Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Če sep 03, 2009 10:32 am

Samo se res vidi kdo od vas je ljubosumen ker vozite nemški ali francoski avto, in ugotavljate da značka vseeno ni vse. Hyundai in Kia premagujeta velike ovire evopejskih glav.

Dobro da samo hyundai "kopira", ko pa VW, Škoda, Audi, Seat ali peugeot, citroen in podobno PA RESNIČNO NIMAJO NIČESAR ENAKEGA ALI SKOPIRANEGA :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nekateri imate debilne izjave, še več pa jih potrebuje optika.

P.S. aja in po vašem naj žaromete in žmigavce dajo na streho da za vas nebo kopija???

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Če sep 03, 2009 11:17 am

Meni ta bi-color volan ne gre in teh 16" pa ne morem videt, tako, da sem ji podaril 19" :D

http://www.shrani.si/f/3m/Y6/3f8QNORh/sonata1.jpg

vugy
Stalni uporabnik

Kraj: AT-SLO

Napisal/-a vugy Če sep 03, 2009 11:28 am

mihaing je napisal/-a:Samo se res vidi kdo od vas je ljubosumen ker vozite nemški ali francoski avto, in ugotavljate da značka vseeno ni vse. Hyundai in Kia premagujeta velike ovire evopejskih glav.

Dobro da samo hyundai "kopira", ko pa VW, Škoda, Audi, Seat ali peugeot, citroen in podobno PA RESNIČNO NIMAJO NIČESAR ENAKEGA ALI SKOPIRANEGA :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

P.S. aja in po vašem naj žaromete in žmigavce dajo na streho da za vas nebo kopija???

Pa kaj vam primanjkuje mamine ljubezni????? pa vozi ti kaj hočeš....magari poganjalca z hyundai značko.......samo ne vsiljuj tega drugim......meni ki mi je všeč zaenkrat vw tudi zadnje čase ni všeč da postajajo vsi enaki, pa kljub temu ne pišem kako drugi nevedo kaj vozijo, ker so obremenjeni z značkami, ter da še niso probali vw

je pa res da sta si malo podobna v linijah z passatom cc, kar pa lahko da niti ni slabo....to kaj a ti pišeš, je tak kot da bi pisal jaz v temi z vw-jem ko recimo kritizirajo novega polota, jaz pa bi pisal kako so obremenjeni z značkami ter da ne vejo kako je vw zakon.....HALLOO?

meni če bo avto všeč, me noben na forumu nebo prepričal v naprotno

:lol: :lol: če pa mi nebo, pa si ga enostavno nebom kupil

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Če sep 03, 2009 11:50 am

Tale i40 izgleda res fenomenalno, prav nič "korejsko". In tudi sam ne vidim nekega kopiranja. Morda kak element na prvi moment deluje kot deja vu, to je pa tudi vse. Verjamem, da bo tudi kvaliteta na visokem nivoju, kot je to v zadnjem času pri korejcih že nekako prišlo v navado. In strinjam se tudi s tistimi, ki pravijo, da če bi imel avto gor neko drugo značko, bi vsi rekli: "Vaauuuuu!" Značkarstvo je očitno res neka posebna bolezen. :P
Antiznačkar po prepričanju

himi

Napisal/-a himi Če sep 03, 2009 1:56 pm

Motorji:

Bencinarji:
1.6 (samo Koreja)

2.0 166 konjev

2.4 GDI (direktni vbrizg) 201 konj

3.5 V6 (ameriški trg) z 250+ konji. Ni še podatkov

Dizli:

2.0L dve verziji: 150 in pa 184 konjev

2.2L 204 konji

Menjalnik 6 stopenjski avtomatik z prestavnimi ročicami tudi na volanu. Sicer nič novega, ampak prvič v Sonati.

Pride tudi hibrid z 2.4L bencinarjem in elektro motorjem in sicer v 2012. Kmalu za tem pa tudi plug-in verzija.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če sep 03, 2009 3:11 pm

mihaing je napisal/-a:Samo se res vidi kdo od vas je ljubosumen ker vozite nemški ali francoski avto, in ugotavljate da značka vseeno ni vse. Hyundai in Kia premagujeta velike ovire evopejskih glav.

Ne bo ti ratalo pri prepričevanju. Kdor je PRO je pro.... kdor je anti je anti... Preveč se sekiraš. Nimaš pa nič (0) od tega :lol: .
Meni je tale Hyundai všeč, a še vedno bi si kupil kaj drugega za ta denar (če bi ga imel). Pa reci, da je v moji evropejski glavi ovira :P i don`t care. Se pa zihr dobr pelje...
LP

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Če sep 03, 2009 3:27 pm

pugi405 je napisal/-a:

Ne bo ti ratalo pri prepričevanju. Kdor je PRO je pro.... kdor je anti je anti... Preveč se sekiraš. Nimaš pa nič (0) od tega :lol: .
Meni je tale Hyundai všeč, a še vedno bi si kupil kaj drugega za ta denar (če bi ga imel). Pa reci, da je v moji evropejski glavi ovira :P i don`t care. Se pa zihr dobr pelje...
LP

Kdor se tukaj sekira se ti, ker se obremenjuješ s tem, kaj slabega bi si ljudje mislili o tebi, ker bi si kupil in vozil z novim Hyundaiem. To ti je europsko razmišlanje.

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR Če sep 03, 2009 3:32 pm

Men je zunaj zelo lep, v duhu štirivratnih kupejev, edino za luči se še nism odloču, če mi niso mal prevelike. Bo treba na kšne mal kvalitetnejše slike počakat. Notranjost je pa tut kr simpatična, samo barvna kombinacija mi na slikah deluje neposrečena. Sam dobr, tut to bo mogoče na kvalitetnejših slikah bolš zgledal.

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Napisal/-a pugi405 Če sep 03, 2009 4:12 pm

Gosic je napisal/-a:
pugi405 je napisal/-a:

LP

Kdor se tukaj sekira se ti, ker se obremenjuješ s tem, kaj slabega bi si ljudje mislili o tebi, ker bi si kupil in vozil z novim Hyundaiem. To ti je europsko razmišlanje.

V redu bo... :EE Ti kot prodajalec Hyundai vozil bi mel izvrstne argumente za prodajo. Takoj bi te zaposlil. :twisted:

Uporabniški avatar
maserati
Nov uporabnik

Napisal/-a maserati Če sep 03, 2009 4:29 pm

Ljudje ne se kregat, nisem nič slabega mislil s primerjavo, nenazadnje bom tudi sam najverjetneje za moj naslednji avto kupil Hyundaia.

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Če sep 03, 2009 6:02 pm

himi je napisal/-a:Motorji:

Bencinarji:
1.6 (samo Koreja)

2.0 166 konjev

2.4 GDI (direktni vbrizg) 201 konj

3.5 V6 (ameriški trg) z 250+ konji. Ni še podatkov

Dizli:

2.0L dve verziji: 150 in pa 184 konjev

2.2L 204 konji

Menjalnik 6 stopenjski avtomatik z prestavnimi ročicami tudi na volanu. Sicer nič novega, ampak prvič v Sonati.

Pride tudi hibrid z 2.4L bencinarjem in elektro motorjem in sicer v 2012. Kmalu za tem pa tudi plug-in verzija.

Himi, a veš morda kdaj pride 1.6TCi? Bilo je rečeno, naj bi se pojavil izključno za EU, vendar kasneje.

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Ne sep 06, 2009 12:37 am

Ampak več slik ko vidim od tega avtomobila bolj se mi dopade, pa je kopija ali pa ne. Dopade se mi zunaj in znotraj, motorizacija, če ni človek preveč zahteven je vse prej kot siromašna, luči vsaj meni niso prevelike.
Moram reči, da se je Hyundai v tem razredu po moji listi najljubših avtomobilov močno premaknil navzgor, ker predhodnik - torej sedajšnja Sonata, roko na srce, ni bila kakšen biser ne v tehnologiji, ne v obliki, samo ta i 40 bo pa kar poštena zadevica. :twisted:

Keep up the good work Hyundai.

Pa ljudje, ne se kregat. ;) Saj vsakemu je verjetno ena znamka ali pa model najbolj pri srcu, vendar pa to še ne pomeni, da je treba vse ostalo popljuvat. ;)

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Če sep 17, 2009 11:43 am

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

himi

Napisal/-a himi Če sep 17, 2009 11:47 am

***** je lepa!!

himi

Napisal/-a himi Če sep 17, 2009 11:58 am

Slika

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Če sep 17, 2009 12:56 pm

Mater, deluje res strupena

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR Če sep 17, 2009 1:00 pm

Huda! Najprj ful lep ix35, zdj pa še tale sonata in to u parih dneh. Hyundai je očitno v formi. Kr tko naprj. Oblikovno je tole zame na vrhu razreda, če bo folk nehu komplicerat glede znamk, bo tole hyundaiov prodor v d segment.

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Če sep 17, 2009 4:01 pm

V rdeči dobr zgleda..
Let there be rock!

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Če sep 17, 2009 4:19 pm

lepa, sam sprednji del gril + pokrov motorja zgledata tako, kot bi čez morko steklo gledo, lomljena slika, ne vem kk naj opišem, me kr oči bolijo :D

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Če sep 17, 2009 5:10 pm

Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: AssKicker in 10 gostov