drugače pa v celoti mi je pa zelo všečen,dosti boljš od predhodnika....
feltne super pašejo,notranjost je pa uwaw

Lignage je napisal/-a:
Sicer pa ta novi hrošč obliko povzema po nekih ameriških predelavah starega hrošča, kajne?
Lignage je napisal/-a:
Sicer pa ta novi hrošč obliko povzema po nekih ameriških predelavah starega hrošča, kajne?
Lignage je napisal/-a:Sicer pa ta novi hrošč obliko povzema po nekih ameriških predelavah starega hrošča, kajne?
Ceed je napisal/-a:Notranjost ima bolj malo skupnega z originalom.
Lignage je napisal/-a:@drugmirko: Meni je pa ravno zato tako presneto dober ker je, ne boš verjel, preprost...![]()
~toMmy~ je napisal/-a:Ceed je napisal/-a:Notranjost ima bolj malo skupnega z originalom.
Glede tega se nikakor ne strinjam. Lakiran del armaturne plošče je mene (tudi na račun diskretnega spodnjega dela sredinske konzole) takoj spomnil na takšno izvedbo:
Števec je v tem stilu:
Volan:
Poleg tega so še sedeži oblikovani podobno starim oz. vsaj tako prešiti, da jim delujejo podobno, bunka menjalnika in ročna zavora sta v podobnem stilu, zgornji rob vratnih tapet je lakiran in dvomim, da je to vse. Mislim, da jim je za moderen avto dobro uspelo pričarat vzdušje starega Beetla, sploh če pogledamo, kako daleč od originala je v notranjosti bil predhodnik.Lignage je napisal/-a:@drugmirko: Meni je pa ravno zato tako presneto dober ker je, ne boš verjel, preprost...![]()
Ja, ta preprostost, kljub kar nekaj detajlom, je tudi meni všeč, ne samo pri Beetlu. "Top chop" je pa definitivno najboljša poteza na tem avtu!![]()
Nasplošno pa zelo posrečen avto, čeprav v primerjavi z orginalom nekoliko preveč "debel". So že kaj omenjali R verzijo?Vse kar še potrebuje, je pester nabor retro dodatne opreme oz. dodatkov po želji.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov