Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Renault VG
Uporabnik

Re: 2012 VW Golf VII./Jetta

Napisal/-a Renault VG Če feb 10, 2011 5:16 pm

grizli je napisal/-a:Golf 6 09- predvidoma 12
Konec leta 2008 je bil predstavljen.Ne vem pa kdaj je prišel k nam, ali konec 08 ali v začetku 09.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Če feb 10, 2011 5:33 pm

zany je napisal/-a:se pa se nova jetta v Sloveniji že prodaja :)

Uradna prodaja Jette se prične 15. februarja, ko bo tudi slovenska novinarska konferenca...

Renault VG je napisal/-a:
grizli je napisal/-a:Golf 6 09- predvidoma 12
Konec leta 2008 je bil predstavljen. Ne vem pa kdaj je prišel k nam, ali konec 08 ali v začetku 09.

Konec 2008! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

GTI 211
Nov uporabnik

Napisal/-a GTI 211 Če feb 10, 2011 5:46 pm

grizli je napisal/-a:Pišem po spominu:

Golf 4 97-03
Golf 5 03-09
Golf 6 09- predvidoma 12

Focus 1.gen. 98-04
Focus 2.gen. 04-10
Focus 3.gen. 10-??

Mazda3 1.gen 03-09
Mazda3 2.gen. 09-??

Iz tega je razvidno, da so se vse generacije Mazde3 in Focusa ter Golf 4 in 5, obdržale na trgu približno 6 let, medtem ko bo zadnja, 6. generacija Golfa "zdržala" predvidoma le do leta 2012 oz. vsega skupaj 3 leta.

Golf mk6 je na trgu od jeseni 2008 in ne 2009.

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Po avg 22, 2011 11:02 am

GTI_Mk4
Novinec

Napisal/-a GTI_Mk4 Ne sep 18, 2011 11:22 am

ve kdo kdaj bi naj golf 7 ven prišel?

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC So jan 21, 2012 12:12 pm

Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 So jan 21, 2012 12:30 pm

In kaj bo drugacen od 5, pardon, 6?

Mogoce bodo letvice drugacnih linij. Ce bi 4, 5, 6 in 7-ko takole zamaskiral in jih vstric postavu, bi blo vse isto. :D

Pac, golf je povprecen avto za povprecne ljudi.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC So jan 21, 2012 12:39 pm

jack86 je napisal/-a:In kaj bo drugacen od 5, pardon, 6?

Mogoce bodo letvice drugacnih linij. Ce bi 4, 5, 6 in 7-ko takole zamaskiral in jih vstric postavu, bi blo vse isto. :D

hehe, in ti si seveda nadpovprečen, ane jack =P

Dej, ne pali teme z neumnimi komentarji. Bodi nadpovprečen, kot misliš da si in poskušaj razmišljati produktivno. Če ti znese, seveda.

lp

YOC

8)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So jan 21, 2012 1:32 pm

Ja če si "attention whore", ti ga definitivno odsvetujem, ampak če ti že v osnovi primanjkuje karakterja, potem ti na žalost niti tvoj rabljeni Saab ne bo pomagal.

Sicer pa ja, eden najuspešnejših avtov vseh časov, na testih vedno na/pri vrhu, cel razred se imenuje po njem, ima ogromno lastnikov, ljubiteljev, klubov, predelovalcev po celem svetu... čisto povprečen... aja, čaki... a ni to nadpovprečno al kako se že to gleda? :D A potem je recimo Megane podpovprečen avto (glede na to, da je slabši) za podpovprečne ljudi? :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Napisal/-a jack86 So jan 21, 2012 2:04 pm

Tommy, Bolje rabljen zjahan poceni saab in polno ostalih uzitkov, ki ti jih lajf ponuja, kot precenjen npr. golf in zivljenje posveceno samo avtu ;)
Zadnjič spremenil jack86, dne So jan 21, 2012 2:23 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Napisal/-a jack86 So jan 21, 2012 2:12 pm

....ok sorry zaradi zaljenja, ampak tak je moj pogled na vseskupaj, katerega ti pac ne sprejmes.

Brez zamire ;)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ So jan 21, 2012 3:15 pm

jack86 je napisal/-a:Tommy, Bolje rabljen zjahan poceni saab in polno ostalih uzitkov, ki ti jih zivljenje ponuja, kot precenjen golf, na katerega ti vedno pride ko ga zagledas (mimogrede,nekateri imamo za take uzitke zenske) in zivljenje posveceno samo avtu ;)

Ne vem od kod ti takšne debilne, zafrustrirane izjave brez kakršnekoli podlage, ampak se počasi sprašujem, če si mogoče nekoliko duševno moten, ker česa takega od normalnega, razgledanega odraslega človeka nikakor ne moreš pričakovat. Pa ne jemlji tega kot žalitev, dejansko si deležen usmiljenja iz moje strani. Sem pomislil, da bi to izjavo celo prijavil moderatorjem, ampak je že to, da se ti sploh plete kaj tako bolanega (povezovanje moje spolnosti z avtom) po glavi, dovolj velika kazen zate. Upam, da je neracionalni prezir do Golfa tvoja edina večja frustracija, ker drugače bi bilo morebiti najbolje, da si poiščeš strokovno pomoč.

Za Golfa sem že lepo utemeljil, da ni (bil) precenjen, ampak do zdaj primerljiv oz. mogoče celo cenejši od kakšnega Megana, Focusa, Mazde3... Če si ti ne moreš privoščit novega, še ne pomeni, da je precenjen. A te to mogoče tako zelo tare? Je to razlog za tvoje pogoste frustracije v zvezi s PREDMETOM, ki meni definitivno ne pomeni toliko, kot gre tebi v nos?

Moja punca je pa super in sva srečno skupaj že kar nekaj let, hvala za vprašanje.

P.S.: Bi prosil še za razlago, zakaj naj bi po tvoje jaz, ki vozim Golfa, bil prikrajšan "polno ostalih užitkov", ki jih ponuja življenje in od kod ti ideja, da je moje življenje posvečeno samo avtu? Nerad te razočaram, ker si očitno zelo prepričan v svoje mnenje, ampak če si lastiš Golfa, to ne pomeni, da mu moraš posvetit ves svoj čas in tudi na življenje ne vpliva negativno, kvečjemu olajša ti ga. Ok, da ne bom lagal, je pa nekaj zelo motečega pri Golfu, je namreč magnet za forumske zafrustrirance, za kar pa nekako ne najdem niti razlage, niti rešitve.
Zadnjič spremenil ~toMmy~, dne So jan 21, 2012 3:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos So jan 21, 2012 3:20 pm

Fantje, kr kregite se, ko prideta i30 in Ceed, se boste res začel :lol:
Slika

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Napisal/-a jack86 So jan 21, 2012 3:33 pm

@Kalos Verjamem :)

@tommy, je ok ;)

V prvem postu sem povedal, da se golf drži zdnjih nekaj generacij klasičnih oblik, ker je namenjen šiiirokemu zboru kupcev. Eni pač to preberete kot žalitev.

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So jan 21, 2012 3:36 pm

jack86 je napisal/-a:@Kalos Verjamem :)

@tommy, je ok ;)

V prvem postu sem povedal, da se golf drži zdnjih nekaj generacij klasičnih oblik, ker je namenjen šiiirokemu zboru kupcev. Eni pač to preberete kot žalitev.

Mogoče se nekateri počutijo užaljene, ko poveš da je golf povprečen avto. Ampak samo to je, povprečen avto, narejen da ugaja čimvečjemu krogu ljudi, ni premium, ni ueberavto, ni spaceshutlle, je samo politično korekten avto, ki vzbuja ravno toliko čustev kot asfalto po katerem se vozi, nič torej.

Zdej se bo našlo nekaj norcev, ki bo mislilo, da SPET govorim čez golfa, ampak boli me...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So jan 21, 2012 3:38 pm

~toMmy~ je napisal/-a:

Ja če si "attention whore", ti ga definitivno odsvetujem, ampak če ti že v osnovi primanjkuje karakterja, potem ti na žalost niti tvoj rabljeni Saab ne bo pomagal.

