CITROENAR ŠT 1 je napisal/-a:Ok, saj ne rečem, vsak ima soj okus in tako je - prav je tako, ampak, je pa treba povedat, vsaj z mojega stališča tako vidim, da je včasih kakšna osvežitev lahko še kako osvežilna, poglej Jaguar, kje je bil preden je prispel XK in kasneje XF. Saj vem, po eni strani bi radi, da bi bili avtomobili naših najljubših znamk da na kratko rečem zvesti sebi in filozofiji znamke (oblikovno, tehnološko,...) kaj naj rečem, tudi jaz sem po septembru 2006 upal z gromozanskim pričakovanjem, da bo C5 II ala serijski C-Metisse, in ko sem 1. ugledal testno mulo C5 limuzine sem bil kar malo razočaran, ampak tak kot je je še kako dobičkonosen za Citroen in včasih je treba narest tudi kakšen korak nazaj, da bi šel lahko naprej. Isto je tudi z ostalimi, in tu Volvo pač ni izjema, ker hočeš nočeš se je treba pač podrejat zahtevam trga (kupcev), ker so oni tisti, ki kupujejo in ti devajo denar, za razvoj,...............
Mislim, da je ta S60 res super in zna, če bodo to kupci znali prepoznati, lahko pošteno zatresel hlače nemški premium konkurenci. Ni se pa treba strinjat z menoj. Lahko pa jim zaželim vso srečo pri prodaji tega trendom podleženega lepotca.![]()
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost