xxl je napisal/-a:Ah,Audi,kaj bi dal,da si ga lahko privoščim
evilfury je napisal/-a:Zadnič sem vozil testno novo guiletto pa se mi zdi, da je slabo zvočno izolirana. Na avtocesti sem imel tak občutek kot da imam okno odprto, čeprav ga nisem imel. A je to pri vseh teh alfah ali je bila samo testna takšna...
~toMmy~ je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Zadnič sem vozil testno novo guiletto pa se mi zdi, da je slabo zvočno izolirana. Na avtocesti sem imel tak občutek kot da imam okno odprto, čeprav ga nisem imel. A je to pri vseh teh alfah ali je bila samo testna takšna...
Ma kako si drzneš kaj takšnega napisat, ta avto je daleč najboljši v svojem razredu, pa še BMW-jem in Audijem višjega ranga z lahkoto konkurira! A nič ne bereš tega foruma?!![]()
Gosic je napisal/-a:Sem jo vozil (1.4 TB 170KM) in morem rečt da avto do cca 2000rpm totalno mrtev (konkretna turbo luknja), nato se mu dobesedno strga. Lega je super, zvočna izolacija tako kot je nekdo dejal. V notranjosti je enostavna šlamparija za 22.000€. Kup cenene plastike, sploh vratne obloge.
Konkretne razlike med natural,dynamic in all weather nisem opazil. Avto me je sicer prijetno presenetil, saj je tako fun to drive.
maniaxxx je napisal/-a:Razlika med normal in dynamic je pa še kako občutna...ti sploh veš kaj si vozil
peroRS je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:Razlika med normal in dynamic je pa še kako občutna...ti sploh veš kaj si vozil
Kot bi rekli na Top gearu.....the only thing this button does, is make the ride worse
xxl je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:evilfury je napisal/-a:Zadnič sem vozil testno novo guiletto pa se mi zdi, da je slabo zvočno izolirana. Na avtocesti sem imel tak občutek kot da imam okno odprto, čeprav ga nisem imel. A je to pri vseh teh alfah ali je bila samo testna takšna...
Ma kako si drzneš kaj takšnega napisat, ta avto je daleč najboljši v svojem razredu, pa še BMW-jem in Audijem višjega ranga z lahkoto konkurira! A nič ne bereš tega foruma?!![]()
![]()
![]()
tha_man je napisal/-a:...volan opazno bolj direkten in trd...
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov