P.S tudi BMW jih toži, da ne bo pomote...(pa Fiat, Toyota, Mazda, VW -čeprav ima tovarno tam, tako da

Zgornje slike pa tudi povejo vse....
Eazy-O je napisal/-a:testdriver je napisal/-a:Auto koji vozim je upravo kineski, tj great wall hover, na linku gore se može vidjeti par filmova s vozilom, evo ovaj crni model trenutačno ima 50000 km i radi bez problema
Zanimivo, jaz sem videl enega pokvarjenega Hoverja s hrvaško registracijo in odptim pokrovom motorja par mesecev nazaj na Kersnikovi v Ljubljani. No, verjetno ni bil tvoj.
No, kakorkoli že, omenjen je bil partner za Slovenijo? Torej se bodo prodajali pri nas Great Wall terenci pa še kaj drugega? Pery?
Joie de vivre! je napisal/-a:Testdriver, pozdravljen na forumu!!
Si prvi uporabnik a.com, ki ima v lasti kitajsko vozilo in s tem pišeš zgodovino tega portala.
Da se Azijci hitro učijo, je sedaj znano že vsem, in ne bo minilo veliko časa, ko bodo tudi njihova vozila varna in kvalitetna.
Glede peryja imaš najbrž prav, mogoče je res sprva šlo za licenčno sodelovanje, nakar se je Fiat ločil od tega, GWM-ju pa so ostale pravice za izdelavo vozila.
Ivan36 je napisal/-a:Testdriver a mogoče znaš kaj Slovensko napisat, ker verjetno Z Kitajci govoriš ANG. in ne po Hrvaško samo vprašam, ker sem malo že tečen![]()
.
Sem pa poleti srečal enega Hoverja oranžne barve BIH je kar letel mimo pa sem vozil ene 140kmhkoliko imajo potem končno hitrost
Ivan36 je napisal/-a:Testdriver a mogoče znaš kaj Slovensko napisat, ker verjetno Z Kitajci govoriš ANG. in ne po Hrvaško samo vprašam, ker sem malo že tečen![]()
.
Sem pa poleti srečal enega Hoverja oranžne barve BIH je kar letel mimo pa sem vozil ene 140kmhkoliko imajo potem končno hitrost
Ivan36 je napisal/-a:Pa dajte se umiriti glede teh zvezdic to je samo Marketing nič drugega saj kaj imamo v vozilih novega od leta 95![]()
![]()
Nič samo varnost je boljša, in a vi veste koliko je pri nas takih vozil , ki imajo 2.0 ali pa 2.5 zvezdice
![]()
![]()
velikooo npr. Volvo S&V 40 , P 406, Xantia, Saab 9.3 do leta 2000 in kaj sedaj???
a bomo vsa ta kar draga vozila če tudo rablena nma odpad potegnil a??? Verjetno ne ker so draga ko suho zlato. To pomeni, da so Kitajci za nami samo ene 7 let in ne 100 in še vsako leto nekaj mesecev pridobijo , ker tehnologija obstaja samo vgraditi jo je treba samo potem zadeva ni več poceni kaj tukaj ni jasno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov