Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Re: 2011 Chrysler 200

Napisal/-a Lignage Sr nov 24, 2010 3:52 pm

Renault VG je napisal/-a:Pa sva bila en dan prehitra :D

Mogoče tudi zato, ker tega sam nisem hotel verjet :)

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Če nov 25, 2010 2:14 pm

edino, kar mi pri tem pride na pamet... -> Slika
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Če nov 25, 2010 2:29 pm

dobek je napisal/-a:edino, kar mi pri tem pride na pamet... -> Slika

Se strinjam. Bože, dajo vn tak avto kot je nova Delta, k sm še vedno sam :DDD k jo vidm, zdj se gremo pa badge engineering ... Sam naj probajo nalimat ime Thesis na 300C pa je konc kariere za Lancio.

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Če nov 25, 2010 2:31 pm

Groza. Proti Delti ali Thesiski povrat v prejšnje tisočletje.
Da vsaj ne bi za te zmazke (za Lancio) uporabljali slavnih zgodovinskih imen...
Glede na izkušnjo s F 500 bi pričakoval kvečjemu obratno pot, ne pa to posiljevanje evropejskega dovolj definiranega okusa - in še to verjetno v prazno. To si lahko privošči kak Chevrolet, ki ustreznih modelov in znanja itak ni imel, ne pa Lancia. S tako miselnostjo Marchionne postaja negativna figura. Me prav zanima, koliko se jih bo prodalo.

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Če nov 25, 2010 7:55 pm

Saj bodo nalimali ime Thesis na novega 300C, žal. In tega ne bo(mo) kupoval nihče, ne lastnik Thesisov in ne lastniki 300C-jk. Oz. trenutni lastniki 300C-jk bodo vsaj imeli možnost da si uvozijo Chryslerja 300C in ZDA, medtem ko te alternative za lanciiste ni. Recimo če se primerja Thesisa, ki je na trg prišel pred 300C, je v interijerju za 2 klasi više. Tako, da je moje mnenje še vedno - zaprite tovarno Lancia!, predno narediti sramoto vseh sramot.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če nov 25, 2010 8:32 pm

Kriminal oz. bolje rečeno kastracija znamke s tradicijo.
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če nov 25, 2010 9:59 pm

lizard je napisal/-a:Saj bodo nalimali ime Thesis na novega 300C, žal. In tega ne bo(mo) kupoval nihče, ne lastnik Thesisov in ne lastniki 300C-jk.

Baje naj bi bil Flaminia in ne Thesis. Meni se to zdi tako noro, da niti ne bom verjel dokler ne bom videl, čeprav je lahko povsem verjetno. Če ne drugega bo vsaj zanimivo...

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Če nov 25, 2010 10:33 pm

Tale 200 je itak samo za par let. Da bi koncept spravili v življenje je potrebno še nekaj časa. Tale facelift Sebringa ne bo imel Lancia značke.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan So jan 08, 2011 7:14 am

Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 So jan 08, 2011 2:32 pm

Srednja žalost.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe jan 28, 2011 10:37 pm

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po feb 14, 2011 11:53 am

Flavia berlina in cabrio uradno:

Slika
Slika

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po feb 14, 2011 1:34 pm

Do kam smo prišli, najslabši avto v klasi nosi Lancia značko. Hahahahahahah - to je res komična grozljivka prve vrste. Želim jim kar se da slabo prodajo, s prav vsemi tremi modeli (Lancio 300, Lancio Gran Voyager in Lancio Sebring)!

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte Po feb 14, 2011 2:15 pm

Tole zgleda katastrofalno. Maska! :roll: :x

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Re: 2011 Lancia Flavia

Napisal/-a Lignage Po feb 14, 2011 2:41 pm

Na najbolj plitek način narejeno. Morali bi pustiti lančino masko takšno kot je, ne pa da so tudi to poenotili. Avto bi moral imeti vsaj nekaj minimalnih sprememb in kot takšen bi bil dosti boljši:

Slika

Očitno so res v hudi krizi in jo bodo s takim početjem še nekoliko poglobili. Prepričan sem, tole bo hitro prešlo...

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Po feb 14, 2011 3:03 pm

Se strinjam z Lizardom. Eden najslabših avtov v svojem razredu, že kar zastarel in prilagojen ameriškem trgu bodo prodajali kot Lancia v Evropi. In enako velja za Thesis, v manjši meri tudi za Voyager. Da ne omenjam, da bo Flavia verjetno stala kot premijska konkurenca iz nenemških držav (kak Volvo ali Lexus).

Saj po mojem je to razlog rebadganja Chryslerjevih modelov - da jih lahko prodajajo pod višjo ceno, kot si jo zaslužijo in kot bi jo lahko dosegli kot Chrysler/Dodge. Čeprav po drugi strani, tudi Lancia po mojem več v večini držav nima več kakšnega pretiranega ugleda tako da bo zanimivo videt, ali bodo lahko te avte uturili kot premijsko ponudbo. Prav tako bo zanimivo videt, ali bodo ljudje zadovoljni z njimi (upoštevajoč ceno, ki jo bodo plačali) čez nekaj let in ali bodo ostali lojalni znamki.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Po feb 14, 2011 3:09 pm

Ne da Lancia ima ugleda, za Lancio sploh nihče ne ve da obstaja. Fiat jo je pač uničil, o tem ni dvoma, zato bi jo pomojem mogli zapreti ko je bil za to še pravi čas, ne pa da jo zdaj mrcvarijo. Kajti če hočeš neko znamko oživiti se k svtari spraviš povesm drugače kot se pravlja Marchionne.

V končni fazi je za Fiat itak vseeno ali Chryslerje prodaja kot Chryserje ali kot Lancie, denar v obeh primerih gre v isti žep, le da se zdaj dobesedno dela norca iz Lancie.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Po feb 14, 2011 3:16 pm

lizard je napisal/-a:V končni fazi je za Fiat itak vseeno ali Chryslerje prodaja kot Chryserje ali kot Lancie, denar v obeh primerih gre v isti žep, le da se zdaj dobesedno dela norca iz Lancie.

Dvomim da je za njih vseeno in ravno to je norost. Oni bi moral znamko Chrysler v Evropi pustiti in bi moral delati v smeri boljše prodaje. Ker imam občutek da Lancie Theme nihče ne bo kupil, Chryslerja pa bi.

To je njihov strel v lastno koleno. Zdi se mi, da je Chrysler do zdaj največjo prodajo svojih avtov Evropi beležil prav v Nemčiji in resnično dvomim, da bodo zvesti kupci Chryslerjev zdaj posegli po Lanciah.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To feb 15, 2011 8:31 am

Če bodo cene ugodne (glede na poceni dolar znajo biti), jih bodo prodali samo v Italiji toliko kot so prej Chryslerjev v celi Evropi. Moramo vedeti, da gre za prehodno obdobje, na hitro so pač nekaj spalamudili. Z naslednjo generacijo bo že boljše. Pa tudi zdaj ni tako slabo, nova Thema je mrcina z zadnjim pogonom, 6/8 cilindri in kompetentnim mercedesovim podvozjem, prejšnje thema je bila skropucalo na osnovi fiat crome. Marchionne po mojem ve, kaj dela. Ve, da Chrysler v Evropi nima šans, Fiat v Ameriki še manj, lahko pa ponudiš enak avto z različnimi imeni. Saj pravim, z naslednjo generacijo se bo to izbistrilo, do takrat pa glejmo na to kot na svojevrstno zanimivost. Konec koncev je bila Lancia že na smrtni postelji...

Ampak Lancia Grand Voyager je pa res grozen, lahko bi spremenili VSAAAAJ ime... Jao.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To feb 15, 2011 4:31 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Če bodo cene ugodne (glede na poceni dolar znajo biti), jih bodo prodali samo v Italiji toliko kot so prej Chryslerjev v celi Evropi. Moramo vedeti, da gre za prehodno obdobje, na hitro so pač nekaj spalamudili. Z naslednjo generacijo bo že boljše. Pa tudi zdaj ni tako slabo, nova Thema je mrcina z zadnjim pogonom, 6/8 cilindri in kompetentnim mercedesovim podvozjem, prejšnje thema je bila skropucalo na osnovi fiat crome. Marchionne po mojem ve, kaj dela. Ve, da Chrysler v Evropi nima šans, Fiat v Ameriki še manj, lahko pa ponudiš enak avto z različnimi imeni. Saj pravim, z naslednjo generacijo se bo to izbistrilo, do takrat pa glejmo na to kot na svojevrstno zanimivost. Konec koncev je bila Lancia že na smrtni postelji.

S tem se strinjam, da se nekako zanašajo tukaj najbolj na domačo Italijo, čeprav se mi zdi, da tudi Italijani niso več tako zvesti domačim znamkam kot so nekdaj bili. Tukaj je vseeno kar dost tveganja. Tudi vprašanje je kaj bo z naslednjo generacijo, ker se zna zgoditi, da bodo kar zaspali čez nekaj časa. Tudi od njih samih je precej odvisno koliko sploh verjamejo v ta projekt. Pa kolikor sem bral se mi zdi, da tudi sami niso ravno največji optimisti, ker je Marchionne sam priznal, da bo še kar nekaj časa preteklo dokler bodo poslovali pozitivno.

Naj pa Thema ne bi imela V8 motorja za razliko od Chryslerja 300:
http://www.auto-motor-und-sport.de/news/lancia-auf-dem-genfer-autosalon-aus-chrysler-300-wird-flavia-1002702.html
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov