drugmirko je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Meni pa avto izgleda več kot odlično. Že v osnovi je nadpovprečno dobro oblikovan, pa tudi potem je vse narejeno v tej smeri, da je lep - sprednje, zadnje luči, odbijač spredaj...
V glavnem jim gre ena velika pohvala za tole!
In vsa njegova francoska konkurenca mi ob pogledu na tole deluje kot polizdelek. iskreno...
he... se tudi jaz brez problema podpišem pod tole... še posebej glede na konkurenco in to vključno s kvaliteto njegovega dizajna! avtek je štengo in pol konkretnejši izdelek od raznih Daihatsu Cuorejev, Daewolet Sparkov, Hond Brio Toyot Aygo ali česa še hujšega! enako velja tudi za trditev o njegovi francoski konkurenci! ...oziroma o Twingu, ker drugih itak ni
... Twingo boleha za isto boleznijo, kot UP, sam v še hujši obliki, ker UP-ov karakter je zelo razvodenel, tanovi Twingo ga pa niti nima...
moje p*zdakanje torej ne leti na UP v razmerju z njegovo trenutno konkurenčno realnostjo, temveč na UP v razmerju proti temu, kar bi UP lahko bil!
in na konceptu smo videli, da bi -brez škode na vse njegove ostale lastnosti- lahko bil veliko bolj simpatično vesel in radosten avtek, poln življenja...en tak... nemški C3! pa ni! od vsega tega je ostal samo ...nemški! zato, ker so uspeli spremeniti praktično vsak delček njegovega "telesa", mu podret razmerja in naklone ter zategnit in otopet vse linije na njem! in to ravno toliko, da avto kot celota zgleda bleda in ugasla kopija samega sebe...
da bo mogoče lažje razumet, kaj me moti... na enako ziheraško/žalosten način je v prehodu iz koncepta v proizvodnjo razvodenel Citroenov C6! tudi tam so zelo uspešno ubili ves karakter in življensko slo, ki je v koceptu kar kipela, na produkcijski verziji pa, tako kot pri UP-u (in kljub praktično "zvestem&identičnem" posnemanju značilnosti koncepta) ni videti skorajda več nič od tega...
to seveda ne pomeni, da si mislim, da bi avto tak kot je, bil slab v primerjavi z drugimi. vendar enako, kot UP, ni tisto, kar bi z lahkoto lahko bil...
Kje si pa izgubil Kio Picanto.Meni najlepši avto tega razreda.Je pa res kot kaže nekaj na tem ker ko sem ga kazal mami je rekla da ji je všeč pa čeprav je precej anti VWjevsko nastrojena.
Ceed je napisal/-a:brez rež za zrak ob centralni konzoli... Sem upal, da bo tako brezkompromisno varčevanje omejeno naj Aygota.
Ni Aygo edini