Sicer pa ja, eden najuspešnejših avtov vseh časov, na testih vedno na/pri vrhu, cel razred se imenuje po njem, ima ogromno lastnikov, ljubiteljev, klubov, predelovalcev po celem svetu... čisto povprečen... aja, čaki... a ni to nadpovprečno al kako se že to gleda? :D A potem je recimo Megane podpovprečen avto (glede na to, da je slabši) za podpovprečne ljudi? :D

Zakaj žalitve?

Zakaj ti primanjkuje karakterja če voziš drug avto? Prej bi lahko trdil nasprotno, da se ne podrejaš večini, da razmišljaš s svojo glavo, imaš konec koncev drugačen okus, nekaterim špač golf ni všeč in niso zaradi tega nič več ali manj od vas, VW loverjev...

Pa ne vem zakaj bi bil če namesto golfa voziš npr megana attention whore...ali hočeš povedati da je magan tolkio bolj upadljiv, atraktiven avto kot golf? :mrgreen:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Napisal/-a jack86 So jan 21, 2012 3:55 pm

@maniaxx, mislim da sva že vsaj 2 psihično motena :lol:

Če je kakšen psihiater na tem forumu, naj prebere moje poste v tej temi. Enkrat sem malo zamešal spolnost in pripadnost znamke, ampak sem se vgiznu v jezik in popravil post.

Naj mi javi, če je potrebno, ga takoj obiščem! ;)
Zadnjič spremenil jack86, dne So jan 21, 2012 3:59 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So jan 21, 2012 3:57 pm

jack86 je napisal/-a:@maniaxx, mislim da sva že vsaj 2 psihično motena :lol:

Js zase to že tak vem :mrgreen:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ So jan 21, 2012 4:05 pm

maniaxxx je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:

Zakaj žalitve?

Zakaj ti primanjkuje karakterja če voziš drug avto? Prej bi lahko trdil nasprotno, da se ne podrejaš večini, da razmišljaš s svojo glavo, imaš konec koncev drugačen okus, nekaterim špač golf ni všeč in niso zaradi tega nič več ali manj od vas, VW loverjev...

Pa ne vem zakaj bi bil če namesto golfa voziš npr megana attention whore...ali hočeš povedati da je magan tolkio bolj upadljiv, atraktiven avto kot golf? :mrgreen:

Reakcija je temeljila že na njegovih predhodnih postih in tudi sledeči (poglej tisto, kar sem citiral in je potem spremenil), so dali jasno slutit, kam pes taco moli. Dejansko si si sam odgovoril, kaj me je zmotilo pri njegovem postu. Posploševanje, da je to avto za povprečne ljudi, je milo rečeno neumno in če on ne mara Golfa, se očitno smatra za nadpovprečnega, očitno se počuti "boljšega" od lastnikov Golfov. To izjavo bi lahko napisal v najmanj 10 tem o aktualnih in prihajajočih vozilih, pa se jo je odločil napisat ravno tukaj. Le zakaj?

Podpiram različne okuse, zanimajo me tudi drugi avti in se ne spravim iz čistega miru pisat provokacij v teme o avtomobilih, ki meni osebno ne ustrezajo, še manj pa mečem vse lastnike teh avtomobilov v isti koš.
Slika

maniaxxx
Uporabnik

Napisal/-a maniaxxx So jan 21, 2012 4:09 pm

Nisem za žalitve z nobene strani, ampak če napišeš da je avto za povprečne ljudi, ne pomeni, da misliš da si boljši, mogoče, da si drugačen, to pa ni nujno boljše, niti slabše. Sva mela midva že neki"konfliktov" okol VW pa sva se zmenila, spoštujem tvoje argumente za VW, pač to je TVOJE mnenje, in tukaj ni prav ali narobe, je samo strinjanje ali nestrinjanje.

edit

koliko ljudi sploh kupi avto ki si ga "res" želi? Po moje bolj malo, ker je vedno omejitev denar, praktičnost in še kaj....če bi sam imel neomejeno denarja sigurno ne bi imel focusa, niti vw ne....
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov