Ni mi pa jasen tale stavek, ki sem ga zasledil na eni izmed spletnih strani; cenovno bo novi peugeot 208 konkuriral fiesti in polu? Cene teh dveh pa nista na isti ravni

esem je napisal/-a:..., se mi pa ne zdi v osnovi slaba oblika....
Kdove, mogoče pa so cene obeh dejensko podobne v tisti državi, kjer je ta tekst nastal... (kje natančno pa si to zasledil?)zany je napisal/-a:Ni mi pa jasen tale stavek, ki sem ga zasledil na eni izmed spletnih strani; cenovno bo novi peugeot 208 konkuriral fiesti in polu? Cene teh dveh pa nista na isti ravni
zany je napisal/-a:L` Peugeot 208Spredaj izgleda super, zadaj mi je odbijač malce smešen, notranjost 1a. Kolikor je videti je vse šlo le v vizualne stvari, ker prostornost bo tule trpela...
drugmirko je napisal/-a: tisto kar je bistveno pa je, da je prostornejši od svojega predhodnika, kljub temu, da je manjši!
sašo5 je napisal/-a:kako? na račun česa?
To se tako hecno sliši, kot tista; "bomo šparali in vzeli tam in tam, ampak prikrajšan ne bo nobeden, pa tudi poznalo se ne bo"
Meni osebno je pri temu 208 storjen korak nazaj. 207 mi je bil fantastičen, tole mi zgleda kot neko skropucalo...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov