Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax Pe nov 12, 2004 12:31 pm

tudi sam sem ga danes videl in morem rečt da ni slab
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Pe nov 12, 2004 12:36 pm

dizli so:

1,6 (90km)
1,6 (110km) in
2,0 (136km)...

baje so še brez filtra sajastih delcev..... :roll:
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

SeekK
Novinec

Kraj: Slovenija

Napisal/-a SeekK Pe nov 12, 2004 12:44 pm

jah misl da bodo dizli zarat trenutnih cen precej manj interesantni ratal..

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko Pe nov 12, 2004 11:08 pm

Ravno sem se dobro vrnil iz uradne predstavitve za povabljence iz Bernardina. Avo je nakaj posebnega, z nekaj novosti in žal tudi nekaj pomanjkljivosti. Motijo me predvsem detajli (ne kvaliteta izdelave ali kvaliteta sestavljanja), ki so v Xsari veliko bolje rešeni.

V ponedeljek se prične prodaja in testne vožnje. Cena? Osnovni model 1.4 16v 90KM brez klime za 3,5 MSIT, 1.6 16v SX oprema 4,2 MSIT, 1.6 16v HDI (90) 4,5 MSIT SX pack, 1.6 16v (110KM) SX pack 4,8 MSIT, C4 Coupe VTR pack 2.0 16v HDI138KM FAP za skoraj 5MSIT.

Nasvet:
hitro pokupit Xsare, dokler so še.

Lp Čojko
Citroen Xsara HDi

Uporabniški avatar
Bota
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Bota Po nov 15, 2004 9:08 am

Koliko velik prtljažnik pa ima C4 5 vrat?
LP, Bota
Slika

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Po nov 15, 2004 9:57 am

der_Alte je napisal/-a:Joj. Zdej nam bodo še prodajali, koliko ima avto zvezdic pri trku s pešcem. :?
Pa koga za volanom to sploh zanima. Najbolj ti je važna varnost otrok, potem življenske sopotnice, na koncu sebe. Varnost avtomobila ... se tiče ljudi v avtomobilu.

Ko pa kiksneš (prej ali slej se zgodi, sicer pa je že dost, da pešec kiksne, pa slabo spiš) pa fašeš človeka na haubo, si pa lahko srečen, če je avto tak, da ga že pri 30 na uro ne ubiješ & greš sedet. Žena in otroci pa sami doma ...
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Po nov 15, 2004 12:25 pm

jakaracman je napisal/-a:
der_Alte je napisal/-a:Joj. Zdej nam bodo še prodajali, koliko ima avto zvezdic pri trku s pešcem. :?
Pa koga za volanom to sploh zanima. Najbolj ti je važna varnost otrok, potem življenske sopotnice, na koncu sebe. Varnost avtomobila ... se tiče ljudi v avtomobilu.

Ko pa kiksneš (prej ali slej se zgodi, sicer pa je že dost, da pešec kiksne, pa slabo spiš) pa fašeš človeka na haubo, si pa lahko srečen, če je avto tak, da ga že pri 30 na uro ne ubiješ & greš sedet. Žena in otroci pa sami doma ...

Se popolnoma strinjam z Jako ;)

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Pirček
Novinec

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Pirček Po nov 15, 2004 1:59 pm

Bota je napisal/-a:Koliko velik prtljažnik pa ima C4 5 vrat?

320 litrov...

se mi zdi, da je kr dovolj...ane?
Beam me up, Scottie!!
Slika
Slika
Zvestoba do roba!!

Uporabniški avatar
Biskvitek
Stalni uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Biskvitek Po nov 15, 2004 10:02 pm

no jst grem jutr na testno vožnjo s C4 pa bom pol sporoču kaki so občutki... drugač ja pa predvsem 3 vratni model zelo všečen.. bomo vidli kako bo..
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek To nov 16, 2004 6:31 am

SAFRANE je napisal/-a:baje da boš loh v eno odprtinco nalil parfum in bo pol pri zračnikih skoz lepo dišal--odlična zamisel če si recimo zvečer jedu pasulj pa da furaš kšn folk - LOL

hja...
ampak tud naj ne bi bilo v cisto osnovnem paketu opreme (x)

pa se samo pri njih se bo dobilo (verjetno vsaj od zacetka), tako da glede na kolicino (malaaaaa flaska) ne bo ravno poceni :evil:

drugace pa ja, avti so ze od prejsnjega tedna tu, je pa res, da tudi prodajalci jamrajo, da ne morejo dobit zelenih modelov takoj, ampak vecino komaj v zacetku leta....
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek To nov 16, 2004 6:50 am

evo..tukaj pa se mate tv reklamo (levo meni, cisto spodnja opcija):

http://www.citroen.co.uk/c4/homepage.asp?pagetype=c4

c4 goes transformes goes justin timberlake :lol: :lol: :lol:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek To nov 16, 2004 7:03 am

