Tomcatter je napisal/-a:Oprosti ampak vse spoštovanje ki sem ga imel do tebe in tvojih umetniških komentarjev je šlo. Raje nikdar več ne reči komu da nima okusa ker boš samo svoji priljubljeni znamki in ostalim fanom ugled uničeval.
Bilo je zgolj
moje mnenje, ki sem ga podal nekoliko ostreje. Ampak armature v Audijih mi res niso všeč.
Se iskreno opravičujem

ops:
Nemci so na področju tovrstnih avtomobilov v preteklosti delali največ in to se jim danes obrestuje. Drugi nenemški konkurenti (ali tisti ki hočejo konkurirati) so imeli v preteklosti težave (Volvo, Saab, Jaguar) ali pa jim preprosto te avtomobili niso prioriteta in večino zaslužijo z manjšimi vozili, s temi večjimi pa hočejo pridobiti na ugledu (Citroën, Lancia).
Mick Jerry je napisal/-a:Dejansko armatura v resnici izgleda bolj takšna kot je na Tomcatterjevi sliki kot pa na Lignageovi.
Lignane, strelaš jih. Na tvoji sliki izgleda res obupno z odtenki, ker je slika prežgana.
No, saj vemo kako izgleda armatura Audija A6 v resnici, zato si pač ne potrebujemo ustvarjati mnenja prav iz te slike.
Mick Jerry je napisal/-a:Poskusi eno stvar: nekje dobi katerega koli audija po letu 2003 in ga uporabljaj vsaj en dan. Potem boš videl, zakaj je armatura dobra.
Tole bi bila res zadnja in edina možnost še zame, da bi odkril kaj za vraga je Audijev čar. No katalog novega A4 imam že doma
lp