ban je napisal/-a:... Od tako velikega avta bi pričakoval malo večji prtljažnik kot 370 l. ...
Mašina je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:Zanimivo.
Na televiziji gledamo Astro, na spletni strani pa še cenika ni.
Uradna prodaja v Sloveniji se začne 15. januarja, zato še ni cenikov.
FLINK je napisal/-a:Avta nisem imel moznosti od bluzi videt ampak kakor so ga skritizirali danes v Delu, je to zgolj povprecen avtomobil, ki niti ni poceni.
Dr.M3 je napisal/-a:Avto teste berete v Delu.
O ljubi bog
FLINK je napisal/-a:Zacetna cena 15K eur se meni ne zdi nekaj privlacna...!
voznik5 je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Zacetna cena 15K eur se meni ne zdi nekaj privlacna...!
tudi meni ne. poleg tega je treba poudariti, da je cena 14.990€ le marketinška, saj avtomobila za takšno ceno ne moreš kupiti. gospod v avtohiši mi je za takšno astro enjoy s kovinsko barvo naračunal 16.200€. NE HVALA!
Chris27 je napisal/-a:voznik5 je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Zacetna cena 15K eur se meni ne zdi nekaj privlacna...!
tudi meni ne. poleg tega je treba poudariti, da je cena 14.990€ le marketinška, saj avtomobila za takšno ceno ne moreš kupiti. gospod v avtohiši mi je za takšno astro enjoy s kovinsko barvo naračunal 16.200€. NE HVALA!
Aja, kaj pa popoust. Meni je gospodična v avtohišinamreč za 1,7 cdti 92kw cosmo in flexdrive paket namreč naračunala 20800€, kar bi potem zneslo 18300e s popustom.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov