martin_krpan je napisal/-a:Kot prenaša Autoblog, na spletnih straneh Automotive News piše, da bo nova Jetta za evropsko tržišče imela dodelano podvozje z multilink zadnjo premo ter kvalitetnejše in na otip prijetnejše materiale. Bo pa seveda temu ustrezno dražja. V ZDA je nova Jetta cenejša od predhodnice.
http://www.autoblog.com/2010/11/02/repo ... nt-rear-s/
Tattoo- je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Novinarji so zapisali, da je na račun nižje cene kvaliteta plastike slabša, kot pri predhodnici, podvozje ima zadaj poltogo premo (paket GLI bo imel multilink).
Navedeno velja samo za izvedbe, ki se bodo prodajale na ameriškem tržišču...v Evropi bo armaturna plošča izdelana iz mehke plastike (na nivoju kvalitete Golfa VI) in tudi zadnja prema bo za vse evropske različice večvodilna!
Polo78 je napisal/-a:Škoda, ker ni Jette variant. Verjetno bi bila veliko lepša od Golfa, sploh s takimi zadnjimi lučmi, ko jih ima limuzina.
speedfreak je napisal/-a:na Madzarskem sem ze videl jumbote z novo jetto, zgleda zelo lepo, drugače pa vw kot vw.
Tattoo- je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:na Madzarskem sem ze videl jumbote z novo jetto, zgleda zelo lepo, drugače pa vw kot vw.
Nekateri smo se en teden nazaj že vozili z njo!
Tattoo- je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:na Madzarskem sem ze videl jumbote z novo jetto, zgleda zelo lepo, drugače pa vw kot vw.
Nekateri smo se en teden nazaj že vozili z njo!
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 21 gostov