MBtouran je napisal/-a:Nevem ali res toliko uporabljate rocno, da je tako pomembno na kateri strani je? Osebno jo uporabljam zelo malo tako da mi je vseeno ali je pri vozniku ali sovozniku
Osebno je uporabljam vsak dan...
MBtouran je napisal/-a:Nevem ali res toliko uporabljate rocno, da je tako pomembno na kateri strani je? Osebno jo uporabljam zelo malo tako da mi je vseeno ali je pri vozniku ali sovozniku
maniaxxx je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Nevem ali res toliko uporabljate rocno, da je tako pomembno na kateri strani je? Osebno jo uporabljam zelo malo tako da mi je vseeno ali je pri vozniku ali sovozniku
~toMmy~ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:MBtouran je napisal/-a:Nevem ali res toliko uporabljate rocno, da je tako pomembno na kateri strani je? Osebno jo uporabljam zelo malo tako da mi je vseeno ali je pri vozniku ali sovozniku
Pa si se že navadil, da je na "napačni" strani?![]()
P.S.: Resno me zanima, kako se obnese, ko jo nekaj časa uporavljaš, ker prvi dve uri me je spravljala ob živce.
King1 je napisal/-a:Jest jo mam na obeh vozilih na napačni strani in se navadiš. T.i. desna ročna na laguni je meni osebno špica.![]()
lp
peroRS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Jest jo mam na obeh vozilih na napačni strani in se navadiš. T.i. desna ročna na laguni je meni osebno špica.![]()
lp
Sem moral it prav slike gledat na netu, da vidim o čem je kle govora
~toMmy~ je napisal/-a:Nisem je še videl v živo, ampak na slikah mi vsakič deluje fenomenalno.
Marek_ je napisal/-a:Proizvodnja poteka samo na Japonskem? S kakšnim popustom bi znala bit zelo zanimiv nakup.
Po forumu brska: Doche in 3 gostov