Meni se pa prav nič ne zdi "difektna" Pravzaprav je premišljena zaradi preglednosti, ki je pri takšnem avtomobilu izredno pomembna
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Po eni strani še bolje da niso smerokazi na ogledalih nevem zakaj se usi spotikate če avto nima smerokazov na ogledalih.kot da to kakšnega odvrne od nakupa.sicer če ti pa ni tko ušeč lohka komot zamenaš sam € treba met.
ma ne saj se ne spotikam ob te smerokaze, le nemški avtomobili imajo v celoti tudi smerokaze v vzratnih ogledalih. se mi zdi zanimivo da opel ne sledi trendu nemških znamk.
INFINITI je napisal/-a:Meni se pa prav nič ne zdi "difektna" Pravzaprav je premišljena zaradi preglednosti, ki je pri takšnem avtomobilu izredno pomembna
Čeprav je pa res, da se da tak problem rešiti tudi drugače. Saj je lepo, da so šli malo izven standardne oblikovalne prakse kar se tega detajla tiče ampak vsaj zame ga niso dodelali. Je pa lepo, da so poskusili.
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."