Joie de vivre! je napisal/-a:Ta avto ne bo dosegel nekega učinka na trgu. Edini, ki mu je v tem razredu uspelo, je Opel Meriva, vse drugo pa je pod pričakovanji. Za Modusa so pričakovali 300.000 prodanih letno, realna številka pa se je ustavila pri 75.000 (vir: Delo).
Še bolj so se ušteli pri mini karavanih. Če je 10 let nazaj še kakšna družina kupila polota karavan ali P206 SW, danes na nakup takega avtomobila nihče ne pomisli več. Na cesti sem videl morda za prste ene roke Cliotov in P207 karavanov. Čemu bi kupil, ko pa za enak denar dobiš C-maxa ali pa X Picasso.
Joie de vivre! je napisal/-a:Še bolj so se ušteli pri mini karavanih. Če je 10 let nazaj še kakšna družina kupila polota karavan ali P206 SW, danes na nakup takega avtomobila nihče ne pomisli več. Na cesti sem videl morda za prste ene roke Cliotov in P207 karavanov. Čemu bi kupil, ko pa za enak denar dobiš C-maxa ali pa X Picasso.
firebird je napisal/-a:Pa presneto, če se vam Venga ne zdi škatlasta, pol pa jaz ne vem kaj je škatla,pane me narobe razumet, si lastim že 3 Kio zdajšnji Magentis bo še za dolgo, potem nekoč pa K7
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov