli menjajo precej hitreje. V času golfa 2 in kadett-a je model zdržal po 8 let in več, sedaj pa se menja na 5 let. Pač huda konkurenca na trgu in masovna potrošnja sta naredili svoje. Tudi sam bi raje videl, da bi novi modeli prihajali ven s kakim letom ali dva zamika in bi bili bolj doterani v smislu, da ne bi imeli toliko porodnih napak in okvar nasplošno.

Sicer pa zgleda nova Astra zelo lepa po tehle prvih slikah, mnogo lepša od kokurence iz Wolfsburga. :twisted:

Moj Berlingo je star že 11 let, pa še vedno lahko dobim novega... 10 let ne bi bilo čisto nič narobe.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Pe jan 09, 2009 4:21 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:
Polo78 je napisal/-a:Ja, to je res, da se modeli menjajo precej hitreje. V času golfa 2 in kadett-a je model zdržal po 8 let in več, sedaj pa se menja na 5 let. Pač huda konkurenca na trgu in masovna potrošnja sta naredili svoje. Tudi sam bi raje videl, da bi novi modeli prihajali ven s kakim letom ali dva zamika in bi bili bolj doterani v smislu, da ne bi imeli toliko porodnih napak in okvar nasplošno.

Moj Berlingo je star že 11 let, pa še vedno lahko dobim novega... 10 let ne bi bilo čisto nič narobe.

sej berlingo je bil tud vmes faceliftan, zdej je pa itak nov model se pa tastar še prodaja- smo ni pa tak kot tvoj ;)
lp
lp
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov