ta na slikah je dosti lepša od aktualnega modela ki je neproporcionalen, preozek in premale koloteke ima.... kar se tiče družinskega izgleda je prav da so si avti znotraj znamke podobni saj samo s tem dosežeš unikatnost znamke.....tako kot je rekel en uporabnik (pozabil sem) bmw-ji, audiji, mercedesi, po novem volkswagni in škode itd. so si pač znotraj znamke podobni. Od novih seatov na trgu sta mi všeč altea in toledo....in mislim da v tekem stilu z ibizo nebodo zgrešili. Boljša bo že kot zdajšnja.
notranjost se vid, d je fotošop Fabie, le da je oblika sredinske konzole enaka ostalim seatom, pa barvo displejev prebravu iz zelene na rdečo (števci tipični od Škode in ne Seata)
Če bo podoba Altee ali še posebej Leona, bo lahko super. Sm da se ne bodo zgledovali po Toledu ali Altei XL. Drgač se pa tud men nekam velika zdi Me prav zanima kaj bo nastalo.
na začetnih fotkah/photoshopih je dobr zgledu tale avto, sam klele na konc pa nevem kaj je to, a bo lih razpadu pa napov se prelomu, mislm ni lih najbulš
tale novi model mi pa sploh ne bo všeč,zadnji del avta pa še posebej ne,tako da če bo vsaj tako zgledu kot je tle mal prikazano,moj naslednji avto definitivno, ne bo nova seat ibiza 2008,ker mi ne bo niti malo všeč.
lp,
Zadnjič spremenil K@TJA, dne Sr okt 17, 2007 11:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.