CERES je napisal/-a:Roka na srce to pa je res nekaj drugega kot pa zdejšni model. Ta model je velik bolj všečne pa zdejšni model, ki pa je res ne skladen
No vsak ima svoje mnenje sam če bo taka bo res dobra
![]()
LP
don CONSIGLIO je napisal/-a:Ta schulte-design je zelo prepričljiva. Pomojem je zelo blizu dejanski verziji. Ko sem govoril o podobnosti s Swiftom, pa sem mislil predvsem na črne prve stebričke, kar je meni ena najbolj učinkovitih oblikovnih rešitev.
splash je napisal/-a:tudiče hočejo da je ŠKODA kot grdi raček, jim ne bo uspelo. Škoda fabia je pdličen avto v vseh pogledih. Zelo sem presenečen nad dobro izdelavo trenutne fabie. avto ima nekaj zelo lepih in posebnih detajlov. lahko rečem: Kapo dol.
Lignage je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Ta schulte-design je zelo prepričljiva. Pomojem je zelo blizu dejanski verziji. Ko sem govoril o podobnosti s Swiftom, pa sem mislil predvsem na črne prve stebričke, kar je meni ena najbolj učinkovitih oblikovnih rešitev.
Tudi meni se zdi ta design prepričljiv. Všeč mi je ker se ta oblika Fabie nekoliko oddaljuje od Volkswagna in ji daje nekaj posebnosti. Taka oblika bi bila za škodo več kot dobra in se mi zdi da bi se znal avto z njo dobro prodajati.
lp, mm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov