Lignage je napisal/-a:
o, daaaa... lajkam zelo

! sicer nisem nek ljubitelj SUV vozil in v njih najdem nekekga pretiranega smisla, ampak Cactus mi je bil pa, s svojo veselo enostavnostjo in nepretencioznostjo, všeč! kot je videt je, vsaj na kabini, veliko od tega ostalo tudi produkcijski verziji...
in, če je to res teaser končnega produkta, pa je opazit še eno zanimivo stvar, ki bo spet "razburkala" forume, "čudila" testerje po revijah in sprožala "plazove" nestrinjanja komentatorjev.... spet so naredili zadnja vrata s FIKSNIMI ŠIPAMI!
...ker, zadnja šipa je očitno prevelika, da bi se lahko spustila v spodnji del vrat, poleg tega pa se na šipi nasprotnih vrat, tudi zelo jasno vidi "klipsna" za zračenje, s katero se pri trivratnih modelih včasih da malo "priškrnit" zadnja okna....

.
mene to, kot sem že pri DS4 velikokrat povedal, ne moti... se pa strinjam, da je pri DS4, katerega ciljni kupci niso glih več članske družine, to veliko manj moteče, kot je/bo to tu... če si ljudje v večini želijo ali, če so iz nekega čudnega "predsodka" prepričani, da se morajo okna na zadnjih vratih spustit (čeprav tega -če sploh kdaj- ne počnejo več, kot parkrat na leto, pa še takrat bi blo bolj učinkovito, če bi odprli cela vrata (luftanje vročega avta)), jim je to treba omogočit... če ne so nesrečni in avtomobila tudi zaradi take banalnosti- ne kupijo! tole pa, za razliko od DS4, ni "nišni model"...