SlikaSlika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek To nov 16, 2004 3:02 pm

huaaaaaaaaa...bil danes na probefartu...c4, 5 vra, 1.6hdi110....
bomba avtek, ni kaj.. 8)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Napisal/-a dobek To nov 16, 2004 6:44 pm

osebno mi je vazno, da si hitro lahko nastavim pozicijo za volanom (5s sem rabil med voznjo, ker smo na hitro menjali sedeze)
tako kot sem mel jaz sedez nastavljen (185cm+. pa tezki karakter ;)) je bilo zadaj se za enga mene prostora...ok, ni ne vem kako udobje, ampak golf & company se lahko skrijejo
za 1.6 dizla me je presenetilo, kako je potegnilo tudi iz hudo nizkih vrtljajev v visoko brzini (torej je dovolj navora za normalno voznjo...polno nalozenega pa res da nismo sprobali)

klima nizko? kaj vem...ko jo enkrat nastavim, nanjo pozabim. edino radio se mi je mel zdel malo prenizko (je pa res, da lahko vsako pizdarijo z volana nastavis, tud tempomat in omejitev hitrosti...je pac bil do amena opremljen avto).
displej? kaj tako svetlega se nisem videl, taka prav lepa belkasta barva. pa obratomer, zgodba zase...lepo oranzen, razen ce si predivji, takoj zmikne prav hudo rdece (me zanima kako to mora ponoci zgledat :twisted: )
volan mi je tud bil vsec, kar nekaj za prijet (ne predebel, ne pretanek), ma pa kot je ze vcasih recimo GS mel, en tak utor po notranji strani obroca, tako da ce mas grdo razvado z eno vozit, palec prav lepo not sede.
menjalnik je bolj natancen kot pri dozdajsnjih modelih, sedezi so tudi trsi, a se vedno udobni (ne cisto nemski, samo malo trsi)
pretiranega nagibanja ni, je tud podvozje trse nastavljeno, kot je bilo recimo pri navadni xsari, je pa dalec od nemske trdote (se zivo spomnim gospoda, ki nam je ohoho let nazaj prodal r18 in kupil audija 80, pa jamral, da mu hoce hrbtenico zlomit)
SlikaSlika

Symon
Poznavalec foruma

Re: KONČNO CENE Citroen C4!

Napisal/-a Symon To nov 16, 2004 7:52 pm

MSrougeZX je napisal/-a:C4 VTR 1.6i 16V Coupe = 3.870.000,00

Juhej!!!! Ampak še rajši bi imel 2.0 VTS. :twisted: Jup pomoje če bi si kupil nov avto v tem rangu bi vzel C4 Coupe. Lep je, ni kaj. Lep dizajn, ogromno opreme, dokaj normalna cena (ne pa nategovanje a-la Golf VWjevci pa ne zamerit).
no ja če bi pa šel v ekonomično varianto pa 1.6 dizl (110km je čist dost za 1.6 dizla :twisted: ) ali pa 1.6 VTR. Ampak Coupe. :twisted:

Dejte no mal slik nalimat!!!
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Re: KONČNO CENE Citroen C4!

Napisal/-a dobek To nov 16, 2004 8:23 pm

Symon je napisal/-a: Lep dizajn, ogromno opreme, dokaj normalna cena (ne pa nategovanje a-la Golf VWjevci pa ne zamerit).

za primerjavo...
c4 coupe vtr+ 2.0hdi136 je 40ksit cenejsi od golfa 2.0tdi140 (po uradnih cenikih, kjer nis ne pise o golfovi opremi, ampak sem sigurn, da je nima niti priblizno toliko - vtr+ namrec skorajda ni, kar ni...), pa povrh vsega je c4 se pri zavarovanju klaso nize :P
SlikaSlika

Uporabniški avatar
RAPMAN
Uporabnik

Kraj: Ljubljana - Trnow

Napisal/-a RAPMAN To nov 16, 2004 8:36 pm

Slide je napisal/-a:VTS je tahuda...180konjev v "coupé" izvedbi...

pa si vidu wrc-jko na slikah ? Tsta je sele postena
>>ZIDEK<<
Slika

Uporabniški avatar
Nejko87
Poznavalec foruma

Kraj: Loka

Napisal/-a Nejko87 To nov 16, 2004 8:38 pm

Slika
Slika
s zastopm d štorkla prnese otroka... sam d pajk odnese avto... tega pa nam nkol zastopu....

Uporabniški avatar
der_Alte
Novinec

Napisal/-a der_Alte To nov 16, 2004 8:44 pm

jakaracman je napisal/-a:

Ja seveda. Povej to raje tistim idiotom, ki si montirajo bull-bar na avto. Povozil nisem še nikogar, sem bil pa že žrtev enga kmeta v Golfu 2 dizl, ker se mu je zgleda šparalo bremz in je kršil cestno-prometne predpise. Sploh je pa tole čisto brezveze, ker se točno ve, kateri avtomobili so najnevarnejši pešcem. Zato se mi zdi prav bedno, da zdaj te majhne jajčke delajo "prijazne" pešcem. Avto kupiš zato, da si ti v notranjosti varen.

Čojko
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a Čojko To nov 16, 2004 8:59 pm

@Dobek bodi Đek in se zmeni še za testno vožnjo Xsare 2.0 HDI 110KM in nato primerjaj svojo Xsaro I 1.8 16v 110KM, dizelsko Xsaro in novega C4, ki si ga vozil. Motor, prožnosti, trdota, notranjost, sedenje,...
Pri tem noven 1.6 16v HDI motorju me predvsem zanima odzivnost. Tistemu 2.0 16v HDI v C5 sem zameril le odzivnost na stopalko plina.

Lahko bi bil kaj več napisal - saj veš kam! Niti omenil nisi.

Lp Čojko
Citroen Xsara HDi
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov