Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

labello20
Nov uporabnik

Napisal/-a labello20 Pe feb 13, 2009 9:28 am

espace in laguna bosta zagotovo ostala,ampak izdelovali ju bodo drugje......takšno blagovno znamko kot je ESPACE ne bodo kar tako stran vrgli,pa tudi laguna bo še vedno na trgu,le da jo bodo verjetno drugje izdelovali......po mojem se bo proizvodnje velikih treh samo prestavila ne pa tudi ustavila

labello20
Nov uporabnik

Napisal/-a labello20 Pe feb 13, 2009 10:45 am

ewo laguna ostaja,prav tako espace,tk da se v prejšnem postu nisem prav nič zmotil

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Pe feb 13, 2009 10:48 am

pomojem se bo Renault popolnoma prestavil na električni pogon z leti in bo Nissan pokrival terence in Volvo luksuzne avte. jst mislm da Ghosn dobro ve kaj dela in v kaj se spušča. sej je oznanu da bo Renault med prvimi ki bo dal popolnoma električno vozilo na trg. to so moje misli brez kakega vira :)

Veyron
Nov uporabnik

Napisal/-a Veyron Pe feb 13, 2009 12:58 pm

berlonso je napisal/-a:pomojem se bo Renault popolnoma prestavil na električni pogon z leti in bo Nissan pokrival terence in Volvo luksuzne avte. jst mislm da Ghosn dobro ve kaj dela in v kaj se spušča. sej je oznanu da bo Renault med prvimi ki bo dal popolnoma električno vozilo na trg. to so moje misli brez kakega vira :)

Mogoče veš, kako (če) napredujejo pogodbe o nakupu Volva? Tut jst mislim, da se bo renault v to smer razvil kt si ti napisal. Renaultu manjka ugled znamke za luksuzne limuzine, zato bodo ta oddelk preselili v volvo. Glede ternecev, pa nimajo ravno velik izkušenj, zato pa naj bi to vlogo prevzel Nissan. Renault pa bo ostal tam kjer je najbolši - kompaktni avtomobili (clio, megane, scenic, pa tut lagune ne vrjamem da jo bodo ukinli, ker je kr uspešn model).

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe feb 13, 2009 1:05 pm

Laguna ostaja, Espaca pa bojo delali do 2013 :)

Vir, kdo drug kot: http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=4768

Uporabniški avatar
CITROENAR ŠT 1
Uporabnik

Napisal/-a CITROENAR ŠT 1 Pe feb 13, 2009 9:46 pm

lizard je napisal/-a:Laguna ostaja, Espaca pa bojo delali do 2013 :)

Vir, kdo drug kot: http://www.avtomanija.com/default.asp?rb=3&id=4768

Smo veseli, da ostajata, čeprav mi limuzinska Laguna in Grandtour nista oblikovno všeč, mi je pa Espace. Če so pametni, bodo razvili tudi naslednjo generacijo Espaca.

Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."

Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Pe feb 13, 2009 11:03 pm

Dober komentar v avtomaniji:

"Nič hudega, bo vsaj malo manj grdih avtov na cesti. Pa ne nabijite, da je espace daleč pred vsemi. Sem ga veliko vozil.... No, ne veliko, ker je bil večino časa na popravilu!!! Pač, renojeva j***a.... Bomo kr kej bolšga oz bolj zanesljivga kupli;)"

P.S za laguno bo pa še meni žal :cry:

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Pe feb 13, 2009 11:35 pm

Ma vsi ste isti. Renojevci v vsaki temi o Golfu omenjajo kako ga Megane RS poje na progi, VAG-ovci pa samo čakate, da lahko napišete da so Renaulti j***a :)

Sašo Laguna ostaja, preberi tudi današnjo novico ;)

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR So feb 14, 2009 12:14 am

Glede espaca se mi ne zdi nč čudnga d ne bo dobiu naslednika, sj če mal pogledamo po drugih znamkah so sharan, 807, C8, ulysse,.. že doug na trgu pa se tut nč ne govori o naslednikih, edini k jim še uspeva v evropi z velikimi enoprostorci so fordovci.
Glede lagune pa edin logično d je ne bojo ukinl. Valda d so mal razočarani nad prodajo, ampak u sloveniji je še zmer u top 5 srednjega razreda, pa vrjetn tut drugod po evropi tm nekje, tko d še zmer kr opazno doprinese k prodaji. Če pa hočjo d bi še več, nj pa naslednič mal bl potipajo, kaj je folku všeč pa kaj ne.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So feb 14, 2009 8:25 am

Kako zanimivo, najprej pride novica ven, da bo Renault skoraj prenehal izdelovat svoje modele, nato malček kasneje, da bo vse ok in da se prodaja nadaljuje. Zanima me kakšno osnovo imajo ti članki?

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI So feb 14, 2009 8:34 am

sašo5 je napisal/-a:Dober komentar v avtomaniji:

"Nič hudega, bo vsaj malo manj grdih avtov na cesti. Pa ne nabijite, da je espace daleč pred vsemi. Sem ga veliko vozil.... No, ne veliko, ker je bil večino časa na popravilu!!! Pač, renojeva j***a.... Bomo kr kej bolšga oz bolj zanesljivga kupli;)"

"Nič hudega, bo vsaj malo manj grdih avtov na cesti. Pa ne nabijite, da je golf daleč pred vsemi. Sem ga veliko vozil.... No, ne veliko, ker je bil večino časa na popravilu!!! Pač,vw- j***a.... Bomo kr kej bolšga oz bolj zanesljivga kupli;)"
evo še moj komentar. to lahko vsak napiše
;)
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge So feb 14, 2009 9:36 am

sašo5 je napisal/-a:Dober komentar v avtomaniji:

Evo spet. Zadnič sm malo podpiknu v Golf GTI R20 temi in je blo takoj "terme banovci" itd itd.

In pol boš reku, da js podpikujem skos.

P.S. Zanimivo kako se VAG-ovci spotikajo od Renaultovo zanesljivost, kot da je VAG VELIKO boljši :twisted: Js sm vsaj realn in tudi delam v Revozu, zato vem za zanesljivostne probleme iz prve roke. Si ne zatiskam oči.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 So feb 14, 2009 10:16 am

Sarge je napisal/-a:Dober komentar v avtomaniji:
In pol boš reku, da js podpikujem skos.

saj sem napisal, da je komentar iz avtomanije :roll: in nobenega ne "podpikujem" - moje mnenje sem napisal spodaj, da mi je žal, če res ne bo več lagune(nekaj v tem smislu, kot Vectra/insignia, bolje bi mi bilo, če bi ostalo na imenu Vectra) ...........o Reanaultovi mehaniki se ne bom spuščal v debate (vsak ve svoje) lahko pa verjetno napišem (sploh ta III) da mi je (naspram) večini, všečna...(kakor tudi novi megan)....

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge So feb 14, 2009 11:33 am

Ne vleči se vn. Dobro vem v kakem tonu je blo tisto napisano. In si napisau da se strinjaš z njim, sepravi to je podpikovanje. Sploh ga nebi rabu kopirat sm, sploh pa tako PRIMITIVNEGA, ne.

Dam glavo stran da je to napisal en VAG-ovc in to je samo še en primer primitivizma večine VAG voznikov. amen.

In kot prvo vi sploh pojma nimate kakšni kakovstni problemi so v Renault-u. Tiste gostilniške debate in pametovanje vaških "vseznalecev" so daleč od resnice.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 So feb 14, 2009 12:50 pm

Sarge je napisal/-a:

In kot prvo vi sploh pojma nimate kakšni kakovstni problemi so v Renault-u. Tiste gostilniške debate in pametovanje vaških "vseznalecev" so daleč od resnice.

nič se ne vlečm ven; nimam zakaj...

problem je že ta: v Brežicah TPV 6 mesecev star clio strgana mašeta polosovine; cele štorije o tem koliko izgovorov o tem, da je sama stranka kriva(zapeljal na robnik :roll: ) se se je manšeta strgala.......

megan prejšnji: tretje leto začela lučka za air-bag goret(doplačana garancija na 4 leta) - kup izgovorov.........

hočeš še?

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So feb 14, 2009 1:03 pm

Jest hočem še!

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge So feb 14, 2009 1:42 pm

sašo5 je napisal/-a:
Sarge je napisal/-a:

nič se ne vlečm ven; nimam zakaj...

problem je že ta: v Brežicah TPV 6 mesecev star clio strgana mašeta polosovine; cele štorije o tem koliko izgovorov o tem, da je sama stranka kriva(zapeljal na robnik :roll: ) se se je manšeta strgala.......

megan prejšnji: tretje leto začela lučka za air-bag goret(doplačana garancija na 4 leta) - kup izgovorov.........

hočeš še?

1. Manšeta je iz gume, ne vidim razloga zakaj bi bil Renault kriv zato, ker je dobil verjetno slab polizdelek. Sicer pa nevem, a je to neka tako grozna napaka, da bi nehal voziti/kupovati renoje? Sploh ne vidim problema tu. Je pa zelo res, da je veliko okvar avtov krivo napačno ravnanje z avtom. Oziroma nevednost voznikov, ker premalo vedo o motorju, menjalniku itd.

2. Če je garancija se mora zrihtat. Renault nažalost ni kriv, če je servis v krcu. Je pa to ena bedna napaka na konektorju airbag-ov ispod zicev. Dej mi njegovo številko, bom ga poklical, pa bomo zrihtali.

Vedno je problem okvar zelo lahko razložiti, še posebej v avtomobilizmu. Če bi delal v avtomobilistični tovarni, bi vedel kako stvari laufajo tam. In vsi imajo iste probleme. Če te zanima še naprej, me poklič, se dobimo na pivi, ni panike lej. In ne trosi neumnosti, in en bedne okvare tu limaj, ki so dejansko skoraj potrošni material. Se zgodi.

In resno mislim, dam ti številko pa me pokliči. Se dobimo na pivi, pa ti razložim kako se delajo avtomobili. Ker očitno nimaš pojma.
Zadnjič spremenil Sarge, dne So feb 14, 2009 1:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 So feb 14, 2009 1:45 pm

Sej pod točko 1 maš kar prov. Da si lahko lastnik renaulta moraš bit vsaj mehanik, če ne te oberejo do j**c. Zdej pa že enkrat nehej s tem renojem, pa dej gmah!

Uporabniški avatar
RSI
Novinec

Kraj: obersburg

Napisal/-a RSI So feb 14, 2009 2:13 pm

primozek68 je napisal/-a:Sej pod točko 1 maš kar prov. Da si lahko lastnik renaulta moraš bit vsaj mehanik, če ne te oberejo do j**c. Zdej pa že enkrat nehej s tem renojem, pa dej gmah!

enako velja tate
VIVE LE SPORT

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard So feb 14, 2009 2:24 pm

RSI je napisal/-a:
primozek68 je napisal/-a:Sej pod točko 1 maš kar prov. Da si lahko lastnik renaulta moraš bit vsaj mehanik, če ne te oberejo do j**c. Zdej pa že enkrat nehej s tem renojem, pa dej gmah!

enako velja tate

Velja za precej VAG-ovcev in Renault fenov.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov