Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 To nov 06, 2007 11:48 pm

..oni so še "100 let za leseno žlico" od tam lahk pride samo šrot
P.S tudi BMW jih toži, da ne bo pomote...(pa Fiat, Toyota, Mazda, VW -čeprav ima tovarno tam, tako da :roll: )
Zgornje slike pa tudi povejo vse....

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Sr nov 07, 2007 10:03 am

Eazy-O je napisal/-a:
testdriver je napisal/-a:Auto koji vozim je upravo kineski, tj great wall hover, na linku gore se može vidjeti par filmova s vozilom, evo ovaj crni model trenutačno ima 50000 km i radi bez problema

Zanimivo, jaz sem videl enega pokvarjenega Hoverja s hrvaško registracijo in odptim pokrovom motorja par mesecev nazaj na Kersnikovi v Ljubljani. No, verjetno ni bil tvoj. :)

No, kakorkoli že, omenjen je bil partner za Slovenijo? Torej se bodo prodajali pri nas Great Wall terenci pa še kaj drugega? Pery?

zdravo, e nije moguče da je bio hover s HR registracijom, tek prije 2 mjeseca su registrirana još 2 vozila u HR, a jedini do sada je bio moj CRNI hover, a s njime se nisam još vozio po sloveniji, moguče da si zamjenio da jedan sive boje s BH tablama, taj je imao udes,a nije hteo da mu zamjenimo hladnjak

partner za sloveniju bi trebala biti firma trgoavto tj trgoabc iz kopra, renault,u sloveniji bi tokom 2008 godine trebala biti dostupna cijela gama vozila, zavisi kako koji modeli budu homologirani, prvi modeli pred tipsko homologacijo so pery i cowry, kasnije će bit hover i wingle s novim motorima

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Sr nov 07, 2007 10:05 am

slika gelly je stariji model,koliko vidim nema ni zračnih jastuka, na tom modelu su več urađene određene preinake, martin krpan je stavio slike na prijašnjim stranicama, bilo kako trebalo bi ga poboljšati, vanjski i interijer jesu...vjerujem da su i karoseriju ojačali

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Sr nov 07, 2007 10:34 am

Testdriver, pozdravljen na forumu!!

Si prvi uporabnik a.com, ki ima v lasti kitajsko vozilo in s tem pišeš zgodovino tega portala.

Da se Azijci hitro učijo, je sedaj znano že vsem, in ne bo minilo veliko časa, ko bodo tudi njihova vozila varna in kvalitetna.

Glede peryja imaš najbrž prav, mogoče je res sprva šlo za licenčno sodelovanje, nakar se je Fiat ločil od tega, GWM-ju pa so ostale pravice za izdelavo vozila.

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Sr nov 07, 2007 11:04 am

Joie de vivre! je napisal/-a:Testdriver, pozdravljen na forumu!!
Si prvi uporabnik a.com, ki ima v lasti kitajsko vozilo in s tem pišeš zgodovino tega portala.
Da se Azijci hitro učijo, je sedaj znano že vsem, in ne bo minilo veliko časa, ko bodo tudi njihova vozila varna in kvalitetna.
Glede peryja imaš najbrž prav, mogoče je res sprva šlo za licenčno sodelovanje, nakar se je Fiat ločil od tega, GWM-ju pa so ostale pravice za izdelavo vozila.

hvala hvala,drago mi ker grem v zgodovino :) oprostite za moj slovenski, razumijem ga ali ga loše pišem, nekatere zadeve kar znam prav napisat :)
ovo za fiat su nam sad prezentirali u kompaniji, mislim do takvih informacija novinari nikada neće doći,a problem je i to jer se ne žele potruditi nego stalno pišu po svom

npr sječam se kad smo mi radili prezentaciju, i tom prilikom smo pozvali novinare da pođu s nama u kinu, da vide kompaniju, provozaju sve modele itd...međutim oni su to odbili, a poslje su u novinama pisali takve gluposti koje nisu imale nikakve veze s kompanijom GWM

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Sr nov 07, 2007 11:11 am

evo i peri završna verzija
Slika
i interijer, na grbu je naljepnica jer je novi grb gore
Slika

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Sr nov 07, 2007 11:15 am

Pa dajte se umiriti glede teh zvezdic to je samo Marketing nič drugega saj kaj imamo v vozilih novega od leta 95 :shock: :?: :idea: Nič samo varnost je boljša, in a vi veste koliko je pri nas takih vozil , ki imajo 2.0 ali pa 2.5 zvezdice :?: :?: :?: velikooo npr. Volvo S&V 40 , P 406, Xantia, Saab 9.3 do leta 2000 in kaj sedaj???
a bomo vsa ta kar draga vozila če tudo rablena nma odpad potegnil a??? Verjetno ne ker so draga ko suho zlato. To pomeni, da so Kitajci za nami samo ene 7 let in ne 100 in še vsako leto nekaj mesecev pridobijo , ker tehnologija obstaja samo vgraditi jo je treba samo potem zadeva ni več poceni kaj tukaj ni jasno :shock: .

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Sr nov 07, 2007 11:20 am

Testdriver a mogoče znaš kaj Slovensko napisat, ker verjetno Z Kitajci govoriš ANG. in ne po Hrvaško samo vprašam, ker sem malo že tečen :shock: :D .
Sem pa poleti srečal enega Hoverja oranžne barve BIH je kar letel mimo pa sem vozil ene 140kmh :shock: koliko imajo potem končno hitrost :?:

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Sr nov 07, 2007 11:25 am

Ivan36 je napisal/-a:Testdriver a mogoče znaš kaj Slovensko napisat, ker verjetno Z Kitajci govoriš ANG. in ne po Hrvaško samo vprašam, ker sem malo že tečen :shock: :D .
Sem pa poleti srečal enega Hoverja oranžne barve BIH je kar letel mimo pa sem vozil ene 140kmh :shock: koliko imajo potem končno hitrost :?:

Pa kaj je s teboj človek? Glumiš ali si res tak? Jao...

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Sr nov 07, 2007 11:30 am

Ivan36 je napisal/-a:Testdriver a mogoče znaš kaj Slovensko napisat, ker verjetno Z Kitajci govoriš ANG. in ne po Hrvaško samo vprašam, ker sem malo že tečen :shock: :D .

živjo, seveda, neke besede kar vem
Slika
ovaj hover si vidio....
Slika
a gre kar 180 :lol: ...niz brdo i 190
btw tole je slikano v sloveniji

ja budem u svog hovera sad uradio chip tuning, tad će imati 150 km, pričakujem 200

Andraz3d
Novinec

Napisal/-a Andraz3d Sr nov 07, 2007 11:34 am

Ivan36 je napisal/-a:Pa dajte se umiriti glede teh zvezdic to je samo Marketing nič drugega saj kaj imamo v vozilih novega od leta 95 :shock: :?: :idea: Nič samo varnost je boljša, in a vi veste koliko je pri nas takih vozil , ki imajo 2.0 ali pa 2.5 zvezdice :?: :?: :?: velikooo npr. Volvo S&V 40 , P 406, Xantia, Saab 9.3 do leta 2000 in kaj sedaj???
a bomo vsa ta kar draga vozila če tudo rablena nma odpad potegnil a??? Verjetno ne ker so draga ko suho zlato. To pomeni, da so Kitajci za nami samo ene 7 let in ne 100 in še vsako leto nekaj mesecev pridobijo , ker tehnologija obstaja samo vgraditi jo je treba samo potem zadeva ni več poceni kaj tukaj ni jasno :shock: .

mogoče so za tabo samo 7 let. :twisted:

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Sr nov 07, 2007 11:45 am

hover ti je kar zabaven auto...s njim ideš bilo gdje..sljedi prilog...

gre lahko tud po snegu, meternem :)
Slika
po šumi
Slika
po vodi...
Slika
gre po travi
Slika
potem ga lahko parikraš tud v vočnjak
Slika
odlično gre i po blatu
Slika
ali katerikoli off road brzinski stezi
Slika
lahko ga pelješ tud po motocross stezi
Slika
gor in dol
Slika

8) 8) 8)

Uporabniški avatar
testdriver
Novinec

Napisal/-a testdriver Sr nov 07, 2007 11:48 am

na tom linku imate još filmov:
http://www.youtube.com/profile?user=micodelija

tudi met tri krat, ali štiri krat skuplješih vozil, hover kar dobro zgledi, in vsi te bodo pitali kaj pa je to za auto, na to oranđe barvo pa su punce precej nore... ;)
Slika

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr nov 07, 2007 1:05 pm

tale hover sploh ni tko napačen avto.

kako se bo prijel, če bo navoljo pri nas bo odvisno pa samo od cene...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr nov 07, 2007 2:00 pm

Na strani , kjer je predstavljen ta crash test Hoverja (31. marec 2006!), piše med komentarji nek Italijan, da ga je kupil in da stane manj kot Panda 4X4. Avto naj bi zaleteli po mormah EuroNcap - torej s 64 km/h (EuroNcap) in ne z 52 km/h (Kitajski crashtest). Ni pa jasno, ali je ovira delna ali čez celo širino, verjetno prvo (Euroncap).

Po sliki sodeč bi lahko dobil vsaj 4 zvezdice - tako kot so napovedovali in tako kot Q7 :P
http://www.omniauto.it/magazine/1502/la ... ta-cinese#

Slika
Zadnjič spremenil esem, dne Sr nov 07, 2007 2:33 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
sebaveh
Poznavalec foruma

Kraj: Slov. Bistrica

Napisal/-a sebaveh Sr nov 07, 2007 2:20 pm

Kako pa je s podvozjem? Mislim predvsem glede zaščite podvozja - če kje nasedeš? So deli spodaj dobro zaščiteni ali bolj izpostavljeni? In kako je vse to zaščiteno proti rji?
EDD: Now what?
EDDY: I'm thinking, I'm thinking...
ED: Can I think?
EDD/EDDY: NO!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Napisal/-a Joie de vivre! Sr nov 07, 2007 2:31 pm

Drugače res gre za privlačen avto, tu ni kaj govorit.

Praktično vse gene (razen motorja) je dobil od ameriškega Isuzu Axiom-a, ki je sicer tudi privlačno vozilo, vendar je bilo že novo zastarelo (temelji na istem podvozju kot opel frontera):

Isuzu Axiom:
Slika
Slika

Isuzu je Kitajsko preplavil z raznimi licencami, mogoče so v tem primeru prodali celotno ameriško proizvodno linijo. V tem primeru bi moralo iti za sorazmerno kvalitetno vozilo.

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Sr nov 07, 2007 2:36 pm

sam dvomim, da bom kdaj vozil avto z kitajske, je pa definitivno videt razvoj njihovih vozil. mene še najbolj impresionira ta trg iz finančnega vidika - možnost vlaganja in obogatitve.

Uporabniški avatar
medicincko
Nov uporabnik

Napisal/-a medicincko Sr nov 07, 2007 2:46 pm

kolikšna pa naj bi bila prodajna cena tega hoverja :?:

zunanjost avta je ušečna :)
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Sr nov 07, 2007 3:10 pm

Cene v Italiji so od 19+k€ (4x2, klima..), 21+k€ (4x4, avt. klima..), 23+k€ (usnje, strešno okno...)
http://www.eurasiamotor.com/ing/images/ ... bblico.pdf
http://www.gwmeu.com/slo
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov