Aha samo jaz moj avto ne šparam kot večina SUV v izložbi temveč ga peljem in po gozdu in po blatu in ga natovorim kolikor pač gre. Saj sem ga kupil da uživam in da ga iskoristim kolikor lahko.
Vse kar sam doživim z naštetimi avti sem napisal začev od MB CLK240, Tucson itn... zato ne vidim nič slabega v tem, a to kar posamezniki pišejo, da nekaj nakladam pa očitno se njima nekaj takega ni ali se še ne bo zgodilo in jih moti tak način pisanja. Zato me nehaj obtoževati in omenjati nekega tipsona ki nima j***a z drugega foruma. Da im forum velja nebi odšlo več kot 20 kvalitetnih članov.
Spet vzporejati katrico pa Xc90 je isto kot na začetku posta Kaškai pa BMW X5.
Glede na nekakršno braniteljstvo pa ti moj podpis dovolj pove zato ne meni pisat kak boš ti nekomur dal braniteljstvo in podobna j***a. Kar brani ga odzadaj. Velja? Jaz častim ! :P Pa brez zamere. Ne vem koga moti če pišem resnico? Korejski avti so j***a in to sem se prepričal večkrat. Tucson V6 kupljen maja 2005 Avto Kadivec.
Ti dam skan testiranja in popravila 2 menjalnika.Pika.Hočeš skan računa? Ma lepo te prosim kdo si ti, da bom jaz tebi nekaj dokazoval.
Tukaj smo da delimo polemike na Kaškai in vsak ima svoj pogled. To ker tebi ni všeč moj način pisanja pa je tvoj problem. Kuga bi rada? Da vsi pišejo samo tako kot posamezniku odgovarja? Potem pejd na njegov forum pa te bojo za vsako tako banirali.

Hojla, uživajte fantje nedelja je jutri.