Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

PRODRIVE
Poznavalec foruma

Napisal/-a PRODRIVE So jun 10, 2006 3:32 pm

Ko bo pa v meganu 250KM, bo pa lahk nesel GTI-ja z samo 200KM ;)
CARPE IMPREZAM

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI So jun 10, 2006 3:58 pm

Nehajte z O.T. in spodjebavanjem - ZADNJE OPOZORILO :!:
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a MacAudio So jun 10, 2006 4:03 pm

Če pogledate čase na tistih posnetkih vidite, da tistih 225 konjev ni nek vrhunec! Mogoče mu bo s tistimi 250 konji ratu mal bol konkurenčen!
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic So jun 10, 2006 4:25 pm

MacAudio je napisal/-a:Če pogledate čase na tistih posnetkih vidite, da tistih 225 konjev ni nek vrhunec! Mogoče mu bo s tistimi 250 konji ratu mal bol konkurenčen!

Pa komu je drag sploh merilo? :roll:
Taprav preformace vidš na stezi in tam gti nima kej praskat proti rsu, kar so dokazal že ene 100× :roll:
OK, ne da se mi več teoretizirat o nekih preformansih, ki dejansko sploh niso važni. :-P

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz So jun 10, 2006 4:26 pm

Lesko-Junior je napisal/-a:Sicer gre za film primerjave 6st. DSG menjalnika proti navadnemu 6st., ampak na koncu je primerjalna vožnja VW GOLF 5 GTI DSG proti RENAULT MEGANE RS....poglej in komentiraj....tud js sm biu presenečen nad izidom...

http://youtube.com/watch?v=gmMNRQ1GJ3o

No, zdaj pa poišči še ostali del primerjave, kjer se na progi spoprimejo dva golfa, astra, megan in integra, pa povej kateri je skozi cilj pripeljal megane in kje sta ostala golfa...spotoma lahko poveš še najhitrejši krog megana in najhitrejši krog golfa. Bo šlo?

Lahko tudi jaz, če ne najdeš. :P

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Napisal/-a MacAudio So jun 10, 2006 5:03 pm

metallic je napisal/-a:
MacAudio je napisal/-a:Če pogledate čase na tistih posnetkih vidite, da tistih 225 konjev ni nek vrhunec! Mogoče mu bo s tistimi 250 konji ratu mal bol konkurenčen!

Taprav preformace vidš na stezi in tam gti nima kej praskat proti rsu, kar so dokazal že ene 100× :roll:
OK, ne da se mi več teoretizirat o nekih preformansih, ki dejansko sploh niso važni. :-P

Pol pravš de performansi niso važni al kok? :roll:
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 So jun 10, 2006 6:40 pm

Lesko-Junior je napisal/-a:Bo....ampak se s tem ne bom več ubadu k je brezveze...

a zdj je pa brezveze ko veš da je biu golf potoučen ind a je RS dokazano bolši na stezi? če je brezveze,niti na začetku ne začenjej s tem da je GTI jači od RS-a...nese ga sam v pospeševanju zarad ultra hitrega DSG,na progi ga pa megan poje...zdj pa že nehejte tega golfa tko poveličvat non stop,pa nasprotno trdit k sami veste kakšna so dejstva.S tem sam provucirate :?
Slika

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic So jun 10, 2006 7:21 pm

MacAudio je napisal/-a:
metallic je napisal/-a:

Pol pravš de performansi niso važni al kok? :roll:

V real lifu se 2s ne krog (rs vs gti) in 0.2s na dragu glih ne pozna ne? ;)
Sploh pa ne na forumu... :-P

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic So jun 10, 2006 7:29 pm

Lesko-Junior je napisal/-a:0.001 sekunde razlike na krog odloča o zmagi ali porazu...enako pri dragu...

:roll:
In kaj ma to veze z vožnjo po cesti? :roll:
Zdej če ti je tok do teh cifr in teoretiziranja, kdo je bolši, ne vem zakva tok hvalš GTIja, k je proti RSu povsod popušil da je joj... :?

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic So jun 10, 2006 7:40 pm

Sej ne, da bil bil jokica al pa kej, ampak: modi? :?

Uporabniški avatar
MacAudio
Uporabnik

Napisal/-a MacAudio So jun 10, 2006 8:09 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:

a de boš rekel da je opel konkurenčen da nam od smeha poknu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ej kolega! A veš, da to ni realno da z GTI-jem in RS-em primerjajo navadno 2.0T. Tista na testu ni bla OPC. Proti OPCju megane spuši! Poleg tega pa renoju zlo elektronika nagaja! Stare petke so ble zakon!
TSI+DSG = T.N.T.!! ;-))

Uporabniški avatar
M|t3k
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a M|t3k So jun 10, 2006 8:53 pm

Mislim kake primerjave.. Ja še dobro da ne primerjamo kr RSa z veyronom al pa kakim ferrarijem.. :?
Sej ne morš WRX pa RSa primerjat. Poglej malo specifikacije in razliko v ceni jao.

Zdaj špekulirat da bi OPC dol vdarla RSa je pa tut krnekaj :)
Počakajmo na test in bomo pol vidli.

Tak kot vsak kmet svojo kravo hvali, tak je tut tu. Take debate ne vodijo nikamor :?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jun 10, 2006 9:15 pm

Tema je spucana svinarij. Infiniti vam je dal zadnje opozorilo. Če mislite nadaljevati v enakem smislu mi je vseeno. Vas bomo pa poslal v terme B. :!:
Slika

Uporabniški avatar
d_leonit
Nov uporabnik

Napisal/-a d_leonit Ne jan 21, 2007 5:01 pm

Res da je tema stara ampak vseno.
Tukaj je posnetek astre opc(vxr v angliji) ,golfa gti in megana RS
.Pa prosim brez kreganja!
Hotel sem samo pokazati primerjavo teh treh avtomobilov, ki so v istem cenovnem razredu.

http://www.youtube.com/watch?v=kDjZE68pzEo
CRDI powah
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov