Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
traktor TDI
Novinec

Napisal/-a traktor TDI Po maj 07, 2007 3:57 pm

Baje da na forumih ne vlada demokracija, tako da s takimi pritiski na moderatorje ni mogoče doseči ničesar, razen dobiti kartončka ali dopusta v banovcih. Kolikor je meni znano. Razen, če se lastnik foruma ne strinja. Ta pa mogoče sploh nima interesa se s forumom toliko ukvarjat.

Ne vem.

.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Po maj 07, 2007 7:29 pm

ma dejte no.... of topic in duhovita zajebancija so srž in gonilo dobrih forumov. sankcionirat je treba samo primitivizem!
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po maj 07, 2007 8:25 pm

Mojster Miha je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:
Joie de vivre! je napisal/-a:Kaj se razburjate, če ne bi maral gejev, potem ne bi vozil znamke Citroën, ki je ena izmed najbolj gej znamk nasploh...

Berlingo pa je še Clarksonu všeč in stoji na cool listi... Tako da, kdor bi rekel, da je Berlingo pederski avto, bi takoj fasal karton, res je.

Torej mora dobit karton tudi tisti, ki isto trdi za MINI

LP

Ne, ker Clarkson meni isto...

Pravilnik poznaš, "posel" moderatorja tudi - torej veš kaj je storiti v takem primeru.

LP

Preberi si še enkrat post od Jorgi.

Misliš, da bi tvoja izjava, na forumu namenjenemu MINI-ju, doživela odobravanje »občinstva« ali bi jo sprejeli kot žalitev ?

Spomni se malo na svojo reakcijo na post MILANAKREGARJA v temi » C3 pluriel pomoč-nakup« - kjer je omenjeni zapisal negativne oz šibke točke (kar je bilo tudi eno izmed vprašanj avtorja) avtomobila (povzel naj bi jih iz raznih testov, ki so kot kaže dokazljivi) – ti pa si mu najprej zasebno grozil (navedba MILANAKREGARJA), nato pa v »Banovce« poslal zgolj zaradi našetih napak, ki si jih, kot si zapisal, razumel kot njegovo » antifrancosko hajko«

Da ne boš iskal - tu je vse zapisano

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 27&start=0

Znaš obrazložit v čem je razlika oz kako bi po tvojem prepričanju sprejeli tvojo izjavo na " MINI " forum-u, zanima pa me tudi, kje si našel vir za omenjeno izjavo ?

LP

Mojster Miha, Milankregar ni letel zaradi Pluriela, dejstvo je, da ta avto ne dihta, in če bi ti ZNAL BRATI, bi lahko razbral tudi moje negativno mnenje o tem avto.

Milankregar je šel s foruma zaradi druge reči, in sicer je blatil C5 v temi "Kerga karavana?" z lažjo in iz čistega fašistoidnega sovraštva do znamke Citroën. Naložil je, da hidravlična pumpa za C5 stane €4000 in da zato njegov brat avto prodaja po delih... Naložil je, da ima ta avto 60.000 km in mu kao ne priznajo hidro garancije... Mi smo mu dokazali, da nova pumpa stane €1000, nato mi je dal celo št. šasije in s tem pljunil v lastno skledo, ker sem šel z njo na priznan servis, kjer so mi povedali, da je avto ob zadnjem servisu l. 2003 imel že 80.000 km... Skratka, blatil je avto s težkimi lažmi, poleg tega pa je tudi težki primitivec in si je zaslužil odhod. Vsi ga pogrešamo.

Ti si alergičen name in boš storil vse, da bi me oblatil. Umiri se, stari.

Uporabniški avatar
snip€r
Nov uporabnik

Napisal/-a snip€r Po maj 07, 2007 8:59 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Mojster Miha, Milankregar ni letel zaradi Pluriela, dejstvo je, da ta avto ne dihta, in če bi ti ZNAL BRATI, bi lahko razbral tudi moje negativno mnenje o tem avto.

Milankregar je šel s foruma zaradi druge reči, in sicer je blatil C5 v temi "Kerga karavana?" z lažjo in iz čistega fašistoidnega sovraštva do znamke Citroën. Naložil je, da hidravlična pumpa za C5 stane €4000 in da zato njegov brat avto prodaja po delih... Naložil je, da ima ta avto 60.000 km in mu kao ne priznajo hidro garancije... Mi smo mu dokazali, da nova pumpa stane €1000, nato mi je dal celo št. šasije in s tem pljunil v lastno skledo, ker sem šel z njo na priznan servis, kjer so mi povedali, da je avto ob zadnjem servisu l. 2003 imel že 80.000 km... Skratka, blatil je avto s težkimi lažmi, poleg tega pa je tudi težki primitivec in si je zaslužil odhod. Vsi ga pogrešamo.

Sorry kolega sam ti pa nisi čist diht. Pol bi tebe tudi mogli banat zato ker si blatil minija :?: Glede na to da si mojster foruma bi se lahko malo skuliral in nehal dajati take primitivne izjave. Če nekdo pljune čez citroena je fašist in največji kriminalec ti pa lahko pljuvaš po ostalih znamkah kakor te je volja. Aja in na koncu je to kao joke in vsi ostali ne zastopimo tvojega bednega humorja. Moderatorji naj bi bili zgled za ostale uporabnike ne pa da še dodatno prilivajo olje na ogenj in imajo po vrhu vsega še dvojna merila...
Your car is either French...or good.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi Po maj 07, 2007 8:59 pm

Se strinjam z Joie-jem, četudi me zna včasih prav pošteno pogreti (no, to je lahko tudi dobro, kukr se vzame :P ), milankregar pač ne more biti vzoren primer nedolžnega uporabnika, ki se mu je zgodila huda krivica. Sicer pa noben uporabnik še ni bil banan zaradi ene napačne izjave, gre za skupek vseh izjav, provokacij itd.

Pa upam, da tole ne bo zopet popolnoma zavilo v smer kdojekajrekelkomuinkakojetistinekdonekajrekel nazajkarpaprvemunibilovšečzatojerekeldatopaženirekelinsepotemdruginistrnjalstemdaprvinikaorekeltistegakarjenekomurekeldajeunrekelintakonaprej....

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Po maj 07, 2007 9:22 pm

Če si 30 let nazaj v Franciji imel citroën dijano, te je celo mesto imelo za pedra. To me res žali in ne morem spati zaradi tega.

Snip€r, sva se midva že kdaj srečala?

Imam občutek, kot da je tvoja puška uperjena direktno vame :?

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Po maj 07, 2007 9:46 pm

milankregar je imel precej s pomenom takšen nick. Precejkrat je ustrelil kako neumno in je bil znan kot eden izmed provokatorjev tu gor.

Joie?Joie je kaveljc, kot bi rekel meni ljubi Andrej Krbavčič. Če bi blo več takih moderatorjev, bi bil forum lepši.Pa ne samo ta.

Novi spaček?hm. Tako tako. Saj oblika se mi niti ne zdi tako napačna. Ampak kdo naj bi to kupil? Res ne vidm kake hudo velike ciljne skupine.
Slika

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha To maj 08, 2007 6:27 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Kaj se razburjate, če ne bi maral gejev, potem ne bi vozil znamke Citroën, ki je ena izmed najbolj gej znamk nasploh...

Berlingo pa je še Clarksonu všeč in stoji na cool listi... Tako da, kdor bi rekel, da je Berlingo pederski avto, bi takoj fasal karton, res je.

Torej mora dobit karton tudi tisti, ki isto trdi za MINI

LP

Ne, ker Clarkson meni isto...

Pravilnik poznaš, "posel" moderatorja tudi - torej veš kaj je storiti v takem primeru.

LP

Preberi si še enkrat post od Jorgi.

Misliš, da bi tvoja izjava, na forumu namenjenemu MINI-ju, doživela odobravanje »občinstva« ali bi jo sprejeli kot žalitev ?

Spomni se malo na svojo reakcijo na post MILANAKREGARJA v temi » C3 pluriel pomoč-nakup« - kjer je omenjeni zapisal negativne oz šibke točke (kar je bilo tudi eno izmed vprašanj avtorja) avtomobila (povzel naj bi jih iz raznih testov, ki so kot kaže dokazljivi) – ti pa si mu najprej zasebno grozil (navedba MILANAKREGARJA), nato pa v »Banovce« poslal zgolj zaradi našetih napak, ki si jih, kot si zapisal, razumel kot njegovo » antifrancosko hajko«

Da ne boš iskal - tu je vse zapisano

http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 27&start=0

Znaš obrazložit v čem je razlika oz kako bi po tvojem prepričanju sprejeli tvojo izjavo na " MINI " forum-u, zanima pa me tudi, kje si našel vir za omenjeno izjavo ?

LP

Mojster Miha, Milankregar ni letel zaradi Pluriela, dejstvo je, da ta avto ne dihta, in če bi ti ZNAL BRATI, bi lahko razbral tudi moje negativno mnenje o tem avto.

Ponavljam vprašnje :

LP

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! To maj 08, 2007 6:48 am

Takoj sem pojasnil, da je bila izjava mišljena karikirano, in ne bi nihče smel biti užaljen. Konec koncev cel splet govori o tem, kako je MINI priljubljen med homoseksualci in jaz sem namigoval na ta obstoječi fenomen, ki se ga nisem izmislil jaz. Za BMW 330i ne bi nikoli rekel, da je pederski avto, ker ta izjava ne bi imela niti drobtinice podlage. Če je že bil kdo užaljen, se mu na tem mestu iskreno opravičujem.

Preveč pričakujete od moderatorjev. Mi nismo 100% nevtralni roboti, nismo neki vzvišeni razsodniki, ampak smo ljudje kot vi, zato znamo tudi sami biti včasih problematični. Do sedaj sem talal opozorila zgolj zaradi direktnih verbalnih napadov ali očitnega fašistoidnega zavajanja kot v primeru Kregar. Vrgel sem dol dva problematična primerka, ki bi itak šla kmalu dol tudi brez mene, bodi prepričan, njuna usoda je bila zapečatena že ko sta se prijavila na forum...

LP,
Martin

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To maj 08, 2007 7:22 am

Kaj je pol Sean Conery peder al ne?

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! To maj 08, 2007 7:29 am

In to težki... 8)

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To maj 08, 2007 7:38 am

:lol: :P :lol:

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So nov 03, 2007 1:11 pm

Novi 2CV in infomotori...

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe apr 04, 2008 3:32 pm

Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Pe apr 04, 2008 5:18 pm

Jaz bi 100x raje videl novo Dyane...

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe apr 04, 2008 6:39 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Jaz bi 100x raje videl novo Dyane...

Jaz pa oživljenega C-Cactusa :)

Slika
Slika
Slika

Po velikosti izgleda primerljiv s tistim na risbah. Bil bi najboljši naslednik spačka ali pa tudi Dyane čeprav nima retro oblike.

lp

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder To apr 08, 2008 9:13 am

Bo se treba ozirat stran ce bomo srecali tale avto po cesti. Bruuuuh
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Če sep 03, 2009 6:31 pm

Nekaj je v zraku, čutim, da se pripravlja senzacija. Tale slika se je danes pojavila na Facebooku:

Slika

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Ne sep 06, 2009 2:28 am

No, to bo pa zanimivo spremljat. :tipk

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika