Mick Jerry je napisal/-a:Sprednji del mi je na 3. sliki imeniten za tako poceni avto.
Joie de vivre! je napisal/-a:To je zdaj že zelo solidna Dacia in vprašanje je, kolikšna bo cena.
Avto očitno meri na primerljive Korejce (Rio, Accent), torej bo tudi cena najbrž nekaj takega.
Mick Jerry je napisal/-a:Sprednji del mi je na 3. sliki imeniten za tako poceni avto.
faceless je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:To je zdaj že zelo solidna Dacia in vprašanje je, kolikšna bo cena.
Avto očitno meri na primerljive Korejce (Rio, Accent), torej bo tudi cena najbrž nekaj takega.
No ja ce bo cena ista je to poraz za dacio. Kajti zgoraj omenjena korejca se poslavljata medtem ko ta dacia ni niti zazivela dobro. Se pravi ista cena = katastrofa.
Kljub temu stokrat raje mam riota oz accenta. Nudita boljso tehniko in neprimerno boljso zanesljivost, image... Kaj ponuja dacia? Je pa res da se jst spoznam na avtomobile...
Lignage je napisal/-a:
Sam sem vozil Ria, pa me nikakor ne prepriča.
Verjetno nisem edini, ki bi raje izbral nekaj kar bi bilo renojevskega kot pa nekaj od Kie ali Hyundaia.
lp
faceless je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:
Sam sem vozil Ria, pa me nikakor ne prepriča.
Verjetno nisem edini, ki bi raje izbral nekaj kar bi bilo renojevskega kot pa nekaj od Kie ali Hyundaia.
lp
Res? Veliko presenecenje. Razz
Aja glede Dacie pa res. Sicer ni ravno ponos francoske avt industrije ampak vse kar je vsaj malo francosko je sigurno bolje VSAJ od korejcev. Za zdaj... Recimo... Upam...
Ah.. iluzije..
Skoda da nisi komentiral tega ,da se avte ki se niso v prodaji primerja z avti, ki zapuscajo sceno. Ista cena? Raje mel novega zastarelca? Khm... Sej verjetno taki racionalisti kupujete francoske avte. Predvsem ker vas "bolj prepricajo". Verjetno z menjalniki ali SOHC sistemi, mogoce s kakovostjo ali pa morda z neverjetnimi masinami ki NEKATERE celo imajo el. krmiljenje ventilov. VAU
Shocked
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov