Joie de vivre! je napisal/-a:Gnusmas7 je napisal/-a:vzmetenje?
4 wheel independent suspension pri vseh modelih!
in se kaj se najde......
da nau kdo reku da reklamiram hehe
... to ima že moja Visa l. 80...
Da bi nasledil Galanta? Ni šans, Galant je precej večji in močnejši:
Martina Navratilova je napisal/-a:Hm za nekatere avte je to prednost za nekatere slabost. Tudi poltoga prema ima svoje prednosti in je dostikrat v avtih dobrega renomeja in avtih ki jim ne primanjkuje tehnologije.
Gnusmas nam je samo hotel povedat kaksno filizofijo so imeli pri konstruiranju tega podvozja (odlocili so se za prednsoti in slabosti posamicnih obes). Bo uredu?
(ne morem verjeti da resnicno mislite da je independent suspension kakrsnkoli problem,(sploh za mitsubishi) hehe, res nimate pojma, sploh joie ki je tako pameten glede svojega znanja. esem tebe ne stejem sem ceprav si kdaj kancek zascitniski )
Gnusmas ti se ne sekirat zarad takih postov. Bom jst drek pobiral. Ti samo tako lepo pisi podatke kot jih in bodi za vzor drugim na tem forumu, jst sm svoje dobro ime ze zdavnaj izgubil
Joie de vivre! je napisal/-a:Martina Navratilova je napisal/-a:Hm za nekatere avte je to prednost za nekatere slabost. Tudi poltoga prema ima svoje prednosti in je dostikrat v avtih dobrega renomeja in avtih ki jim ne primanjkuje tehnologije.
Gnusmas nam je samo hotel povedat kaksno filizofijo so imeli pri konstruiranju tega podvozja (odlocili so se za prednsoti in slabosti posamicnih obes). Bo uredu?
(ne morem verjeti da resnicno mislite da je independent suspension kakrsnkoli problem,(sploh za mitsubishi) hehe, res nimate pojma, sploh joie ki je tako pameten glede svojega znanja. esem tebe ne stejem sem ceprav si kdaj kancek zascitniski )
Gnusmas ti se ne sekirat zarad takih postov. Bom jst drek pobiral. Ti samo tako lepo pisi podatke kot jih in bodi za vzor drugim na tem forumu, jst sm svoje dobro ime ze zdavnaj izgubil
Glede tehnike sem jaz bolj za silo, vem pa tako kot ti, da poltoga prema še zdaleč ne pomeni slabših voznih lastnosti.
Moj post ni bil mišljen kot karkoli negativnega napram Lancerju, 4 posamične obese se mi pač ne zdijo pomembna novica. Ali pač je?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov