To tudi mene zanima, ampak če pogledaš primerjavo s starim modelom na prejšnji strani, se lepo vidi kako naprej je pomaknjen volan in razširjen sam prostor v kabini. Tudi sprednje kolo je pomaknjeno naprej. V taki karoseriji verjetno ni več take prazne luknje za motor kot bi sicer bila, ampak za kakšno vrečko iz trgovine bi pa lahko še poskrbeli.
Prius (prodan): Prius (2018): Hilux (prodan): Subaru XV Bi-Fuel:
Prtljažnik je 220l tako da tako velik tudi ni, na žalost. Aja pa ročke menjalnika so reciklirane, alu je iz Lagune GT, navadna je pa taka kot pri prejšnjem Cliotu. Aja pa kljuke za vrata iz Megana II ja . Mi je pa drugače izredno všeč znotraj.
No ja saj notranje kljuke sem mislil, samo niso take kot pri Laguni I, Cliu II,... Aja, no razen če so bile to mišljene te ročke kjer so tudi gumbi za stekla in ogledala. To pa je res dokaj podobno ja .
Zelo posrečena notranjost, ampak že omenjena prestavna ročica (g spot dildo), obvolanske ročke in tudi tiste za odpiranje vrat... me pa vse mine. Meni osebno vizualno in funkcionalno totalno zgrešene oblike, na katere se tudi po več tisoč kilometrih nikakor nisem privadil in so poleg tega ene redkih zadev, ki bodo očitno v svoji življenjski dobi prešle iz modernega v retro.
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"