martk je napisal/-a:...Potem pa s koleni drsam po plastiki. Najkvalitetnejši plastiki :P
Če pa dobim npr mazdo6, ali toyoto avensis...
Btw, v golfu je bolsa plastika kot pa v toyoti za 15mio, tko da tega glih ni treba grajat

border_ je napisal/-a:Naj se jaz nekaj pripisem... precesal sem vse... dobesedno vse... o znamkah Toyota, Audi, Mazda, Renault... vse to je precej drazje, ce gledam isto opremo, s tem da nimajo 4x4 pogona. Cene se razlikujejo tudi do 1mio SIT.
Da se povem, da me bo golf prisel ceneje ko 4.450.000 SIT... ker mi pogajanja gredo zelo dobro od rok. :P
Sam imam GOLF 4. Pa nimam pipomb, prej sem imel mazdo 626. Priznam, da je mazda bolsa a skoraj za polovico drazja.
p.s.: Francozi imajo samo udobje, tu pa se vse ustavi. Imeli smo 4 avtomobile od Renaulta vsi so po 100k zaceli crkovat kot zakleto. O Peugeotu 307, pa so mi trije odsvetovali, daj so ze novi zaceli crkovati, dva od teh treh sta ga ze prodala. Italjane pa sovraziiiimmmm.... Se pravi ostanejo JAPONCI in NEMCI.
Spyker je napisal/-a:Čisto ni, glede na izkušnje ki jih imajo ljudje s peto generacijo golfa, se bo marsikdo na podlagi tega odločal za nakup naslednje generacije, ali pač neIn kvaliteta materialov in izdelave je tema, ki se jo lahko veže tako na golfa V in bodočega VI kot tudi na ostale VW modele.
Je samo deloma off topicBolje taka konstruktivna debata kot otročje prepiranje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov