berlonso je napisal/-a:pomojem se bo Renault popolnoma prestavil na električni pogon z leti in bo Nissan pokrival terence in Volvo luksuzne avte. jst mislm da Ghosn dobro ve kaj dela in v kaj se spušča. sej je oznanu da bo Renault med prvimi ki bo dal popolnoma električno vozilo na trg. to so moje misli brez kakega vira
lizard je napisal/-a:Laguna ostaja, Espaca pa bojo delali do 2013
Vir, kdo drug kot: http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=4768
sašo5 je napisal/-a:Dober komentar v avtomaniji:
"Nič hudega, bo vsaj malo manj grdih avtov na cesti. Pa ne nabijite, da je espace daleč pred vsemi. Sem ga veliko vozil.... No, ne veliko, ker je bil večino časa na popravilu!!! Pač, renojeva j***a.... Bomo kr kej bolšga oz bolj zanesljivga kupli;)"
P.S za laguno bo pa še meni žal
sašo5 je napisal/-a:Dober komentar v avtomaniji:
"Nič hudega, bo vsaj malo manj grdih avtov na cesti. Pa ne nabijite, da je espace daleč pred vsemi. Sem ga veliko vozil.... No, ne veliko, ker je bil večino časa na popravilu!!! Pač, renojeva j***a.... Bomo kr kej bolšga oz bolj zanesljivga kupli;)"
P.S za laguno bo pa še meni žal
Sarge je napisal/-a:Dober komentar v avtomaniji:
In pol boš reku, da js podpikujem skos.
Sarge je napisal/-a:
In kot prvo vi sploh pojma nimate kakšni kakovstni problemi so v Renault-u. Tiste gostilniške debate in pametovanje vaških "vseznalecev" so daleč od resnice.
sašo5 je napisal/-a:Sarge je napisal/-a:
In kot prvo vi sploh pojma nimate kakšni kakovstni problemi so v Renault-u. Tiste gostilniške debate in pametovanje vaških "vseznalecev" so daleč od resnice.
nič se ne vlečm ven; nimam zakaj...
problem je že ta: v Brežicah TPV 6 mesecev star clio strgana mašeta polosovine; cele štorije o tem koliko izgovorov o tem, da je sama stranka kriva(zapeljal na robnik) se se je manšeta strgala.......
megan prejšnji: tretje leto začela lučka za air-bag goret(doplačana garancija na 4 leta) - kup izgovorov.........
hočeš še?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov